Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικο: Δηλώσεις μετά την συνέντευξη στο Ράδιο9 Καζάκη - Γεωργιάδη!!! (Πολύ γέλιο)




46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ειν΄τουτο???? χαχαχαχαχαχα....(μιλαω για το πρωτο μισο λεπτο.)

Ανώνυμος είπε...

ayto me to toto pws to eipe ? me to ilektroniko xrima?

a re kazaki asteri.

Ανώνυμος είπε...

"είναι ο δρομος της ευρωπης, όπου το εθνος κρατος παυει να υφισταται, αλλα θα εχουμε ροκφελερ ροθτσιλντ τριμερη και γκολντμαν σαχς, και θα ειναι ολο το εθνος δουλοι, και ο αλλος να γινουμε β κορεα."

ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΦΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η μικρή συνέντευξη είναι πραγματικό διαμάντι και μπράβο και δέκα μπράβο στα παιδιά της ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που είχαν αυτή την πολύ ωραία ιδέα.Μέσα σε 4 λεπτά και ο πιό αδαής άνθρωπος βγάζει το πιό ασφαλές συμπέρασμα.Από τη μια μεριά ένας φασουλής ένας ανίδεος ανημέρωτος υστερικός σαλτιμπάγκος μερος του σαπιου πολιτικού προσωπικού θλιβερή καρικατούρα εκείνου του Γεωργαλά της Χούντας που ανέμιζε την σημαία του κομμουνιστικού κινδύνου ,αυτός όμως εδώ ο πανήβλακας προχώρησε παρακάτω και κατέθεσε και το πόρισμά ότι ο Έλληνας που ανήκει ιδεολογικά στην δεξιά είναι εχθρός με τον Ελληνα κομμουνιστή.Αει στο διάολο εσυ και όλο σου το σό'ι' χαμένο κορμί.
Απ την άλλη μεριά ένας άλλος ανθρωπος που δίνει πειστικες απαντήσεις στα αδιέξοδα με πεντακάθαρο πολιτικό λογο και με στοιχεία όπως αυτό με το δελτίο της Τράπεζας της Ελλάδας και το ότι είναι μπολσεβίκος ποσώς με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρουν όμως και ας είμαι δεξιός ότι αυτά που υποστηρίζει είναι ακριβώς αυτά που θα υποστήρηζε ένας γνήσιος Λα'ι'κός Πατριώτης.Μπράβο κ.Καζάκη, Μαζί σου και εγώ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΕΞΩ ΕΞΩ ΕΞΩ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ελλαδος !!!!

Ναι αν ειναι με εσας μεσα καλυτερα Βορειος Κορεα, παρα Ταυλανδη, και να μας γαμαν τα παιδια μας, ΖΗΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΙΝ Ψηφοφορι του!!!!

Ανώνυμος είπε...

επιδη ακουω καζακη.. μου φαινεται οτι θα σταματησω να το κανω. ο ανθρωπος λεει καποια σωστα πραματα αλλα απο εκει και περα ειναι επικινδυνος.

Ανώνυμος είπε...

"ayto me to toto pws to eipe ? me to ilektroniko xrima?

a re kazaki asteri. "


Η σχετικη νομοθεσια για το ηλεκτρονικο χρημα, εχει ηδη περασει και ψηφιστει απ την Ελληνικη Βουλη και με ψηφο του Αδωνη μαλιστα. Ενημερωσου πρωτα και μετα ειρωνευεσαι, αν θες να εισαι πειστικος.

Ανώνυμος είπε...

ηλεκτρονικο χρημα... και μετα ερχονται τσιπακια??

Ανώνυμος είπε...

Αποκαθήλωση, όχι από το Γεωργιάδη, αλλά από την κοινή λογική : ατεκμηρίωτα στοιχεία, μισές αλήθειες, διγλωσσία ( άλλοτε κατηγορεί την Τράπεζα της Ελλάδος και άλλοτε επικαλείται στοιχεία της ) συμπλεγματικοί χαρακτηρισμοί, απωθημένα, στο τέλος ομολογεί ότι θέλει να δείρει το συνομιλητή του και επί πλέον βρίζει. Οι μονόλογοι που συνηθίζει, με παρτεναίρ έναν πολύ " λίγο " Κακλαμάνο στο Ράδιο 9, δε βοηθούν.
Να περιμένουμε και την απόλυσή του από τον Κοντομηνά ;

Ανώνυμος είπε...

