Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΩΣ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ...ΜΩΥΣΗΣ!


anti-ntp:Όλοι τηλέφωνο στο blue sky για ξεβράκωμα.
Έτσι γράφει ο ίδιος στο μπλογκ του:
Δ11. Μετά την αποκάλυψη για τον κ. ΜΩΫΣΗ, το «Δελτίο των 11», έγινε την Τετάρτη μισή ώρα και την Πέμπτη διακόπηκε. Το ΚΙΣ έχει τα επιχειρήματά του.
Δείτε τις φώτο απο το e-bay




Αν ισχύει, πρόκειται για ελεεινή και κατάπτυστη πράξη τρομοκρατίας και φίμωσης των φωνών που δεν αρέσουν στους Εβραίους δυνάστες της Ελλάδας!


Αλήθεια, τι θα πράξουν οι...πατριώτες ιδιοκτήτες του σταθμού; Θα αφήσουν αυτή την πρόκληση να περάσει έτσι;




Με την ευκαιρία, ας δούμε αν ο Χατζάρας είχε δίκιο σε όσα είπε για τον Μωυσή. Δείτε τις αποκαλυπτικές εικόνες και διαβάστε ένα σχετικό άρθρο, εδώ.




Πηγη

7 σχόλια:

tzak1 είπε...

εγω μολις τωρα πηρα το blue sky τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν διακοπηκε η εκπομπη του Χατζαρα απλα κανουν καποιες αλλαγες στο προγραμμα,μου ειπαν οτι απο δευτερα θα ξερουν για το προγραμμα του σταθμου...
παρτε τηλ να το ρωτησετε και εσεις

fnous fnous είπε...

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλα αυτά ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας του Εβραίου; Κατάλαβε, γιατί αυτός ο "Έλληνας" πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Εβραίο διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs ελάχιστες ημέρες μετά τη "νίκη" του;

Είναι φανερό ότι σ' εκείνη την κρυφή συνάντηση στο "Πεντελικόν" οδηγίες "πλεύσης" πήρε. Οδηγίες από τα "αφεντικά", τα οποία ελάχιστες ημέρες μετά το ραντεβού άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα ελληνικά ομόλογα και άρα να δρομολογούν το "ροκάνισμά" τους.

Για τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν;
Τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας Πρωθυπουργός σε ένα ξενοδοχείο;

Οι ηγέτες έχουν γραφεία.

Δεν συναντιούνται στα ξενοδοχεία.

Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες και οι Εβραίοι μαστροποί και τοκογλύφοι

--------------------------------------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
Η Megaλη παράσταση του τρόμου

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη βάσει εβραικών συμφερόντων, πολλά δε μέλη της πιθανώς να είναι εβραικής καταγωγής.

Αλλά ας μη παίρνουμε παίρνουμε σοβαρά και τον κάθε βλάκα δημοσιογράφο που βγαίνει στην τηλεόραση και με στοιχεία τα κώλου.

Δεν ξέρω αν ο Μόσσιαλος είναι εβραίος ή όχι, αλλά το "Elias Mossia" είναι κατα πάσα πιθανότητα το nickname του, κάτι που συνηθίζεται στο Internet. Στην ίδια σελίδα στο eBay, λίγο παρακάτω, φαίνεται το όνομά του ολόκληρο.

http://www.ebay.com/itm/Health-Systems-Governance-Europe-NEW-Elias-Mossia-/160583508671?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item256385e2bf

Λίγο προσοχή με τους Χατζάρες και τους Χίους...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Χατζάρας...? Και το είχα για πιο σοβαρό (παρ' όλο που έχω ακούσει και γι' αυτόν)...To Mossia είναι μάλλον η περικοπή του Mossialos...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

7.50 Κ 9.33 ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Ε ΤΩΡΑ, ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ. ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΜΙΝΕΙΚΟ(ΠΩΛΟΝΟΕΒΡΑΙΑ)ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΑΠΜΑΝ (ΣΟΥΗΔΟΠΩΛΟΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ) ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΣΚΕΝΑΖΙΜ. ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΘΕΛΑΤΕ ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ Η Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Κ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ '' ΤΙ ΘΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΕ, ΒΟΗΘΕΙΑ ? ΠΑΡΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ'' ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ 1974. ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΨΩΛΕΣ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

12.32 ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ.............