Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Προετοιμαστείτε , κάτι κακό μας ετοιμάζουν


Θα είναι ξαφνικό για να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε Όποιος μιλήσει πεθαίνει … Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν … καλού κακού προετοιμαστείτε …

Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!


Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο…..


Όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα.

Διαβάστε το γράμμα του πολιτικού:

Είμαι Νορβηγός πολιτικός. Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με πολύ δύσκολα πράγματα που θα συμβούν από το 2008 μέχρι το 2012.

Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν “πριν από το 2011″.

Το Ισραήλ κάνει το ίδιο όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.

Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικιωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό.

Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής.

Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Δεν πρόκειται να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια στους ανθρώπους που πρόκειται να μείνουν στην επιφάνεια και θα πεθάνουν μαζί με τους άλλους . Το σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια για 2.000.000 Νορβηγούς, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Αυτό σημαίνει ότι 2.600.000 άνθρωποι θα αφεθούνστο σκοτάδι δίχως να γνωρίζουν τι να κάνουν .

Όλοι οι τομείς και οι “κιβωτοί” είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με σήραγγες και διαθέτουν αυτοκινητάμαξες (railcars), με τις οποίες μπορεί να πάει κανείς από τη μία στην άλλη “κιβωτό”. Είναι έτσι ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Μόνο οι μεγάλες πόρτες τους χωρίζουν, ώστε οι τομείς σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.

Είμαι πολύ λυπημένος. Συχνά κλαίω μαζί με άλλους που γνωρίζουν το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί θα το μάθουν πολύ αργά, και τότε όλα θα έχουν τελειώσει για αυτούς. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο από το 1983 μέχρι σήμερα. Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί στη Νορβηγία το γνωρίζουν αυτό, αλλά λίγοι θα το πουν στον λαό και το κοινό – επειδή φοβούνται την περίπτωση, μήπως χάσουν επίσης τις αυτοκινητάμαξες NOAH 12 που θα τους μεταφέρουν στους χώρους της κιβωτού όπου θα είναι ασφαλείς.

Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.

Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν έναν χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνειστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας σας το επιτρέπει.

Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους … αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ …!

Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος -και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.

Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame). Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντήστε για ένα μέρος/χώρο όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.

Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας: κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν “Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων”, και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.

Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης? ) παρουσίας υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοί είναι, και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.

Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα “αναλάβει” τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.

Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για την Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατος της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε επίσης από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.

Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.

Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.
Βέβαια ο βουλευτής αυτός “πέθανε ξαφνικά” από ανακοπή καρδιάς τον Απρίλιο του 2010 … τυχαίο ; Δεν νομίζω !

Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος Νορβηγός. ( εδώ)
Τώρα κάντε μια σύνδεση με αυτό :
Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.

Η εσπευμένη αυτή ενέργεια έχει υποψιάσει τους διεθνής κύκλους οτι οποίοι τις ημέρες αυτές αναζητούν τους λόγους και τα αίτια αυτής της ενέργειας. “Ε’ιμαστε μπροστά σε κάτι σημαντικό …” αναφέρουν, που λίγοι γνωρίζουν!!!
Προετοιμαστείτε , κάτι κακό μας ετοιμάζουν τα καθάρματα και θα είναι ξαφνικό για να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε .

Αν δεν γνωρίζετε , ψάξτε στο διαδύκτιο για οδηγίες επιβίωσης … δεν έχετε να χάσετε τίποτα .
Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
Πηγή

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος μαλακας αναρτησε αυτη τη μπαμια???

Ανώνυμος είπε...

τον πολιτικο μηπως τον ελεγαν λιακοπουλο;
matrix.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ'

Ανώνυμος είπε...

ποτσον!

Ανώνυμος είπε...

Για τις υπογειες βασεις ειναι γνωστο υπαρχουν παρα πολλα βιντεο που το λενε. Υπαρχουν περιπου 2500 με 3000 βασεις σε ολο τον κοσμο.
Επισης για τον πλανητη Χ η αλλιως πλανητη Νεμεσις κατα τους αρχαιους ελληνες επισης υπαρχουν πολλα ντοκιμαντερ και βιντεο.
Τωρα για τον σκοπο που χτιζονται οι βασεις τι να πω...λογικα ειναι για προστασια απο ραδιενεργεια και απο βλαβερες ακτινες του ηλιου ισως εαν γινει αλλαγη στους πολους της γης και χαθει το μαγνητικο πεδιο, τοτε να περασουν αυτες οι ακτινες?

