Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Χαμός Στο Ράδιο 9 ..... Ο καζάκης και ο Γεωργιάδης έχουν ανεβάσει τα νούμερα στα ύψη!



http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

stamatiste na krazete ton adwni. min enthousiazeste toso.

Η Σουλιωτισσα είπε...

Βουλωστω μαλακα μπουμπουκο και μην βαζεις στο στομα σου τον Καζακη.Δεν καταλαβες ακομα οτι δεν μπορεις να συγκρινει καποιος δυο ανομοια πραγματα τους δοσιλογους απο τους Πατριωτες.Μαλλον ομως για να ασχολεισαι μαζι του εχεις κλασει μεντες

Ανώνυμος είπε...

Τι Περιμένατε λεβέντες μου; Να συμφωνήσει αυτό το λαμόγιο ο αρχιδοσίλογος μπουμπούκος με τον Καζάκη; με εμας;

Σ Η Μ Ε Ρ Α 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ξ Ε Κ Ι Ν Α Ε Ι Ο Α Γ Ω Ν Α Σ Ε Π Ι Β Ι Ω Σ Η Σ Τ Ο Υ Ε Λ Η Ν Ι Κ Ο Υ Λ Α Ο Υ


Ηρτεν η ώρα τους. ΑΠΟ ΣΉΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΤΟ ΕΠΑΜ ΟΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 1800.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην τον κράζουμε ρε ηλίθιε τον Άδωνη; Επειδή το λες εσύ ; Εσύ να ανοίξεις τα μάτια σου παλιομαλάκα τυφλοπόντικα και να δεις ποιόν και ποιούς υποστηρίζεις !!!! Ξύπνα μαλάκα είσαι από τους τελευταίους που κοιμούνται ακόμα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σκουλήκι ο άδωνις λέει ψέμματα αβέρτα, και μιλάει πάνω στον συνομιλητή. Αντί να τον "κρεμάσουμε" καθόμαστε και τον ακούμε. Κύριε Καζάκη σήκωσε λίγο τη φωνή να τον πατήσεις, ή χαμηλώστε του το μικρόφωνο, δεν ξέρει ο μαμάκας από δημοκρατικές διαδικασίες, παράγει συνέχεια επίτηδες θόρυβο.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες συμπολίτες απο σήμερα όλοι στο δρόμο.Μη φοβάστε είμαστε πολλοί είμαστε η μεγάλη δύναμη.Ολοι στο Σύνταγμα και στους χώρους προσυγκεντρώσεων στις 6 το απόγευμα.
Και δεν σταματάμε συνεχίζουμε μέχρι να φύγουν οι εθνοπροδότες Καραγκιοζοφέρηδες

Ανώνυμος είπε...

kazakh..dunata...............eimaste dipla sou..

Ανώνυμος είπε...

kazakh..eisai megalos...

Η Σουλιωτισσα είπε...

Εφτασε η ωρα παιδια να τους παρει ολους ο διαολος.....Ολοι στο Συνταγμα στης 6 η ωρα σημερα

Ανώνυμος είπε...

TIN AKOUSA LIVE TI KOYVENTA POU EGINE... ANTIKEIMENIKA THA MILISO

ADONIS-KAZAKIS 1-0

Ανώνυμος είπε...

2.52
τι λές κύριε αντικειμενικέ;Δικό σου συμπέρασμα είναι κύριε Καραγκιοζοφέρη.Εμείς άλλα συμπεράσματα βγάλαμε.

Kritikos είπε...

Αντικειμενικά ο Άδωνις δεν κατάφερε να υποστηρίξει τίποτα με την επιχειρηματολογία του. Προφανώς έχει πρόβλημα όταν βρίσκεται δίπλα του με συνομιλητές που έχουν γνώση και δεν μπορεί να μιλάει με αβάσιμα στοιχεία και αόριστα προκειμένου να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του.

