Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πάτρα: Τα έσπασαν μετά την καταδίκη και πήραν στο κυνήγι τους δικαστές!


Πάτρα: Τα έσπασαν μετά την καταδίκη και πήραν στο κυνήγι τους δικαστές!Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, όταν συγγενείς κατηγορούμενων, που κρίθηκαν ένοχοι για ληστεία, στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης κινήθηκαν απειλητικά εναντίων των δικαστών. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, για την απομάκρυνση τους.


Όμως μέχρι να γίνει αυτό, τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα σε διάφορους χώρους των δικαστηρίων και προκλήθηκαν φθορές ακόμα και στην αίθουσα της δίκης.

Η ποινή που επεβλήθη στους δυο κατηγορούμενους, 26 χρόνους Αλβανούς, οι όποιοι κρίθηκαν ένοχοι για ληστεία στα ΕΛΤΑ των Καμαρών στις 6 Ιουλίου του 2010, με λεία 600 ευρώ σε κέρματα, είναι κάθειρξη 10 ετών.

Έτσι, στο άκουσμα της, οι συγγενείς επιτέθηκαν εναντίων των δικαστών, ενώ πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Εισαγγελέας της έδρας είχε εκφράσει την αμφιβολία του για το κατά πόσο οι δυο είχαν συμμέτοχή στηνληστεία και είχε προτείνει την απαλλαγή τους.

Για να επακολουθήσει η ομόφωνη κρίση περί ενοχής τους και η… έκρηξη!

ΠΗΓΗ: thebest.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο ξύλο σε κάποιους δικαστικούς, νομίζω ότι θα έκανε καλό!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Ευρώπη αποφάσισε να ρίξει την Ελλάδα από την ΕΕ
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΥΙΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΒΑΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΤΑΚΑΝΑΝ ΡΗΜΑΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΝΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ FREDDO? ΚΟΤΕΣ Ε ΚΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά οι δικαστικοί πρέπει όχι να δέρνονται αλλά να λυντσάρονται!

Ανώνυμος είπε...

10 χρόνια για ληστεία 600 € ?????
Μπράβο Δικαιοσύνη........

Και τα εκατομύρια που έχουν φαει οι Κυβερνήτες της χώρας????????

"Προβοκάτορας"