Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό: Ο Καρατζαφέρης αποσύρει τους υπουργούς του, τα έχει βρει με Σαμαρά και πάνε για εκλογές


ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που εξασφάλισε το anti-ntp.net από άτομο δίπλα στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, ο Γ.Καρατζαφέρης θα αποσύρει τους υπουργούς του  ισχυριζόμενος τα δυσβάσταχτα μέτρα, με σκοπό να προκληθούν  εκλογές άμεσα. Θα αναρωτηθεί κανείς, "Δεν φοβάται τις εκλογές;" Δεν τις φοβάται διότι έχουν συμφωνηθεί όλα. Ο Σαμαράς τα έχει βρει με τον Γ.Καρατζαφέρη σε σχεδόν όλα τα επίπεδα και στο Κάδρο εμφανίζεται η Ντόρα! Η Ντόρα Μπακογιάννη- σύμφωνα πάντα με την πηγή μας- ζητάει υπουργείο ώστε να εμφανιστεί δυναμικά την επόμενη μέρα... Όλα αυτά μέχρι τς 13:30 που θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος. Μην ξεχνάτε ο Γ.Καρατζαφέρης μπορεί μέχρι τις 1:30 να έχει αλλάξει γνώμη.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, πισω μου σ εχω σατανα, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ. Ο ΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

DEN GAMIOUNTE OLI

Ανώνυμος είπε...

Τα αρχιλαμόγια προσπαθούν να σωθούν.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα υπάρξει σκεπτόμενος πολίτης που θα ψηφίσει τους ανθρώπους του μνημονίου ξανά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ???

Ανώνυμος είπε...

οποιος τους ψηφισει θα ειναι καταπτυστος, ηλιθιος ή λαμογιο. σας εχουμε βαρεθει. στο διαολο κι εσεις και τα κομματα σας κουφαλες κηφηνες, πλουτιζετε στις πλατες μας μια ζωη.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς θα βρεθούν πολλά πρόβατα να τους ψηφισουνε πάλι......

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η γαμημενη καριολα ως ποτε θα ασχολειται με την πολιτικη?? Και οσο σκεφτομαι οτι θα την ψηφισουν μερικοι, μου ερχεται να πεταξω το lap top απο το μπαλκονι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΔΑΝΕ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.Κ'ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΑΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Mα.ακίες!
Εκλογες στο Γκρέτσια δεν θα ξαναγινουν.
Ο Ντορής Μητσοτακης ή δρακουλινα δεν θα γινει πρωθυπουργάρα οπως ονειρευεται, γιατι αυτο το σεναριο δεν παιζει στην Στοά.
Ο καραζαφυρερ θελει κλωτσιες και ο σαμαράς ενα μπιμπερον να θηλάζει μακαρίως.
Η χώρα πνεει τα λοισθια και αυτοι αποκοιμιζουν τον λαο με μπούρδες για εσωτερικη κατανάλωση.

Ανώνυμος είπε...

τΩΡΑ ΛΕΤΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η νΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ σΑΜΑΡΑ Ε?

maria είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ Σ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δειτε κατι πιο ουσιωδες.
Αρχισε το ξεπούλημα!

http://www.deisep.gr/Portal3/index.php?option=com_content&view=article&id=203%3A2012-02-06-14-40-14&catid=37%3A2010-01-07-18-46-29&Itemid=2&lang=el

Ανώνυμος είπε...

χαχα 1:13 κ μενα το ιδιο!!!

Ανώνυμος είπε...

ipe oti den tha tous aposirei.. min anevazete randomies re..

Ανώνυμος είπε...

κανουμε αγωνα για να μην ψηφισουμε κανεναν.τελος ο θεος εχει το λογο,καλο κουραγιο και υπομονη..