Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: "ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ"




Anti-ntp:Μετά απο 2 χρονια που κράζουν όλα τα blogs και ο κόσμος και διαφοροι ξύπνησε και η παπαρήγα... Αυτό το πράγμα  "ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ" το ΚΚΕ το ζητουσε τοσα χρονια τωρα. 2 χρόνια τώρα ομως δεν το ανεφερε ουτε 1 φορα μεχρι και τις αφίσες που το εγραφαν κατέβασε.ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Την εκτίμηση ότι «συνεχίζει να υφίσταται ως ισχυρό ενδεχόμενο, πριν την ουσιαστική ανάκαμψη, να εκδηλωθεί νέα οικονομική κρίση διεθνούς εμβέλειας» έκανε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγια, μιλώντας στο 37ο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στο...
Κάστρο της Πάτρας. Παράλληλα σημείωσε ότι «είναι ισχυρή η... πιθανότητα να οξυνθούν εκ νέου και πολύ απότομα οι ανταγωνισμοί μεταξύ καπιταλιστικών κρατών και να δυναμώσει η τάση αποχώρησης από το ευρώ». Η ΓΓ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «χωρίς την επιθετική παρέμβαση του λαού, των λαών, οι συνέπειες θα είναι και απρόβλεπτες, καταλυτικές, με νέες βαριές συνέπειες» και γι αυτό ο λαός «δεν μπορεί να είναι θεατής, μοιρολάτρης, φοβισμένος, αποπροσανατολισμένος». Προειδοποίησε ότι «δεν είναι υπερβολή, να βρεθούμε μπροστά σε στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων λόγου χάρη στην Ελλάδα» και παράλληλα διατύπωσε την εκτίμηση ότι «δεν είναι υπερβολή να προβλέψουμε ότι σε συνθήκες αυξανόμενης ανεργίας και ανερχόμενης φτώχειας να φθάσουμε σε πτώση της κυβέρνησης. Δεν αποκλείεται να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τη λεγόμενη κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» η και άλλης παραλλαγής π.χ. κεντροαριστεράς». Σύμφωνα με τη γγ του ΚΚΕ, μπροστά σε αυτά τα ενδεχόμενα, «δεν πρέπει ούτε ώρα ο ελληνικός λαός να περιμένει αν θα τα βρουν μεταξύ τους τα κόμματα εξουσίας και τι «κομπρεμί» θα γίνουν με τα μικρότερα κόμματα, που ορέγονται συμμετοχή σε αστική κυβέρνηση».

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΒΓΑΛΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗ ΔΕΘ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΤΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ-ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.
Δ Ε Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ω (γιατι δεν εχω αλλα και γιατι δεν θελω αλλο)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΧΛΑΔΙΑ ....ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΩΤΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΧΛΑΔΙΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΜΠΟΜΠΟΤΑ....ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ???? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ....ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΟΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ....ΤΟ ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΟΥΝΙΑ-ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ-ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ,ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.....!!!!!!!!!! Ψ Ο Φ Η Μ Ι Α.............!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα διαχειριστή, ρε φασιστόμουτρα, το Κ.Κ.Ε. τα έλεγε τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ. ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

8.45 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή (και τα υπόλοιπα blog που "είστε ξύπνιοι όταν οι άλλοι όπως η Παπαρήγα "κοιμούνται") άσε τις παπαριές αναρτήσεις και ρίξτε καμμιά ιδέα για το τέλος μέσω ΔΕΗ που αναφέρει ο 8:34 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έχουν τα πράγματα.Μέχρι πριν λίγες έλεγε το ΚΚΕ ότι η έξοδος από το ΕΥΡΩ θα είναι καταστροφή ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα.Με την αλλάγή πολιτικής γίνεται έλεγχος της διακίνησης κεφαλαίων έλεγχος των τραπεζών και τέλος στην χρηματοδότηση από το κράτος.Ο οικονομολόγος Καζάκης αναλύει επιστημονικά και τεκμηριωμένα πώς οι κραδασμοί μπορούν να αποφευχθούν και περαν του Καζάκη υπάρχουν και ξένες επιστημονικές μελέτες για την έξοδο απο τον ζουρλομανδύα του ευρώ.
Ας αφήσουμε όμως συμπατριώτες τις κομματικές μας ταυτότητες στην άκρη.Έρχεται ο Αρμαγεδών και θα πρέπει να επιζήσουμε.Πρέπει να βγούμε έξω στο δρόμο και να σβήσουμε από μέσα μας το σύνδρομο Νταχάου[[ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ]] Αυτός ο πανήλιθιος έχει σκοπό να μας σβήσει από τον χάρτη.

Ανώνυμος είπε...

Μη με αναγκάζετε να υποστηρίζω το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ έλεγε οτι με έξοδο από το ευρώ και με υποτιμημένη δραχμή τα κεφάλαια που έχουν φύγει από την Ελλάδα θα επιστρέψουν και θα τα πάρουν όλα τζάμπα.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Ρε παιδια αλλα γράφουμε άλλα διαβάζετε.