Unknown είπε...

Eγω που διαβαζω Λιακοπουλο, διαβεβαιωνω πως δεν θα συμβει τιποτα! Κατανοητο;
Μαθετε πρωτα τι λεει ο Λιακοπουλος και μετα βαλ'τετον στο στομα σας!!

Ανώνυμος είπε...

η απολυτη ξεφτιλα του ιντερνετ ειναι οι αναπαραγωγες ηλιθιων εως αυτιστικων αρθρων ειδικα μια περιοδο που ο τρομος που μας επιβαλουν για να μας ξεπουλησουν περισσευει!!εσεις που εχετε και τον τιτλο αντι-νεα ταξη,αναπαραγετε τον τρομο μεσω ηλιθιων αρθρων, προφανεστατα απο τις ιδιες εξουσιες που μας ξεπουλανε και δεν σας προβληματιζει;;μηπως ειστε λυκοι με δορά αμνων η απλα αφελεις;;; τωρα που επρεπε να δινετε εστω την ηλεκτρονικη μαχη σας ξορκιζοντας τον τρομο τον αναπαραγετε;;;

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον μορφεα...

π² είπε...

Ρε τηλεκατευθυνόμενα βλήματα εδάφους-αέρος, ποιό νομίζετε ότι είναι το πρόβλημα αν θα χρεοκοπήσουμε ή όχι και αν θα γυρίσουμε στην δραχμή;;
Να μας φάνε θέλουν για να ζήσουν μόνοι τους στον πλανήτη με τον δήθεν υπερπληθυσμό!!!
Η Ο.Ε.Α. τα φωνάζει χρόνια αυτά ακόμη αναρωτιέστε τι εννοεί ο τύπος;;;

Ανώνυμος είπε...

η OEA;;;;;;χαχαχαχαχαχα αυτος ο τζενται;;;;που λεει για δρακους και την χαλιμα;;;και εσυ εισαι ξυπνιος;;;;αχαχαχαχα ρε στανατα το youtube εχεις καει και ο αλλος ο καραγεωργιου,που εχω δει κατι βιντεο του και εχω λιωσει στο γελιο!!!!οσο δε για τα τελεσιγραφα προς τις ξενες υπηρεσιες!!!!!!ειστε για γελια και μετα λεμε γιατι μας κυβερνανε πίθηκοι!αφου εχουμε γεμισει με μαιμουδε΅ς!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια!!!υπαρχει δοση αληθειας ειναι τα σχεδια των ιλλουμινατι !σχεδια ανθρωπων υπαρχει ομως και ο θεος δηλ θα παμε σε σπηλια και θα προετοιμαστουμε για 5 χρονια αστεια πραγματα!εαν ειναι να χασουμε το σωμα μας και τι εγινε;την ψυχη μας να διαφυλαξουμε το σφραγισμα να μην δεχτουμε
και ας παρουμε στα χερια την καινη διαθηκη και την αποκαλυψη για να μαθουμε την αληθεια οπως μας την εδωσε ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!Και τα παραμυθια περι εξωγηινων που εχουν και προτιμηση το Αμερικα ας μην μας πανικοβαλουν.Πολλα θα κανουν για να μας επιβαλουν τον παγκοσμιο ηγετη τους.

Ανώνυμος είπε...

μορφεα φιλε επειδη εχω διαβασει το λιακοπουλο το παραξενο ειναι που εμπλεκει την θεωρια της θουλης για να στηριξει την αποψη του για την επεμβαση του θεου.
εκει τα χαλαει τα πραγματα ψαχτο λιγο ενας φιλος που με ξερεις με αλλο ονομα.
matrix.

Unknown είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33450&Itemid=139
Θρίλερ στους πάγους. Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν "κάτι πολύ σοβαρό" και χάθηκαν...
........................
............
Βρε οταν τα ελεγε ο φιλος μου τι συμβαινει πραγματικα στην λιμνη Βοστωκ,ολοι οι αλλοι χλευαζανε!
Ετσι να σκασετε δεν σας λεω τι συμβαινει πραγματικα!