10:52 μ.μ.
Όσο εσύ ακούς Καζάκη τόσο κι εγώ ακούω Γεωργιάδη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γεωργιάδη πότε θα σταματήσεις να γράφεις σχόλια; Πάρτο χαμπάρι σε έχουμε μάθει πλέον

Ανώνυμος είπε...

Οντως για τα ΣΙΔΕΡΑ ο Αδωνις.... της φυλακης!

Χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

11:04 μ.μ.

και ακουω και μπορω να σου γραψω πολλα για να στο αποδειξω.

το θεμα ειναι οτι συμφωνω πανω κατω με τον Καζακη, αλλα με απασχολει παρα πολυ
1)θεμα παρανομων μεταναστων.
2) κουμουνισμος και τυφλωση λογο αυτου
3) απομονοση της χωρας μου και ο κινδυνος να αρπαξουνε (οπως παντα κανουν) την ευκαιρια οι καλοι μας γειτονες με πρωτους τους τουρκους και κατα δευτερο κυμα τους αλβανους που περιμενουν πως και πως την καταρευση της χωρας για να σφαξουν.

τι?? λεω μαλακιες?
εχεις μιλησει σε κανενα αλβανο να σου πει τι θα κανει σε περιπτωση που επικρατισει χαος στην Ελλαδα?
ρωτα και μετα ελα να μου πεις αν λεω μαλακιες.

4) εξοδος απο το ευρω ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ο Καζακης απο οτι λεει μεχρι σημερα θελει την εξοδο τις χωρας ΟΧΙ ΜΟΝΟ απο το Ευρω αλλα και την Ευρωπαικη ενοση. αυτες οι αποψεις του εμενα δεν μαρεσουν καθολου γιατι δεν τα εχει υπολογισει ολα..
και πολυ φοβαμαι οτι θα βρεθουμε ΟΛΟΙ προ εκπληξεως.

υγ. τι λες τωρα ακουω καθε μερα Καζακη η ΟΧΙ??

Ανώνυμος είπε...

αν στο μελον ο Καζακης αλλαξει λιγο..
τοτε θα ειμαι και εγω μαζι του.
να κλεισουμε μεσα τους δοσιλογους. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.!!
αλλα δεν φτανει αυτο.. περιμενω περισσοτερα απο τον Καζακη για να τον στηριξω.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

καζακη....δηλωσες κουμουνιστης. ΩΡΑΙΑ. νομιζω αυτη την ωρα χρειαζομαστε Ελληνες και οχι το πρασινο, το κοκκινο και το μπλε. ΚΑΜΜΕΝΟΣ μονο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης όταν μιλάει κοιτάει τον συνομιλιτή του. Ο Γεωργιάδης κοιτάει την κάμερα. Έτσι έμαθε. Ποιός από τους δύο είναι άραγε ειλικρινής;

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον κ.καζακη.ειναι πραγματικος πατριωτης.ο κ.μπουμπουκος δεν μπορει ουτε να μιλησει.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που ο Καμμένος δηλώνει μια ζωή άχρωμος...
Δωρεάν είναι η σαχλαμάρα έτσι; δεν πληρώνεις τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΧΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΘΕΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Σας μειωσανε 200 ευρω και αγανακτησατε αντε και στα 400 για να επαναστατησετε δουλοι! το διαλεξατε και τωρα λουστητε το!εγω ζω στο βουνο κατεβαινω στο χωριο και σας κραζω και στα αρχηδια μου σας γραφω!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!ΒΟΔΙΑ!
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ!
ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ-ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ)
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΚΑΖΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!


USA: Κυκλοφορείς με μετρητά; Μάλλον είσαι τρομοκράτης!
Russia Today (Katerina Azarova)


Έχετε φακό; Ή πληρώνετε με μετρητά, αντί με πιστωτική κάρτα; Και έτσι κάνετε τα ψώνια σας για την εβδομάδα; Τότε αυτή η συμεπροφορά σας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το FBI, θα μπορούσε να σας κάνει «τρομοκράτη».

Πρόσφατα, προβλήθηκε στο Internet ένα βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS), το οποίο...

λέει στους ανθρώπους χωρίς πολλά - πολλά, ότι «το να πληρώνεις με μετρητά είναι ύποπτο και περίεργο». Με μια δυναμική, αλλά και ήρεμη φωνή, ο αφηγητής λέει στους θεατές ότι, "εάν κάποιος εμφανίζεται με νευρικότητα ή άγχος, ή επιμένει να πληρώσει με μετρητά, επικοινωνήστε με το προσωπικό ασφαλείας. Αυτή είναι μία ύποπτη συμπεριφορά».

