Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Νοθεία στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στη Ρωσία καταγράφουν οι παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Από τη νοθεία ευνοήθηκε το κυβερνών κόμμα του ...

πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο όμως κατέγραψε σημαντική μείωση των ποσοστών του.
Όπως επισημαίνουν οι παρατηρητές στην προκαταρκτική έκθεσή τους, η καταμέτρηση των ψήφων «χαρακτηρίστηκε από συχνές διαδικαστικές παραβάσεις και περιστατικά χειραγώγησης». Μάλιστα, πλάνα ενός βίντεο από την πόλη Αικατερίνενμπουργκ στα Ουράλια παρουσιάζουν πολίτες να οδηγούνται από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο για να ψηφίσουν, ενώ καταγγελίες για παρόμοια συμβάντα έχουν γίνει σε όλη τη χώρα.

Με σχεδόν όλες τις ψήφους καταμετρημένες, το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Πούτιν απέσπασε το 49,5% των ψήφων, εξασφαλίζοντας τις 238 από τις 450 έδρες της Δούμας, 77 λιγότερες από τις προηγούμενες εκλογές.
πηγή


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε οι ανόθευτοι ! Ο Πούτιν είναι το αντίπαλο δέος ...

Ανώνυμος είπε...

Tα παπαγαλακια ΜΜΕ της σιωνιστικης κλικας βγηκαν στο σεργιανι. Το αντιθετο συνεβη. Η νοθεια εγινε στα του Πουτιν και του εβγαλαν μικροτερο ποσοστο.
Ο ομοφυλοφιλος εβραιοσιωνιστης Ζιρινοφσκι, που χρηματοδοτειται ανεκαθεν απο ξενα κεντρα, τον υπονομευει και καραδοκει.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε παιδακια μου? Δεν μας βγηκαν τα κουκια και δεν μπορουμε να "ανεβασουμε" φιλοΝΑΤΟϊκο προθυπουργο στην Ρωσσια? Δεν μπορουμε να αναχαιτισουμε την κατεβασια της ρωσσικης στρατιας στην ανατολικη μεσογειο? Ερε ενα πισογλεντι που εχει να πεσει....