Ανώνυμος είπε...

Με τη λογική μπορείς να βγάλεις άκρη πάντα….
Αν υποθέσουμε ότι η ελίτ σκατα στα μούτρα τους …γνωρίζουν ότι θα καταστραφεί ο πλανήτης … το μόνο που θα τους ένοιαζε θα ήταν να σώσουν το τομάρι τους ….έτσι δεν είναι το λογικό ,,,και δεν θα ασχολούταν με μας τους αναλώσιμους
……αλλά βλέπουμε στην πράξη ότι τους απασχολεί και το τελευταίο εύρο να μαζέψουν ..και από την τελευταία γριά…… .γιατί άραγε θα τα πάρουν μαζί τους ,η θα πληρώσουν τους εξωγήινους….
Αν πέσει μεγάλος κομήτης δεν σωζόμαστε όχι σε τούνελ και βάσις αλά ούτε στο μο.νι τις μάνας τους ..
Συμπέρασμα για το χρήμα είναι ικανοί να πουν και να σκαρφιστούν τα πάντα ….

Ανώνυμος είπε...

εχω αφησει ενημερωση στην αναρτηση
1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE

Ανώνυμος είπε...

ξερω τι πιστευεις ομως μεσα σε αυτα υπαρχει και η θεωρια της θουλης και αυτη ειναι σατανιστικη θεωρια και η αιτια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου.

Unknown είπε...

matrix.
Eπειδη φιλε το ονομα σου ηταν το πρωτο που σκεφτηκα να βαλω σαν δικο μου ονομα, σε συμπαθω,
και δεν θελω να ερθουμε σε αντιπαραθεση.Εισαι και φιλος απο οτι μου λες ηδη.
.............
..........................
Ο Λιακο πανω απ'ολα συνδεει τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο με την Ορθοδοξια, και το στηριζει αυτο με παρα πολλες αποδειξεις.Τα περι ειδωλολατρων,ειναι μεγαλα ψευδη τα οποια με αυτον τον τροπο δεν θελουν οι εχθροι μας να ενωσουμε Αρχαια Ελλαδα και Ορθοδοξια.
............
Οσο για ολα τα αλλα,φιλε σου δινει αποδειξεις,και εσυ εχεις την ευκρινεια να διακρινεις εαν ειναι κατι λαθος η οχι.
Εσυ αποφασιζεις.
Και οπως λεει ο ιδιος:

"Οποιος αρπαξεν αρπαξεν!"
.................................
.............
Δεν ξαναγραφω ομως εδω μεσα, μην το κανω chat!
Oχι πως ενοχλουμαι δηλαδη,απλα σεβομαι το blog.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΟΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΣΑΙ
ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΗ ΓΗ

Ανώνυμος είπε...

τελικα ποιος θα σωθη εμεις που θα ημαστε επανο στην γη οι αυτη που θα ειναι κατα στην γη , να δω τη θα κανουν με την ψυχη τους θα την σοσουν?????

Ανώνυμος είπε...

ενταξει και εγω δεν γραφω ξανα,και συμφωνω μαζι σου για την συνδεση αρχαιοελληνικου πολιτισμου με την ορθοδοξια αυτο που δεν κολαει ειναι η θεωρια των υπερβορειων (ΕΛ) και των υποχθονιων .

Ανώνυμος είπε...

12:56 εξαρτατε πως εννοει κανεις την σωτηρια!!
θα σου απαντησω με λογια του χριστου!
αυτος που θελει να σωσει την ζωη του αυτος θα την χασει!αυτος που θα χασει την ζωη του εις το ονομα μου αυτος και θα την κερδισει αιωνια!!

Unknown είπε...

