Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου


Κατάληψη του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου
Anti-ntp:Μαγκιάαα... :P
Πριν από λίγα λεπτά διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Συγκέντρωση πραγματοποιούν, αυτή την ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όπου θα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Σημειώνεται ότι....
οι πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν τελικώς αύριο,Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται ενάντια στους «βιομηχάνους, τραπεζίτες, Τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, που θέλουν να τα αρπάξουν όλα».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, «καταδικάζουμε την συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν».
«Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για νέα μέτρα. Όχι σε νέα δανειακή σύμβαση. Όχι σε νέα μνημόνια. Να πληρώσει η πλουτοκρατία»,προσθέτει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.
Με κίνηση ΜΑΤ οι του ΠΑΜΕ κατέλαβαν το δρόμο έξω από το Μαξίμου. 2 πούλμαν άφησαν τους διαδηλωτές στην Ηρώδου Αττικού
Δεν κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών τα 2 πούλμαν στην Ηρ.Αττικού, μέχρι που σταμάτησαν κ κατέβασαν τα μέλη του ΠΑΜΕ. Νεύρα οι επικεφαλής.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως κοιμομαστε του καλου καιρου οταν οι πουλημενοι αποφασιζουν για την καταστροφη της ελλαδας δεν πρεπει να ειναι μονο το παμε εξω απο του μαξιμου αυριο αλλα ολοι η αθηνα ξυπνηστε αυριο παιζεται το μελλον των παιδιων μας και ολων μας