Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ποιοι έβγαλαν 600 δισ. απειλώντας με δημοψήφισμα


Σε μια νέα αποκάλυψη που προκαλεί πολλά ερωτήματα για τις δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου προχώρησε σήμερα ο βουλευτής Πάνος Καμμένος.

Ο βουλευτής που συνεχίζει να βγάζει στη φόρα τα «παιχνίδια»… της οικογένειας Παπανδρέου, αποκαλύπτει μέσω του Facebook πως η τράπεζα Dexia και ο Τζόρτζ Σόρος, θησαύρισαν με την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.

Ο κ. Καμμένος αποκαλύπτει πως η εταιρεία Unigestion που πληρώνει τον Ανδρίκο Παπανδρέου, είναι εκείνη που διαχειρίζεται την τράπεζα Dexia και δισεκατομμύρια ευρώ σε....

συνάλλαγμα.

Ο βουλευτής προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δηλώνει πως η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, χάρισε στον μεγαλοεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος 600 δισ. ευρώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ........ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΩΠΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

Ανώνυμος είπε...

τα εβγαλαν απο αυτα που λεει ο καμμενος.
θα τα βγαλουν απο το κουρεμα γιατι στην δευτερογενη αγορα τα ομολογα πωλουνται μισοτιμης .
θα τα βγαλουν απο τα ασφαλΙστρα κινδυνου αν χρεωκοπησουμε .
τα βγαζουν απο την αλλαγη συναλΛαγματος. εδω οι ελληνες που θα κερδισουν μπορουν να βοηθησουν την χωρα.
και το μεγαλυτερο κερδος θα το εχουν οταν παρουν μετα την οικονομικη κατασρτοφη μας και το φυσικο αεριο και τα πετρελαια.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

kante kati oso einai kairos akoma......oxi mono logia.....sto dia tayta!!!!!!!kai syntoma!

Ανώνυμος είπε...

οχι...καντε κατι.Να κανουμε κατι ολοι μαζι γιατι τελικα ο καθενας μας δινει εντολες στους αλλους και περιμενουμε να σωθουμε απο το πουθενα!