Ανώνυμος είπε...

ti les re megale 2:52??? Dil epeidi o Adwnis den afine kanena na milaei, gkarize perissotero, propagandize emfuliaka sundroma k xrisimopoiouse stoixeia kata to dokoun (anupartka) itan kaluteros? Auto to skouliki pragmatika xreiazete na ginei anoixti omilia mporsta se kosmo

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχει πειστική εξήγηση, για το ότι ο Καζάκης παρουσιάζεται καθημερινά με αμοιβή στο ραδιοφωνικό σταθμό του Κοντομηνά ; Ο ανωτέρω μιντιάρχης αγάπησε ξαφνικά το λαό καιτην αλήθεια, γιατί εγώ ξέρω ότι, αν δεν εξυπηρετείς τους ιδιοκτήτες ραδιοφώνων και καναλιών με οιονδήποτε τρόπο, δεν σε κρατούν ούτε ώρα στο μαγαζί τους, και από πάνω να σε πληρώνουν. Σε συνδυασμό με ότι ένας πανελληνίως άγνωστος μέχρι τον Απρίλιο του 2010, παρουσιάσθηκε από το πουθενά και του επιτρέπουν να εμφανίζεται σε όλα τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε, τα συμπεράσματα βγαίνουν ακόμα και για τον πλέον καλοπροαίρετο.

Ανώνυμος είπε...

3.47
Για να βάλουμε τασ πράγματα στη θέση τους.Ο Καζάκης αυτά
που λέει τώρα εν έτει 2012 τα ίδια έλεγε και το 2002 όταν αποχώρησε από το ΚΚΕ.Τό ότι εσύ δεν τον γνώριζες από τότε δεν σου φταίει κανείς.Αυτή τη στιγμή ο Καζάκης σε πληροφορώ ότι την βγάζει πολύ φτωχικά και πολύ δύσκολα όπως οι περισσότεροι Ελληνες.Μπατίρης κυριολεκτικά φίλε μου.Δεν ζητάει ανταλλάγματα δεν θέλει αρχηγιλίκια και πρωτιεςδεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να σωθεί αυτός ο τόπος,.Γελάω με αυτές τις παπαριές που γράφεις.Εγώ τον θεωρώ συγχρονο Πατροκοσμά και γι αυτη του την επιμονή να ξυπνήσει τον λαό απαρνούμενος την ίδια του την ζωή ανεβάζει την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του πολύ ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

3:47 , πέρα από ελεεινός ψεύτης και συκοφάντης, πρέπει να έχεις και κανένα κουβά σκατά στο κεφάλισου...χαχαχα
Βρε πανύβλακα, ο Καζάκης έχει γυρίσει την Ελλάδα, από πάνω εως κάτω, δυο και τρεις φορές. Ο κόσμος έχει αρχίσει να τον μαθαίναι, και όπου εμφανίζεται γίνεται χαμός! Έτσι λοιπόν, ο απλός κόσμος έχει σπάσει τα τηλέφωνα σε κανάλια και ραδιόφωνα και ζητάει/απαιτεί να καλούν τον Καζάκη να μιλάει, κατάλαβες τώρα καραγκιοζάκο...
Εξάλου και ο Χατζηνικολάου και ο Παπαδάκης το έχουν δηλώσει δημόσια ότι έχουν δεχτεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα που ζητούσαν πιεστικά να καλέσουν τον Δημ. Καζάκη!!!

Ανώνυμος είπε...

Εαν εσείς που σχολιάζετε υπερ του Αδωνη δεν είστε τσιράκια του τοτε σύγουρα είστε πολύ αφελης και σύγουρα με την συμπεριφορά σας εθνοπροδότες.

Πώς είναι δυνατων οποιοσδηποτε ειναι αυτος που βγένει και μηλάει για το οτι το μνημονιο ειναι πολιτικη θεση να μην το χαρακτηριζετε προδότη της Ελλαδος. Μηπως ξεχάσατε οτι ειναι αυτο που παραδιδει την εθνική μας ανεξαρτησία και ξεπουλάει οτι υπάρχει σε αυτη τι χώρα.

Ο Καζάκης και λιγα του ειπε. Και δεν με ενδιαφερει 3:47 αν ο Καζάκης ηταν αριστερός ή εκπροσωπει συμφεροντα καποιον οπως λες και εγινε γνωστος. Αντι να δεις ποιος ειναι ο εχθρος σου και τι κανει στην πατριδα σου εσυ εχεις προβλημα με της αποψεις του Καζάκη. Τι να σου πω.