Φιλε sot αυτο θα σου το αναλυσω με τις δικες μου αποψεις ισως καπου αλλου μιαν αλλη φορα.
Ειναι μεγαλο θεμα αυτο,και θα πρεπει να σου δωσω και στοιχεια.
Εφοσον δεχομαστε την συνδεση του αρχαιοελληνικου πολιτισμου με την Ορθοδοξια,μεσω των αποδειξεων που εχουμε, τοτε γιατι να μην πιστεψουμε για παραδειγμα για τα Ταρταρα;
Βίας
«Αυτός είναι ο όποιος ήλθε από τους ουρανούς, αφού υπέταξε το αθάνατο πυρ της φλογός. Αυτόν τρέμει ο ουρανός, η γη και ή θάλασσα, οι τάρταροι και οι υποχθόνιοι δαίμονες, τρισμακάριος ο ίδιος ο Πατέρας»


α. Vat. Gr., 1198, φ. 66α
β. Σινά 327, φ.235β, Σόλων
γ. Διονυσίου 281, φ. 103α, Πλούταρχος
δ. Διονυσίου 167, φ. 151α , χρ. Χίλων
ε. Richard Bentleii Epistola, σελ. 7, Σόλων
στ. Σινά 1189, φ. 7α, Σόλων
ζ. Ιβήρων 386, φ. 176α, Σόλων

Ανώνυμος είπε...

γιατι τετοια τρομολαγνια...

Ανώνυμος είπε...

ημουν αλλου και πρεπει να παω για υπνο εχω δουλεια το πρωι θα σου πω μονο αυτο και θα τα πουμε αλλη φορα .ο χριστιανισμος μιλαει για πνευματικο πολεμο καλου κακου και εμεις με ελευθερη βουληση αποφασιζουμε. οι θεωριες περι υποχθονιων μιλουν για πραγματικα πλασματα και για κηλη γη. αυτα ελεγε και η θεωρια της θουλης μια σατανιστικη θεωρια που δημιουργησε τον φασισμο. ο ερμης ο τρισμεγιστος μιλαγε για πνευματικο κοσμο .ο λιακοπουλος τις μπερδευει και τις τρις αυτες θεωριες. και του ερμη και του χριστιανισμου και του ναζισμου πολλες αληθειες και μερικα ψεματα που δεν γινονται ευκολα αντιληπτα . ο ιωαννης στην αποκαλυψη μας λεει οτι ο αντιχριστος θα ειναι ανθρωπος και οχι υπερφυσικο ον.
δεν διεκδικο το αλαθητο αλλα ας το ψαξουμε λιγο.

Unknown είπε...

Αντε και ενα τελευταιο απο εμενα.
Ο Λιακο διαχωριζει την ιστορια του πλανητη, με τον αληθινο κοσμο.(πνευματικο).
Μας μιλαει για τον πνευματικο κοσμο,τον πολεμο καλου κακου, και την ελευθερη βουληση.
ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Στην ιστορια του πλανητη λοιπον οφειλεται η παρουσια των ταρταρων, και αυτων που κατοικουν εκει. Και δεν εχουν σχεση με τον αληθινο κοσμο,
τον πνευματικο.
Εχουν σχεση ομως με αυτους που κυβερνουν τον πλανητη μας.
Και δεν ειναι οι τραπεζιτες,ουτε οι πολυεθνικες, ουτε οι εβραιοι. Ολοι τσιρακια τους ειναι.
Ο Ιωαννης στην αποκαλυψη λεει, πως απο το φρεαρ της αβυσσου θα βγουν οντα περα πασης σιχασιας.

Ποιο φρεαρ της αβυσσου;
Ποια οντα;

Ετσι για το σασπενς!

Ανώνυμος είπε...

Νεαρέ ψιτ αντε υπνο το κλεισαμε το μαγαζι για σημερα Η.

Unknown είπε...

Καλα ντε! ΦΕΥΓΩ!!