Ανώνυμος είπε...

o kazakhs..einai o kaluteros...pedia..kai stamathste thn propaganda sto onoma tou..

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh eimaste mazi sou..

Ανώνυμος είπε...

den einai koumounistis re................pistevei sthn laikh dhmokratia...kazakh mas exeis kerdisei

Ανώνυμος είπε...

Καζακη, μετα απο αυτες τις 2 εκπομπες, σε πιστευω ακομα περισσοτερο.
Κρατα γερα. Ειμαστε μαζι σου και σε στηριζουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ ΑΤΣΑΛΙ.

ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΔΟΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ; (ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΩΣΤΑ) ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤτΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΟΥΜΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ; ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΣΙΧΛΕΣ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΙ.

ΑΝΤΕ , ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΑΔΩΝΙ.

ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ. Ο ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΤΡΙΔΟ-ΕΜΠΟΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ.

ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕ ,,ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ,, (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 130 ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ,,ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ,, ΔΗΛ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΙΡΙΖΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΕΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟ ΥΦΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΑΜ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΓΙΩΡΓΗΣ είπε...

δόλιος και ελεεινός, ο πολυμήχανος Αδωνις έσπειρε σκελετούς και λαϊκή διχόνοια,για να μην απαντήσει,και να μην δεσμευτεί ,για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής που ακολουθεί το μαύρο μέτωπο του μνημονίου.Πανεξυπνο είναι να ζητάει συνεχώς με την εκνευριστική αυτή φωνή εγγυήσεις για τις προτάσεις του Καζακη μόνο και μονο ,για να μην χρειαστεί να εγγυηθεί για την ορθότητα της εφαρμοσμένης πολιτικής του μνημονίου.ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΩΝΙ,λίγες ώρες αργότερα ο αρχηγός σου,έβαλε ενστάσεις ,στο συμβούλιο δοσίλογων, για την νομιμότητα του νέου μνημονίου και πιθανώς να ζητήσει σήμερα τις παραιτήσεις σας.Ε σεις πάλι θα πείτε "πατριωτισμός",εμείς λέμε κίνηση πολιτικής επιβίωσής-κολωτουμπα

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα ρε παιδια μερικοι εδω μεσα ειναι παντελως ηλιθιοι δεν καταλαβενουν ουτε τι ακουνε ουτε τι διαβαζουν ,ο αλλος ο βλακας πιο πανω καταλαβε οτι ο Καζακης ειπε να καταργησουμε το χρημα και να εχουμε ηλεκτονικο μιλμε για παντελως ιλιθιο ατομο δεν καταλεβενει τι ακουει ελεος τοσο θολωμενα μυαλα πια!!!!

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh mpravo pou kratithikes...eisai oti kalutero exei h patrida mas twra eimaste mazi sou......................SE THELOUME....MAS EXEIS KERDISEI

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO DHMHTRH

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
ΔΟΛΙΟΣ, ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ, ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΣΤΗΣΤΕ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε ηδη Β. Κορεα, Γεωργιαδη.

Υπαρχει ο ορος στα νεα μετρα, να μαζευονται ΟΛΑ τα εσοδα σε ενα λογαριασμο και να πληρωνονται πρωτα τα χρεη των τοκογλυφων και μετα οτι περισσεψει σε μισθους και συνταξεις.

Επισης, αν δεν μπορουμε να πληρωσουμε εφορια και χαρατσια, θα μπορουμε να δινουμε ακινητη περιουσια στο δημοσιο για να ξεχρεωσουμε. Χαχαχα.

Οποτε καταλαβαινετε, σε 1-2 χρονια ο καπιταλισμος θα μας κανει κουμουνιστικη χωρα. Ολα θα ανηκουν στο κρατος με την υπερφορολογηση και τα χαρατσια και εμεις θα χουμε μονο 2 αλλαξιες ρουχα.

Αντε βρε να τους χαιρομαστε, τους σωτηρες μας.

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος κότεψε ο Καζάκης..όλα τα άλλα είναι λογια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Στο τέλος κότεψε ο Καζάκης..όλα τα άλλα είναι λογια του αέρα.

9 Φεβρουαρίου 2012 12:41 μ.μ.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΖ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΑΚΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9 Φεβρουαρίου 2012 10:13 π.μ.
ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Ο ΜΑΣΩΝΑΚΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.
ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ,ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

10:13 π.μ.
Ρε ουστ λέμε Γεωργιαδόσκυλο.