Εγώ θα ειμαι διπλα σε κάθε Καζάκη που τους τα λεει και δεν μπορουν να απαντησουν και σε καθε Καμμενο που τους πηγενει κοντρα μεχρι να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν υποστηρίζω τον Αδωνι αλλά σίγουρα δεν υποστηρίζω ούτε τον Καζάκη ο οποίος είναι ΜΑΣΟΝΟΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΣ, ΑΕΘΝΟΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!!!
Ποτέ δεν λέει τίποτα για τα εκατομύρια ΛΑΘΡΟμετανάστες που μας κουβαλήσανε στην πατρίδα μας και προκαλούν ανεργία και εγκληματικότητα!!!
Ποτέ δεν λέει τιποτε για το παρεμπόριο και για τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ που βγάζουν έξω όλοι αυτοί οι ξένοι κάθε χρόνο!!!
Ποτέ δεν λέει τίποτα για το ότι οι τραπεζίτες και η τροϊκα είναι όλοι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακου 5:59 το να κατηγορείς εναν ανθρωπο για το τι ειναι χρειαζονται και στοιχεία και οχι αερολογιες. Και μην μου πεις για στοιχεια οπως το Δ στο σκουφο του ΕΠΑΜ ειναι το μασωνικό τριγωνο και αλλα τετοια χαζα γιατι ενας νοημων ανθρωπος γελάει με αυτα.

Οι πραξεις αυτου του ανθρωπου σε αυτην την περιοδο οχι μονο Ελληνα τον χαρακτηριζουν αλλα και πραγματικό πατριωτη γιατι ξυπναει το Λαο μας.

Αλλα ακομα και αν δεν συμφωνεις μαζι του γιατι κατηγορεις αυτον για ανθελληνα, Μασονο και οχι το Μπουμπουκο(Αδωνι) που ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Υπαρχουν και αλλες αντιμνημονιακες δυναμεις σε αυτον τον τοπο Καμμενος και αλλοι. Γιατι δεν πας με αυτές;

Ενας ανθρωπος που σχολιαζει καποιον που αγωνιζετε για τον ιδιο σκοπο με αυτον( ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ) εμενα μου βαζει στο μυαλο οτι κατι αλλο προσπαθει να κανει.

Εαν εισαι Πατριώτης ελληνας οπως λες ξεχνα ολα οσα λες και πολεμισε να ανατρεψεις αυτο το συστημα πρωτα που σε ΣΚΟΤΩΝΕΙ και μετα να δουμε για τους ΛΑΘΡΟ κτλ

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω δεν σταθηκε στο υψος του ο Καζακης δυστυχως, παρασυρθηκε σε λασπολογια, παρασυρθηκε στον τομεα του Αδωνη. Οτι αξια ειχε η κουβεντα την εβαλε ο Κακλαμανος ο οποιος ο καιμενος προσπαθουσε να στριμωξει (οπως και το εκανε κατα τοπους) τον Αδωνη με στοιχεια αλλα ο Καζακης επεφτε στην παγιδα και αντι να τον υποστηριξει αρχισε να βριζει. Κανιονικα επρεπε οπως ξεκινησε να κανει ο Κακλαμανος να αφηνουνε τον Αδωνη ναλεει τα επιχειρηματα του και ενα ενα να τα καταρυπτουνε (οπως παρατηρησατε οσες φορες γινοτανε αυτο ο αδωνης περναγε στο επομενο θεμα). Στο τελος επρεπε ο Κακλαμανος νακνει μια ανασκοπηση σε ολα αυτα τα οποια απεφυγε ο Αδωνης.

Νταξει ο καθενας εχει ελατωμματα δεν μπορουμε να βρουμε ενα superman, γι'αυτο και πολυ σωστα λεει το ΕΠΑΜ οτι δεν χρειαζομαστε αλλους ηγετες. Ολοι μαζι πρεπει να συνησφερουμε.

