Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πτήσεις στα όρια του FIR της Άγκυρας από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη



Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη ισχύος προχώρησαν οι ισραηλινοί μετά τις απειλές τις Άγκυρας περί εξόδου του Τουρκικού στόλου στην ανατολική Μεσόγειο.
Όπως αναφέρει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ, 14 Ισραηλινά μαχητικά f-16, πέταξαν οπλισμένα μέχρι τα όρια του FIR της Αιγύπτου, στην οποία βρισκόταν ο.... Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Στη συνέχεια τα αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR της Κύπρου έχοντας καταθέσει σχέδιο πτήσης και διαθέτοντας άδεια διέλευσης. Στη συνέχεια έκαναν στροφή και έφτασαν στα όρια του FIR Τουρκίας.
Και όλα αυτά την ώρα που ο Ερντογάν κλιμάκωνε από την Αίγυπτο τις φραστικές του επιθέσεις κατά του Ισραήλ και έλεγε:
“ Ας υψώσουμε μαζί την Παλαιστινιακή σημαία στον ΟΗΕ και ας είναι σύμβολο της ειρήνης στη Μέση Ανατολή. Οι Παλαιστίνιοι αδερφοί μας έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν το δικό τους κράτος”.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....Σηκωστε και τα δικα μας απο δω να γινει χαμος να δουνε οι μογγολοι πως ειναι να εισαι κυκλωμενος σε 2 μετωπα!!! Αμα δε στειλει και ο βλαδιμηρος 2-3 πυρηνικα υποβρυχια στο βοσπορο για τσιπουρες και αρχισουν να τους κοπανανε και οι κουρδοι τελειωσανε τα μεμετια Game Over!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα μπράβο στους εβραίους. Εχουν αρχίδια!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι αρχίδι.

Σαλονικιος είπε...

Φυσικα και εχουν αρχίδια οπως φαινετε εμεις τι κανουμε; Τα ξυνουμε μονο κατα τα αλλα ειμαστε ενταξει!

Μεχρι και η Κυπρος μια σταλια κρατος και μηλαμε για μισο Νησακι - μικροκρατος τους κανει και χορεβουν τους γειτονες και δεν τα βαζει κατου με τιποτα, και πολυ καλα κανει.

Εμεις οι Ελληνες ειμασται οι πρωτοι κερδοσκοποι και απο εμας εμαθαν ολοι οι αλλοι το πως παιζετε το παιχνιδι οπως και φυσικα ασκουν!

Ανώνυμος είπε...

to israil den xriazotan tin dienexi me tous tourkous gia na dixi pos exi arxidia.apo tin arxi tis iparxis tis meta ton bpp to exi dixi ouk oliges fores.