Ειπαμε το ΚΚΕ έλεγε έξοδο απο το ΕΥΡΩ απο τότε που μπήκαμε. Και μπράβο του! Απο τότε που μπηκαμε στο ΔΝΤ και το φωναζουμε ολοι , δεν το ΞΑΝΑΠΕ. Μεχρι και τις αφησες που ηταν στην πατησιων και ελεγε εξοδο απο την Ευρωπη και το Ευρώ τις εξαφάνισαν....ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Προσέχτε τι διαβάζετε

Ανώνυμος είπε...

To KKE όπως και όλα τα κόμματα έχουν αφεντικά στις στοές και τις συναγωγές.Όποιος ακόμα πιστεύει σε ξενόδουλα κόμματα και ιδεολογίες είναι για λύπηση. Αυτή την κρίσιμη στιγμή, υπάρχουν μόνο Έλληνες πατριώτες ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Διαλέξτε στρατόπεδα γιατί αυτή την φορά ο κόσμος δεν θα φάει τον πρόλογο που μας οδήγησε στο εμφύλιο και θα τιμωρήσει όσους έβλαψαν την πατρίδα, ξένους εισβολείς και εντόποιους δωσίλογους.

Ανώνυμος είπε...

Εμάς όλους τους εδήμονες ...της πολιτικής, ...το Κ.Κ.Ε. μας μάρανε!!!
Την τύφλα μας...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟΤΗΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΩΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

8α αρχίσω να πιστεύω ότι το 60 % του ελληνικού λάου η είναι διανοητικά καθυστερημένος,η κομματόσκυλο βολεμένος, δεν εξηγείται αλλιώς.υπάρχουν ακόμα άτομα πού ψηφίζουνε πασοκ ΝΔ ΚΚΕ κτλ, εδώ η ματωμένη Κυπρος ξεκινάει γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες και εδώ ακόμα ούτε ΑοΖ δεν βγάλαμε , πού μας γλείφουνε και τα αρχίδια από το Ισραήλ και κυπρο να βγάλουμε ΑΟΖ . τα αφεντικά στις στοές του πασοκ ΝΔ ΚΚΕ κτλ είναι για τον πούτσο, το Διαίρει και βασίλευε και τεχνικές σαν το δόγμα του σοκ και Hegelian Dialectics (Problem Reaction Solution) δεν περνάνε πια , παλιό κουμουνια δεξιά και αριστερά και μεσαία ,8α σας γαμήσουμε το σπίτι , ρε μεχρι και 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει απο αυτο το μέρος που λέγετε Ελλάδα

η ταν η επι τας

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν εργαζόμενο κοιτά αδελφέ 11.36'; Αυτό το κόμα υποστηρίζει την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών.. Ξέρεις ότι οι πακιστανοί είναι διατεθιμένοι να δουλεύουν και με 200 ευρώ το μήνα, γιατί στη χώρα τους πληρώνονται με 1,5 ευρώ τη μέρα;
Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Το έχουμε καταλάβει; Σε 30 χρόνια θα είμαστε ισλαμική χώρα. Τέλος. Και τότε δεν θα σε έχουν ανάγκη ούτε εσένα, ούτε εμένα. Την εξουσία θα έχει ο μουφτής της Αθήνας. Εμείς θα μειοψηφούμε.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ υποστηρίζω του καθενός την κομματική άποψη και θέση.Δεν μπορεί όμως το κκε-ΠΑΜΕ να κάνει τις γνωστές του περατζάδες και απ εδώ πάνε οι άλλοι .Τι έκανε στη Θεσσαλονίκη?Μια περιποιημένη περατζάδα.Τι εκανε στις 29/6 στο Σύνταγμα?Μια ακόμη περιποιημένη περατζάδα και μετά εμείς οι άλλοι φάγαμε το ξύλο της αρκούδας.Ή μήπως δεν έγινε έτσι.Απόλυσε τους δημοσιογράφους από τον 902 και επειδή διαμαρτυρήθηκαν τα παιδιά έξω από το σπίτι του λαού!!! στον Περισσό
τούς στόλησε κατάλληλα φασίστες -παίζετε το παιχνίδι του ΣΚΑΙ και τέτοια ωραία που ξέρουν οι δεινόσαυροι εκεί.
Αναρωτηθείτε έχει πει ποτέ το ΚΚΕ την κυβέρνηση ΜΠΑΤΣΟΚ ότι είναι κυβέρνηση κατοχική? και ότι η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή? Όχι το λέμε όμως όλοι εμείς και δεξιοί και ασριστεροί, το λέει όμως ακόμη και ο Τράγκας κάθε πρωί ,κυβέρνηση κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου. Μήπως κάνω λάθος? Όχι φυσικά.Διατείνεται ότι είναι κόμμα επαναστατικό? ή μήπως δες είναι?Πότε θα μπεί μπροστά? Οταν πεθάνουμε όλοι? Οχι συμπατριώτες είναι και αυτό μέρος του σάπιου συνόλου του πολιτικού προσωπικού των κομμάτων.Είναι ένα μαγαζάκι που βολεύεται έτσι η αλλοιώς.Το φίδι θα το βγάλουμε εμείς απο την τρύπα.Τέρμα οι κομματικοί προσδιορισμοί δεν έχουν ουσία καμμία.Πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ακροδεξιοί ακροαριστεροί αριστεροί δεξιοί κεντρώοι και εν πάσει περιπτώσει όλοι όσοι αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ Γαμίστε τα κόμματα αυτή τη στιγμή και πάμε όλοι μαζί.Μετά τα βρίσκουμε όταν απελευθερωθουμε. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

