Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


sexmenshistva-pic4-452x302-52843Όπως αναφέρει η Gazeta.ru, η ρωσική Δούμα (Βουλή) θα ψηφίσει  σχετικό νόμο, που για την ώρα ισχύει στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, ούτως  ώστε να εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα: "Πρέπει να βάλουμε εμπόδια σε οτιδήποτε καταστρέφει τα παιδιά", είπε η Βαλεντίνα Ματβιένκο, εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. "Εφόσον αυτός ο νόμος βοηθάει στην ασφάλεια της...
χώρας μας, είναι καλός: Όσοι τον παρεβαίνουν δεν πρέπει μόνο να πληρώνουν πρόστιμα, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, αλλά να τιμωρούνται βάση του ποινικού κώδικα",δήλωσε και  η Βουλευτής Εκατερίνα Λαόβα.
Από την άλλη πλευρά, ο Νικίτα Αλεξέεβ, εκπρόσωπος των γκέι ακτιβιστών, ισχυρίζεται ότι "όσοι υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο παράνομο νόμο, πρέπει να καταλήξουν στη φυλακή για ρατσισμό και μίσος σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων"!
Τέτοιοι νόμοι όμως έχουν προωθηθεί μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου επιτράπηκαν και τα ναρκωτικά και όχι στη χώρα του Πούτιν.
Με το σκεπτικό των δικαιωμάτων όλων ανεξαιρέτως των μειοψηφιών, έχουν προωθήσει  σταθερά και προγραμματισμένα  στον λεγόμενο δυτικό κόσμο, με την μορφή αντιρατσιστικών νόμων, κάθε λογής"ιδιαιτεροτήτων", όπως η χρήση των ναρκωτικών για παράδειγμα, που καταστρέφουν την νεολαία και βεβαίως κάνουν όλα τα εξαρτημένα από την όποια "ιδιαιτερότητα" άτομα, ευάλωτα στον έλεγχο των ισχυρών που τυχόν θα καλύψουν το πάθος τους.
Έτσι φτάσαμε να έχουμε κόμματα παιδεραστών, που με το σκεπτικό αυτό και αυτοί έχουν τα δικαιώματά τους και σε λίγο θα έχουμε και κόμμα βιαστών που κι αυτοί έχουν με το σκεπτικό αυτό τα δικαιώματά τους, κόμμα κτηνοβατών κτλ κτλ. Όλοι οι ανώμαλοι δηλαδή, θα αυτοπροσδιορίζονται σαν ακτιβιστές και όλα μια χαρά.
Η ανομία και η ανωμαλία πάντα περίσευαν πάνω στον πλανήτη. Τώρα ήρθε φαίνεται η ώρα να γίνει και αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.
Και στην Ελλάδα έχει προωθηθεί πρόσφατα, στις μέρες του μνημονίου, νόμος που απαγορεύει δια του ποινικού κώδικα την αντίδραση εκείνων που δεν επιθυμούν την προώθηση και την προβολή αυτών των "ιδιατεροτήτων", θεωρώντας τους ρατσιστές και μισανθρώπους.
Αν για παράδειγμα βγει κάποιος και πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι κακό, την έβαψε. Αν όμως βγει και πει ότι πρέπει η ομοφυλοφιλία να προτείνεται στα σχολεία σαν "εναλλακτικός σεξουαλικός προσανατολισμός", είναι σωστός και δημοκράτης.
Αν ένας γονέας δηλαδή, δεν θέλει το παιδί του να βλέπει την τηλεοπτική προώθηση των ναρκωτικών και της ομοφυλοφιλίας σαν κάτι το φυσιολογικό και διαμαρτυρηθεί, αυτόματα θα πρέπει να κατηγορηθεί σαν ρατσιστής;
Κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα των επερχόμενων εκλογών, θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψη των κομμάτων πάνω στον νόμο πακέτο της Τρόϊκας για τον "ρατσισμό". Άλλο πράγμα το τυφλό και επίσης ανώμαλο και καταδικαστέο μίσος που οδηγεί στον απομονωτισμό και την κοινωνική βία και άλλο το να ποινικοποιήσουμε την προσπάθεια προστασίας των παιδιών μας από τον κάθε έκφυλο που το παίζει ακτιβιστής. Περιμένουμε την τοποθέτηση των κομμάτων, ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, που έφερε τον νόμο για τις απαραίτητες αλλαγές και ακόμη και την πλήρη απόσυρση του νόμου αυτού, αφού η πλούσια ελληνική νομοθεσία έχει νόμους που προστατεύουν τους πολίτες. Ο νόμος αυτός ήταν σαφώς ξενόφερτος και μέσα στην οικονομική παραζάλη, πιστυεύουμε ότι κανείς δεν ασχολήθηκε όσο έπρεπε μαζί του.
Οι μόνοι τελικά που δεν φαίνεται να έχουν δικαιώματα, είναι εκείνοι που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία πάνω στον πλανήτη και που είναι οι σκληρά εργαζόμενοι, που η νέα τάξη των πραγμάτων τους στίβει σαν λεμονόκουπες.
Όλοι αυτοί θα πρέπει να υπομένουν τα πάνδεινα και καθώς ο χρόνος θα κυλάει θα πρέπει να μην μιλούν καθόλου και απλά να παρακολουθούν τα δρώμενα πάνω στον πλανήτη της σιωπής.