αλλα μια συμβουλη στον Καζακη, ας αφησουμε την ηρωνεια στην ακρη. Το να λεμε τον οποιονδηποτε Αδωνη "μπουμπουκο" δεν προσθετει καμια αξια. Η αξια προστιθεται με την καταριψη στοιχειων. Ετσι μπορει να ξυπνησουνε οι γιαγιαδες και οι θρυσκοι ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς οπαδους Αδωνη: "Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει μεν δύσκολο έργο αλλά όχι αδύνατο, παραπέμποντας στα ιστορικά δεδομένα.

Ο κ. Γκουρία ανέφερε ότι η Ελλάδα κατάφερε τη δεκαετία του 1990 να μειώσει σημαντικά το έλλειμμα του προϋπολογισμού και να επιτύχει υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα ως ποσοστό του ΑΕΠ, δηλαδή τα έσοδα ήταν πολύ περισσότερα από τις δαπάνες, εξαιρουμένων των τόκων, επί σειρά ετών.

Πράγματι, τα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα ξεκίνησε με πρωτογενές έλλειμμα ύψους 5,5% του ΑΕΠ το 1989 και κατέληξε να έχει πρωτογενές πλεόνασμα ίσο με το 4,1% του ΑΕΠ το 1994, που μεταφράζεται σε δημοσιονομική προσαρμογή 9,6 ποσοστιαίων μονάδων του ΑΕΠ. Από το 1995 μέχρι το 2000, το πρωτογενές πλεόνασμα ανερχόταν σε 3,9% περίπου του ΑΕΠ κατά μέσο όρο ετησίως. "

δυστυχως δεν ξερω πως να αναζητησω τα στοιχεια αυτα στην εurostat. το παραπανω το βρηκα εδω και σε ενα δυο ακομα δημοσιευσεις.http://anetos.gr/oikonomia/to-protogenes-pleonasma-einai-efikto

Ανώνυμος είπε...

Εχω ψηφησει λαος και ακουγα θερμα τον κο γεωργιαδη,. Σε αυτη την συζητηση με εντυπωσιασε ο αριθμος λαθων του Γεωργιαδη και οι φορες οπου τα επιχειρηματα του καταριφθηκαν και σαν λυσει επελεξε να αλλαξη θεμα συζητησης. Παραθετω μερικα:

1. Αδωνης: Δεν υπηρχε πρωτογενες πλεονασμα την δεκαετια 90 εκτος απο 2 χρονια. Πραγματικοτητα: Πλεονασματα ειχε η Eλλαδα απο το 94 και μετα.

2. Αδωνης: Κανεις δεν θα πεθανei με την εφαρμογη του μνημονιου. Κακλαμανος: Μα κε Αδωνη εχουνε τετραπλασιαστοι οι αυτοκτονιες τα τελευταια 2 χρονια. Αδωνης:

3. Αδωνης: ..ο δημοσιος τομεας μας ητανε πολυ μεγαλος... Καζακης: Μα δεν ειναι μεγαλος ο δημοσιος τομεας... το μεγεθος του δημοσιου τομεα ειναι κατω απο τον μεσο ορο της ευρωπαικης ενωσης. Αδωνης:

4. Κακλαμανος: το ερωτημα ειναι αν θελετε μια χωρα να εχει εθνικη ερευνα ή οχι. Αδωνης: φυσικα και να εχει. Κακλαμανος: μα αφου την καταργει η πολιτικη του ΔΝΤ που εσεις την ψηφιζετε. Αδωνης: Μα δεν χρειαζεται να ειναι μονο κρατικη η ερευνα... οι ΗΠΑ εχουνε ολη τους την ερευνα στον ιδιωτικο τομεα. Καζακης: η δημοσια ερευνα στις ΗΠΑ ειναι περιπου το μισο τον δαπανων. Αδωνης: εγω δεν ειπα οτι δεν υπαρχει δημοσια ερευνα. [οτι ναναι] --- Εδω η τεραστια λιστα κρατικων οργανισμων που ειδικευονται στο natural resource research: http://www4.ncsu.edu/~leung/agusa.html οχι μονο σε ομοσπονδιακο επιπεδο αλλα και σε πολιτειακο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