Ανώνυμος είπε...

Δύο σχόλια:α)Το ζήτημα είναι ταξικό και εθνικό και μόνο έτσι μπορεί κανείς να έχει ξεκάθαρη εικονα.Αν είσαι κάτοχος μέσων παραγωγής,βιομήχανος,τραπεζίτης εφοπλιστής δοσίλογος,άπατρις,εθελόδουλος πας με τον Αδωνη.Αν είσαι εργαζόμενος,νέος,αυτοαπασχολούμενος,άνεργος,μισθωτός,μικρομεσαίος,πατριώτης,δημοκράτης και ΕΛΛΗΝΑΣ πας με τον Καζάκη.Τελεία και παύλα.β)Την τελευταία ερώτηση γιατί την κόψατε;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

OΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΤΕ..


2012 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ..
ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
Δ.ιεθνους Ν.ομιμοτητας Τ.οκογλυφους


Σειριος

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, ειναι κ. Καζακη.

Με τρελλο και βλακα δεν υπαρχει συννενοηση.
Τι περιμενες; Συζητηση με τη ψωναρα; Ας καγχασω ειρωνικα!

Πηγες εσυ, κυριος, καταρτισμενος, επιστημονας, πολιτισμενος, με ολη τη καλη διαθεση να ανταλλαξετε στοιχεια και επιχειρηματα και ηρθε ο Τσιριδοσπυρος με το συνηθες στυλακι, ΄΄καυγαδιζω και φωναζω, αρα κερδιζω΄΄ μονο και μονο να δωσει το γνωστο φτηνο θεαμα στους ανεγκεφαλους που τον ψηφιζουν.
Δεν πηγε για να συζητησει, δεν ξερει να συζητα αυτο το γελοιο υποκειμενο, μονο να υχορυπαινει.

Καιγεται το σπιτι μας και αυτος ο δοσιλογος δηλωνει ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, την αναφορα στην ιδεολογικη σας ταυτοτητα, λες και ειναι παρανομο ή μυστικο. Εχουν πιαστει τα μπρατσα μας, γιατι τα εχουμε τα χερια μονιμως ψηλα.

Μιχαηλ είπε...

Καζακη κανε μας περιφανους...δεν προκειται να κατανοησουν ποτε αυτα τα βρομοσκυλα του δοσηλογισμου, οτι η προδοσια τους δεν οφειλεται στην ιδεολογικη τους αντιληψη, αλλα στις πραξεις τους οι οποιες ειναι ασχετες με την παραταξη που ανηκουν.Γι'αυτο και: Γεωργιος Ανδρεα Παπανδρεου,Ευαγγελος Βενιζελος, Γεωργιος Παπακωνσταντινου, Αντωνιος Σαμαρας ,Γεωργιος Καραντζαφερης, αδωνης μπουμπουκος γεωργιαδης , τα υπολοιπα στελεχη των τριων παραταξεων και φυσικα ο προεδρος της δημοκρατιας μας Καρολος Παπουλιας και οσοι αλλοι αυτονοητοι που ξεχασα ,ακομα και στην δικη τους δεν θα παραδεχθουν την προδοσια απεναντι στην χωρα μας, γιατι να ξερετε πως δικη θα γινει και θα ειναι δικαιη αφου θα πραγματοποιηθει με τους δικους μας ορους.

Ανώνυμος είπε...

Καζακης και Κακλαμανος ΤΕΛΟΣ λεει απο το Ραδιο 9. Ενοχληθηκε ο Κοντομηνας? Έχασε την μπάλα ο Καζάκης οταν πηγε να τον δείρει?

Μηπως επειδη ακουστηκε οτι λεει "μαλακιες" ο Γεωργιαδης οταν εκλεινε για διαλλειμα?

Δυστυχως δεν ακουσα ολη την κουβεντα. Καταφερε ο πανπονηρος ο Γεωργιαδης, στο τελος που ακουσα, να τον εκνευρισει και να τον βγαλει εκτος παιχνιδιου...ολα τα δικια να ειχε ο Καζάκης, δεν φανηκε δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον Γεωργιάδη που μου έδειξε σήμερα, ΠΟΣΟ ευήκοα ήταν τα επιχειρήματα του ΕΑΜ του 1940. Και πόσο τυχεροί είμαστε σήμερα που ΔΕΝ νίκησαν..

Ανώνυμος είπε...

Παρε την πουτανα σου ρε μαλακα μπουμπουκο κ τραβα...