Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα


Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα.
Την πνίγει στα χρέη και τα δάνεια, μέσα στο περιτύλιγμα μιας ψεύτικης, σαθρή και υποθυκευμένη ευημερία.
Η πραγματική της όμως εικόνα είναι αυτή που δείχνει προς τα έξω;
Η Αμερική είναι δανεισμένη 300% στις εβραϊκές τράπεζες και παρ όλα αυτά –ενώ είναι εμφανές ότι ο δανεισμός δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, – συνεχίζει να δημιουργεί οικονομικές κρίσεις, στρατούς φτώχειας και ανεργίας, κοινωνικές ανακατατάξεις, διαλυμένα σπίτια, οικογένειες, επιχειρήσεις.


Ο δανεισμός από τις εβραϊκές τράπεζες της Αμερικής σε κάθε ύφεση της οικονομίας της δεν έλυσε κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια, αντίθετα την προετοιμάζει για το επόμενο μεγαλύτερο.

Αντιθέτως αυτοί που έχουν οφέλη από τους οικονομικούς κύκλους αυτούς είναι και αυτοί που τους προκαλούν. Και δεν είναι άλλοι από τους εβραίους τραπεζίτες της wall street.

Αυτές οι κραυγές έρχονται από μορφωμένους ανθρώπους από την Αμερική και δεν είναι αερολογίες.

Ο πατριάρχης το συστήματος βαρόνος M. A. Rothschild είχε πει: «Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους».
Αλλά ακόμα και να μην το είχε πει, είναι αυτονόητο.

Η μόνη λύση είναι εκείνη που προσπάθησε να επιβάλει ο πρόεδρος Κένεντι. Το εκδοτικό προνόμιο στο κράτος. Έκδοση νομίσματος, με κανόνες, και όχι δανεισμός για την κάλυψη του δημοσίου ελλείμματος.

Το παρακάτω άρθρο είναι ιδιαίτερα διευκρινιστικό και εστιάζει στο πρόβλημα δίνοντας παράλληλα διαφωτιστικά στοιχεία. Τα ΜΜΕ που παίζουν το παιχνίδι των εβραϊκών τραπεζών, δεν αναφέρθηκαν ποτέ στην ουσία του προβλήματος που δεν είναι άλλο από την πραγματική υπόσταση και τα συμφέροντα αυτών που αυτοαποκαλούνται αξιολογητές, ρυθμιστές κτλ του οικονομικού συστήματος.
http://nightly-visitor.blogspot.com/2008/11/blog-post_07.html
Οι Εβραίοι τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ βίασαν την Ελλάδα – Ποιοί είναι;
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_07.html
Δεν έπαψαν ποτέ να μας δανείζουν και να μας υποδουλώνουν εδώ και διακόσια χρόνια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που προσπάθησε το έθνος μας να βγει από την σκλαβιά του Τούρκου δικτάτορα και να πέσει σ αυτήν του Εβραίου.
www.macedoniablogs.gr/Ας_μιλήσουμε_επιτέλους!/2009/06/09/Οι_εβραίοι_τραπεζίτες_και_η_Ελληνική_Επανάσταση_του_1821
Το χρέος και οι φόροι στις πλάτες των πολιτών και το κέρδος στις τσέπες των τραπεζιτών. Το κόλπο είναι απλό και εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια, όλο και πιο απροκάλυπτα.
Μέσω των ΜΜΕ φουσκώστε τον πληθυσμό και καλλιεργείστε του καταναλωτικές ανάγκες.

Στην συνέχεια μέσα από την οικονομική κρίση που φέρνουν το κράτος βάζει δυσβάσταχτους φόρους και οδηγεί την οικονομία στην ύφεση με αποτέλεσμα να μην μπουν να ξεπληρώσουν το δανεικό χρήμα. Οπότε οι τράπεζες εμφανίζουν υποτιθέμενες ζημιές, κατασχετοντας όμως την περιουσία των δανειοληπτών, κερδίζοντας έτσι τεράστια ποσά και μάλιστα αφορολόγητα. Γιατί δεν εξοφλήθηκαν τα δάνεια να πληρωθούν φόροι στα κέρδη των τραπεζών. Αυτό είναι το κόλπο που ανακάλυψαν οι εβραίοι τραπεζίτες, ήδη από την κρίση του 1929-1933 και εκ τότε το επαναλαμβάνουν αυτούσιο και σε άλλες χώρες εκτός Αμερικής.

για να επιβεβαιωθεί τελικά το εικοστό άρθρο από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο αναφέρει επιγραμματικά τα ακόλουθα: «Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμωνται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες. Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι χριστιανοί αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας…».

Εργαλεία στα χέρια τους κάποιοι δείκτες που εμφανίζονται με τον τίτλο γενικοί δείκτες, τους οποίους χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να δείξουν την πορεία άλλοτε προς τα πάνω και άλλοτε προς τα κάτω κατά που βολεύει αυτούς που σέρνουν τον χορό. Το κατά πόσο αυτοί οι δείκτες είναι πράγματι αντιπροσωπευτικοί η αποτελούνται μόνο από μια μικρή χειραγωγούμενη ομάδα, ουδείς από τους αδαείς το ψάχνει.
Το ότι για παράδειγμα ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελείτε από ελάχιστες μετοχές (π.χ. το 10% των μετοχών του χρηματιστηρίου) ουδείς το ψάχνει.
Το ότι οι δείκτες της μικρής και μεγάλη κεφαλαιοποίησης Φουτσι 20 και Φουτσι 40 ορίζονται από ένα γραφείο στο Λονδίνο που λέγεται Φουτσι, ουδείς το ψάχνει.
Το ότι η μέση τιμή που λογίζεται τιμή κλεισίματος της μετοχής δεν είναι η μέση τιμή της συνολικής ημερήσιας διαπραγμάτευσης αλλά καθορίζεται από ελάχιστα λεπτά προς το τέλος της συνεδρίασης… ουδείς το ψάχνει…

Οσο κρατάνε τον κόσμο αμόρφωτο αποβλακωμένο, πιεσμένο από τα προβλήματα της καθημερινότητας -με τα οποία τον βομβαρδίζουν- τόσο θα εφαρμόζουν ανενόχλητοι το απάνθρωπο έργο τους.

Η κοινωνία της πληροφορίας είναι ενα ακόμα εργαλείο στα χέρια τους, όπου η γνώση χάνετε και πνίγεται μέσα στο ποταμό της πληροφορίας.

Άρχισαν τα όργανα… αλλά ο Χίτλερ που προσπάθησε να βάλει μια τάξη έφυγε νωρίς.
Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα.
Την πνίγει στα χρέη και τα δάνεια, μέσα στο περιτύλιγμα μιας ψεύτικης, σαθρή και υποθηκευμένη ευημερία.
Η πραγματική της όμως εικόνα είναι αυτή που δείχνει προς τα έξω;
Δείτε επίσης:
Πηγη