Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Τούρκοι ερευνούν ελληνική υφαλοκρηπίδα κι αυτός κάνει χαρούλες…



Οι Τούρκοι προκαλούν αυτήν την στιγμή που μιλάμε, αμφισβητούν ελληνική υφαλοκρηπίδα, κάνουν έρευνες σε θαλάσσιο χώρο καταπατώντας διεθνείς συνθήκες αλλά το ΓΑΠ δεν διαταράσσεται από την Νιρβάνα του…
Δείτε τι ανέβασε πριν λίγο στο twitter:

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και στο γραπτό λόγο ακό,α σαρδαμ κάνει ο βλάκας. "συνάτηση". ρε με τι μαλάκες έχουμε μπλέξει ;

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε μουνιά κωλότουρκοι να πολεμήσουμε.Σκουριάσαμε ρε Έλληνες!Μας έκαναν το λαό του freddo , του SUV και του facebook.Μας έκαναν τους μαλάκες καταναλωτές της Ευρώπης.Κατανάλωση σε σάπια κρέατα μέχρι δάνεια με ληστρικά επιτόκια.Επειδή πλέον δεν έχω σε τίποτα καλύτερο να ελπίζω ούτε πλέον φοβάμαι μη χάσω κάτι αφού με λεηλατούν κάθε μέρα εύχομαι να πραγματοποιηθεί το ακραίο.Πόλεμος!Τουλάχιστον έτσι η επόμενη μέρα μπορεί να είναι καλύτερη και ας σκοτωθεί το τομάρι μου.Δε φοβάμαι ρεεεε!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια 16 μαιου του 2010 το εγραψε αυτο ελεος ειστε και σεις

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΑΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ "ΝΕΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ)

ΞΕΚΟΛΑΤΕ

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Παπαφλεσας είπε...

Σωστος ο κυριος 8:17 μ.μ.
Ειμαστε οι Νο1.(Βλακες)καταναλωτές της Ευρώπης, γιαφτο δεν μας αφηνουν να εχουμε Βιομηχανιες σε ολους τους κλαδους παρα τους συμφερει καλυτερα να μας δανειζουν διοτι με το που αρχισουν να βγαζουν Πετραιλεα αφτοι θα ειναι μπροστα μας!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ 9.00 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ....
ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ Η NAMCO ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ PONY ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΄ΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ WWW.NAMCO.GR
ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Date 16-May-10

Αλ Καπονε είπε...

Μα καλα τοσο μαλακας ειναι ο ΓΑΠ; Τι μαλαειες λεει εδο φαινετε φος φαναρι το τη θελουν να κανουν οι γειτονες και αφτος θελει συνεργασια; Παντος τους κσυνετε ο πισινος για πολεμο τους τουρκους οπως ακουγετε εδω στην γερμανια και προβοκαρουν και πολυ! Φυσικα οταν μας λενε "Εσεις δεν εισασται οικανοι να κσυλοσετε τους Υπουργους που σας εκσαπατουν θελετε και να κερδισετε και πολεμο με εμας";

Ανώνυμος είπε...

16 MAIOY 2010 ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΕΙΣΤΕΕΕ???????

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου τι άλλες άκυρες ειδήσεις έχει αναρτήσει αυτό το blog...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