Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΔΝΤ, 2 χρόνια μετά...


Εγώ έχω την εξής απορία...Υποτίθεται ότι 2 χρόνια είμαστε στο ΔΝΤ, με τρελά δάνεια, φόρους, μέτρα, χίλια δυο χαράτσια κάθε τόσο... απολύσεις, ανεργία, κι όλα αυτά να γίνονται για το "καλό" μας. 2 χρόνια μετά από όλα αυτά, γιατί είμαστε τότε ακόμα στο χείλος του γκρεμού? Δηλαδή η Ελλάδα θα σωθεί αν απολυθεί κόσμος, μειωθούν μισθοί και συντάξεις, και τρελαθούμε να πληρώνουμε?
Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο αν 20-30 πολιτικοί μπουν φυλακή ισόβια και επιστρέψουν τα εκατομμύρια ευρώ που τρώγανε τα κόμματά κι οι κυβερνήσεις τους.Αυτή είναι η λύση.ΟΧΙ λοιπόν στην Τρόικα, στο ΔΝΤ, σε όλους αυτούς που βάλθηκαν να μας εξευτελίσουν.Κι ας γίνει ό,τι γίνει! Ναι, ας χρεωκοπήσουμε απ'ότι λένε.Αυτό έπρεπε να κάνουμε απ'την αρχή. Γιατί έτσι, και σαν ξεφτίλες θα χρεωκοπήσουμε και χωρίς αξιοπρέπεια.Τουλάχιστον να γλυτώναμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, αντί να μας εκβιάζει κάθε τόσο ο κάθε ξερόλας του εξωτερικού που τα 'χει κάνει πλακάκια με τους δικούς μας ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Κι όσο για τον κ.Παπανδρέου, το καλύτερο που θα 'πρεπε να κάνει είναι να εξαφανιστεί δια παντός από τη χώρα αυτή.Δια παντός.

Αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTOI POU ODIGISAN THN ELLADA STA SKATA,OI IDIOI
TORA MAS TO PAIZOUN MESIES.
OSO YPARXOUN AYTA TA LAMOGIA AKOMA STIN POLITIKI SKINI,XAIRETA MAS TON PLATANO.
ALLA PREPEI NA EPISIMANO KAI KATI ALLO.
DEN FTENE MONO AYTOI.KI EMEIS BOLEBOMASTAN TOSA XRONIA KAI KANAME TIN PAPIA.TORA HRTHE H ORA NA FAME AYTA POU MAGEIREUAME.KAI NA MAS YPENTHIMISO KAI KATI ALLO: MIA KRITIKI PARIMIA LEEI:OTI SKATA EINE O PROEDROS EINE KI OI PSYFOFOROI

Ανώνυμος είπε...

τωρα οτι και να γινει το παιγνιδι εγινε.
οσοι ειχαν λεφτα τα εβγαλαν εξω για να γυρισουν πλουσιοτεροι. οι προδοτες που τρεχανε στα κομματα θα παθουν οτι και οι δοσιλογοι στην κατοχη γιατι τωρα που βοηθησαν να χαθει η πατριδα τους δεν τους χρειαζονται πια.
ο λαος θα ζησει ασχημα με ευρω και καλυτερα με εθνικο νομισμα.
το μονο που μενη ειναι να δουμε αν θα κρεμαστει καποιος.
matrix.

Ανώνυμος είπε...

AΦΟΥ ΑΚΩΜΑ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ.ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΟΝ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ 80 ΧΡΟΝΝΙΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΕΙ.

Unknown είπε...

ΔΝΤ, 2 χρόνια μετά...

Ρε σεις! Περασαν δυο χρονια κιολας;
Ουτε που το καταλαβα!!
Εσεις το πηρατε καθολου χαμπαρι πως ειμαστε στο ΔΝΤ;
Εγω οχι ακομη ρε παιδια!
Αφου να σκεφτειτε χθες ειχα λεφτα να παω για ποτο! Μια χαρα ειμαστε!
Εγω και δυο τρεις αλλοι ειμασταν!
Μα που ειχαν παει ολοι;
Μηπως ειχαν παει να δουν το τσιρκο του ΠΑΣΟΚ και ΠΑΠΑΔΗΜΑ;
Αυτος ο παπαδημας δεν σας μοιαζει σαν το φιδι;
Οπου τον πετυχετε στον δρομο μην πατατε φρενο!!
Πατηστε τον!!!

Καλημερα ελληνες!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ;