Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Μην κλείνετε τα μάτια στη θέα των νεοάστεγων των Αθηνών


Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στους νεοάστεγους, μια ομάδα ανθρώπων που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Αθήνα αυτές τις κρύες ειδικά μέρες του άγριου Χειμώνα. Σοκαριστικά στοιχεία για...
τις διαστάσεις που προσλαμβάνει το φαινόμενο των «νεοαστέγων» στην Αθήνα κατέθεσαν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γεώργιος Καμίνης, καθώς και εκπρόσωποι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Ε.Δ.Α.). Κουμουνδούρου, Γκάζι και κάτω από τις γέφυρες Από τις εκθέσεις αποκαλύπτεται ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης βγήκαν στο δρόμο άνθρωποι που ζούσαν εύπορα πριν το ξέσπασμά της, στους «νεοάστεγους» πια περιλαμβάνονται και ολόκληρες οικογένειες ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που καταλύουν με χαρτόνια και κουβέρτες στο Ζάππειο, την Κουμουνδούρου, τη Σανταρόζα, το Γκάζι, στα παγκάκια, κάτω από γέφυρες, έξω από κλειστά καταστήματα, είναι αδιευκρίνιστος. Οι περισσότεροι από κείνους που ξεσπιτώθηκαν και πλέον βρίσκουν προσωρινή «στέγη» σε 52 σημεία της Αθήνας είναι οφειλέτες της εφορίας. Άλλοι χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγάλουν βιβλιάριο απορίας, να αποκλείονται έτσι από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ως εκ τούτου να ζουν σε καθεστώς εξαθλίωσης.
Πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ελεγε:χωρις Θεο ολα επιτρεπονται!
δηλ.και εμεις εδω ειμαστε χωρις θεο;;;;
Μπορει οι προδοτες και οι ληστες να μας εκαναν
αφαιμαξη και οπως ολα δειχνουν δεν τους αγγιζουν οι πληγες του λαου ομως για ολους θα ερθει η ωρα του θανατου και εκει ο ανθρωπος ειναι μονος!μονο με τον φυλακα αγγελο του που συνοδευει την ψυχη απο το αγιο βαπτισμα,τις καλες η τις κακες του πραξεις!κανεις δεν θα γλυτωσει απο την δικαιωσυνη
του του θεου και την οργη του και εκει ουτε τιτλοι ουτε αξιωματα ουτε μορφωση ουτε μεσον χωραει ας μην αδιαφορουμε ασ μην κλεινουμε τα ματια και τα αυτια μας επειδη δεν ηρθε ακομα η σειρα μας οταν καιγεται το σπιτι του γειτονα ειναι πολυ ευκολο ν'αρπαξει και το δικο σου ας βοηθησουμε ολοι οσο μπορουμε θα δωσουμε λογο στο θεο!!

ΝΕΟΕΛ είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ......
ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.....ΟΛΟΙ;;;;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.....ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ....(300.000-400.000 ΦΟΝΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΝΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ.

ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!! (ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ)

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ....
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΘΕΟΣ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ......

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ...

ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

To provlima me tous astegous, yparxei se olo ton kosmo.Ola afta ginontai skopima,giati kapoioi dynatoi ston planiti, efxaristiountai me ti dystyxia tou kosmou.Den exoun omos logariasei sosta.Aftoi pou anarotiountai ti kanei o Theos,kai giati den voitha,tha itan kalo na kseroun oti o Theos vlepei ti ginetai kai to kserei.Pistevo oti den paremvainei pros to paron giati 1.I apokalypsi to leei kathara, oti ola afta ta kaka tha ginoun ligo prin to telos tou kosmou, kai i deftera parousia, diladi i paremvasi tou Theou,den tha ginei prin emfanistei o antixristos.Ola prepei na ginoun opos graftikan stin apokalypsi. 2.O Theos lypatai gia ola afta pou ginontai, alla perimenei apo tous adistaktous katastrofeis na doun ti kako prokaloun, kai na metaniosoun.An metaniosoun tha tous synxoresei. 3.Episis, polloi apo aftous pou ypoferoun, exoun xasei tin pisti pros ton Theo, kai tous dinetai i efkairia na ksanagyrisoun sto Theo.Elpizo na to kanoun, gia diko tous kalo.Edo o rolos tis eklisias einai poly simantikos, kai tha itan kalo na to katalavei o kosmos.Makarioi apo do kai sto eksis osoi ypoferoun kai den xanoun tin pisti pros ton Theo.