Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Bαρετή...


anti-ntp.net
Πάλι τα ίδια από την Αλέκα
Το έχουμε μάθει πλέον το παραμύθι. Την ρωτάει για προτάση ο Παπαδάκης και απαντάει:
"Πρέπει να γίνει ριζική ανατροπή!". Σώπα ρε Αλέκα και εγώ νόμιζα το αντίθετο!
Το οτι δεν θέλει να κυβερνήσει το ξέρουμε. Το ότι δεν έχει προτάσεις... και αυτό το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το μέχρι πότε το ΚΚΕ θα έχει αυτήν την ξεπουλημένη ηγεσία. Αυτή την ηγεσία που έχει προσκυνήσει την Ευρωφυλακή ώστε να λαμβάνει ένα σκασμό κρατικές επιχορηγήσεις και δάνεια από τις τράπεζες.... Η κασέτα είναι ίδια, είναι αυτή που υπνωτίζει και προγραμματίζει τους ψηφοφόρους τους. " Είναι το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός, οι πολυεθνικές" κτλ. Αυτά τα γενικόλογα είναι....
πολύ επικίνδυνα. Ο εχθρός είναι οι τράπεζες, οι μυστικές λέσχες, και συγκεκριμένα άτομα όπως ο Soros που έχουν και όνομα. Υπάρχει καταγγελία άλλωστε πρώην μέλους του ΚΚΕ που έλεγε: Όταν αναφέραμε ονόματα στις καταγγελίες, υπήρχε παρέμβαση που έλεγε: "Μην προσωποποιείτε τις ευθύνες!!!" 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός, οι πολυεθνικές=οι τράπεζες, οι μυστικές λέσχες, και συγκεκριμένα άτομα όπως ο Soros που έχουν και όνομα


δεν πιστευω να ειναι δυσκολο να το καταλαβεις τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ΄ΕΝΑ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.

Modestus είπε...

Είναι ο κομμουνισμός, ηλίθιε! Με τον καπιταλισμό καλά είναι και ο Μπόγιο έβγαλα 600 χιλιαρικάκια ζεστά ζεστά με το βιβλίο.

Ανώνυμος είπε...

τι να πεί κανείς για την ανεκδιήγητη ηγεσία του ΚΚΕ. Ηαριστερή εκδοχή του Δοσιλογισμού.

Ανώνυμος είπε...

ENA ΠΤΩΜΑ ΜΕ ΦΟΡΜΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ιδια ο Σταλιν, χωρις το μουστακι!
συμφωνω κι εγω, την επομενη φορα ας μην την καλεσουν, ας βαλουν μια κασετα στη θεση της.

Ανώνυμος είπε...

εισται τοσο εμπαθεις και μονοδιαστατοι που αναγκαζεται στην κυριολεξια τους αναγνωστες σας να συμπαθουν το παλαιολιθικο κκε με οτι φανερο η κρυφο αυτο πρεσβευει

Ανώνυμος είπε...

οταν το κκε και η παπαρηγα ελεγαν να μην μπουμε στην ευρωπαικη ενωση και στο ευρω κανατε τους εξυπνους και γλυφατε τουσ ευρωπαικουσ βρωμικους κωλους.....φατε σκατα τωρα......απο την αλλη θα ελεγα....μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο...οταν καποιοι επερναν λεφτα απο τους αγγλους για να σκοτωνουν τα αδερφια τους και για να εχουμε το πολιτικο συστημα που εχουμε σημερα???????το κκε σας φταιει?????μηπως και ο σταλιν????????ρε ΑΝΤ τι προβαλεις?????

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεράσω με τον αντικομουνισμό σας????????????

Ανώνυμος είπε...

H αριστερά δεν πιστεύει στη δημοκρατία και το μεγάλο και ανεξέλεγκτο πλήθος στις πλατείες, της έκλεβε την παράσταση και το μονοπώλιο των διαδηλώσεων και των κινητοποιήσεων. Έχαναν τον λόγο ύπαρξης τους.

Αυτοί οι φαντασμένοι διαφωτιστές θυμούνται πως είναι μια μειοψηφία, μόνο όταν είναι να βρίσουν τον "μαλάκα λαό, που δεν ξυπνά" . Όταν "ξύπνησε", όμως, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον διώξουν θέτοντας θρησκευτικούς "όρους".
Η καθεστωτική αριστερά άφησε το πεδίο ελεύθερο για να λειτουργήσει απροκάλυπτα η καθεστωτική δεξιά, όταν αρνήθηκε να ακούσει το αίτημα του λαού για δημοκρατία και να διατηρήσει την ενότητα που οδήγησε στην πτώση τον Γ.Παπανδρέου και την κυβέρνηση του.

Έτσι, ήρθε η σειρά της καθεστωτικής δεξιάς, η οποία προτείνει σαν λύση το παλιό πλειοψηφικό φαντασιακό "πατρίς και θρησκεία", με παράλληλη υπακοή στα κελεύσματα των τραπεζιτών και της ολιγαρχικής παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
Για όλα αυτά στα δικά μου μάτια έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη!!!

Ανώνυμος είπε...

ERXETE SE LIGO THS MODAS PALI
"TO TSOUVALI ME TH GATA"
KOYMOYNIA PRODOTES SAPOYNIA

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ!!!.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ" ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ κλπ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ=ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΝΟΗΤΙΚΑ & ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