Καλη σου νυχτα!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα φιλοι Η και Μορφεα ,η αβυσσος για μενα δεν εχει σχεση με τα ταρταρα νομιζω οτι εννοει αυτο που εμεις στον πνευματικο χωρο εννοουμε σαν κολαση και εχει σχεση με το κακο τους δαιμονες. δεν θα ειναι υλικος ο πολεμος αλλα πνευματικος οι ανθρωποι θα νιωθουν λεει ο Ιωαννης σαν να εχουν δεχθει χιλιαδες τσιμπηματα απο σκορπιους. τα αλλα περι πολεμων κ.λ.π. ανθρωποι θα τα κανουν για τα συμφεροντα του σατανιστικου ιερατειου που ειναι γνωστο και υπαρχει αλλα αποτελειτε απο ανθρωπους και οχι υπερφυσικα οντα. οι ανθρωποι αυτοι πιστευουν στο κακο.
matrix.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Καλημερα και σε σενα φιλε!
...
Μονο που πρεπει να γνωριζεις, πως η ελληνικη γλωσσα δεν κανει ποτε λαθος!
Οτι γραφεται στην ελληνικη μας γλωσσα,αυτο και εννοει σαν εννοια! Και ποτε δεν πρεπει να δινουμε δικες μας εννοιες.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Και για αυτο οτι γραφεται στα κειμενα, αυτο και εννοει!

Ανώνυμος είπε...

Επτιτελους δικαιωση που δεν εκανα οικογενεια που εφαγα ολη την περιουσια μου και εχω κανει σεξ με τοσες γυναικες απο τον πλανητη Γη.

Ανώνυμος είπε...

Tυχερουλη!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι κακο να εισαι ετοιμος για το χειροτερο και ας μην συμβει τιποτα, φαντασου ομως να συμβει κατι και να μην εχεις κανει τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Η υπόγεια κρύπτη στην βόρεια θάλασσα υπάρχει, και οι σκοποί είναι άγνωστοι.
Το γράμμα του νορβηγού θα μπορούσε πολύ εύκολα να αμφισβητηθεί, αφού είναι ανώνυμο και παραπέμπει σε γεγονότα και πρόσωπα που δεν επιβεβαιώνονται εύκολα.
Τέλος να ενημερώσω το site σας, ότι η Kasidy και ο Ryan έχουν δημιουργήσει το site PROJECT CAMELOT που ασχολείται με διάφορες συνομωσίες ανά τον πλανήτη.
Κυριότερο μέλημά τους είναι η εξωγήινη ζωή και η επίδρασή της στον πλανήτη Γη.
Τέλος ασχολούνται ή είναι πιστοί της Σαιεντολογίας ή οποία ως θρησκεία ή επιστήμη εικάζεται ως τεράστια απάτη.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον ηγετη!αυτο που θελουν να κανουν ειναι να μας προετοιμασουν κ να δεχτουμε τον αντιχριστο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΝΩΕΙΤΑΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

παιδια και αν 1 στο εκκατομυριο ειναι αληθεια....το εχετε σκεφτει αυτο

Ανώνυμος είπε...

Apoka.Ιωαννη ΅¨και οι βασιλεισ τησ γησ και οι μεγιστανεσ και οι ανωτεροι του στρατου και οι ισχυροι τησ γησ ,εκρθπσαν τουσ εαυτουσ τουυσ εισ τα σπηλαια και εισ τασ πετρασ των βουνων΅΅κεφαλαιο ΣΤ ,15

Ανώνυμος είπε...

Η αποκάλυψη του Ιωάννη μιλάει για παγκόσμια οικονομική κρίση, ηγέτες κρατών που θα κρύβονται σε σπηλιές, παγκόσμια κυβέρνηση με αρχηγό τον αντίχριστο και φυσικά για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και βαδίζουμε στην οργάνωση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, αυτό δεν σας λέει τίποτα;(η ερώτηση απευθύνεται σε όλους κοροϊδεύουν στο ότι θα συμβούν αυτά). Γι'αυτό και ετοιμάζουν υπόγειες πόλεις. Θα πέσουν πυρηνικά ικανά να διαλύσουν τη μισή γη και προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους μπαίνουν μέσα βαθιά στη γη! Και όσο για τον Λιακόπουλο ξέρουμε πολύ καλά ότι στη μια αλήθεια "πετάει" και 10 ψέματα για να εντυπωσιάσει και να πουλήσει. Η αλήθεια είναι μία και αυτή βρίσκεται στην Αγία Γραφή(αποκάλυψη Ιωάννη)!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ (12-12-12) ΑΝΤΕ ΚΙΑΛΛΕΣ 19 ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΘΑ ΤΟΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ. Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΛΑΤΕ ΜΗΝ ΑΡΓΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.