11.36
ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;; ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ!!! ΠΟΤΕ;;; ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!!
ΚΟΜΜΑ == ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΩ, ΤΕΜΑΧΙΖΩ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ....
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ;;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΗΓΕΤΗ.
ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ).Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΞΕΡΕ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ.
ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΒΑΣΙΛΙΚΟΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΓΓΛΕΖΟΙ, ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ κλπ.
ΑΔΕΛΦΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΟΥΤΕ ΟΡΥΩΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ)

ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όντας στο Σύνταγμα όταν ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο δεν είδα τους πατριώτες βουλευτές του ΚΚΕ (αλλά και οποιουδήποτε άλλου κόμματος βρίσκεται εντός βουλής) να παρατάνε τα έδρανα και τη Βουλή και να κατέβουν να συνταχτούν με το λαό ώστε να διαλυθεί η βουλή κι να πάμε σε εκλογες πριν ψηφισουν το κεπούλημα. Αντίθετα αφήσανε τους γενίτσαρους (ΜΑΤ - ΔΕΛΤΑ) να χτυπάνε άμαχο πληθυσμό και τραυματίες παρέα με κάθε παρακρατικό και φυσικά με την ευλογία των δοσίλογων του ΠΑΣΟΚ. Οπότε ποιος ακριβώς τώρα από όλους αυτους θέλει να μας πει πως είναι με το μέρος του εργαζόμενου ή ότι θα μας σώσει με αλλαγή του μιγματος ή ότι αλλη ασυναρτησία τους κατέβει...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι η πλειοψηφία του κόσμου συμφωνεί για τον ρόλο των κομμάτων. Ακόμα κι αυτοί που τα ψηφίζουν. Το σύστημα όμως είναι δομημένο έτσι: κόμματα-ελλογές-βουλή-κυβέρνηση.
Με ποιούς τρόπους μπορούμε να κάνουμε κάτι; Ο καθένας του κεφαλιού του, μέσω οργανώσεων (και ποιών);
Η ώρα βέβαια είναι προχωρημένη και ίσως ακατάλληλη για τέτοιες συζητήσεις, το θέτω όμως προς προβληματισμό.

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση: εκλογές
και συμπλήρωση: ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΕΙΓΕΙ

Ανώνυμος είπε...

1.43
Φίλε μου άμα ψάχνεις όλο και κάτι βρίσκεις που σε εκφράζει.Σημασία έχει ότι πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί καθόλου εύκολο αλλά δεν γίνεται αλλοιώς.Εμένα με εκφράζουν οι θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ στο οποίο συμμετέχει και ο Καζάκης σαν απλό μέλος.Επειδή δεν γουστάρω φιρμάνια και πεφωτισμένους αρχηγούς εντάχθηκα σε αυτό το μέτωπο που πρωταρχικό σκοπό έχει την απελευθέρωση της χώρας απο τον τυραννο.Τους αρχηγούς και τα κόμματα
θα τα βρούμε στη πορεία.
Στην http://seisaxthia.blogspot.com/ θα βρεις και την ιδρυτική διακήρυξη.

Ανώνυμος είπε...

τις αφίσες για την έξοδο από το ευρώ τις κατέβασε το καθεστός δηλαδή οι προδότες του ΠΑΣΟΚ,,μην γράφετε ότι θέλετε.
σε αυτό καλά τα λέει η Παπαρήγα
έξοδος από το ευρώ ,άρνηση χρέους

Ανώνυμος είπε...

όλοι ενωμένοι παιδιά για να ξαποστείλουμε τους δανειστές και το ευρώ τους.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ και σεις και το ευρώ σας

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ.ΟΣΟ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μαζί με τούς ακροδεξιούς τους ακροαριστερούς έιμαι
με όλους όσους αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και αγαπάνε τον τόπο τους είμαι ορκισμένος εχθρός του ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και θέλω να τον δω στην κρεμάλα.

Ακούτε τον ραδιο εννιά 98.9 Ενα σταθμό χωρις Παπαγάλους

Ανώνυμος είπε...

Παιδια το ΚΚΕ σιγουρα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο κομμα που να σε εκφραζει 100%.Ομως ξαφνικα σηνηδητοποιησα οτι εγινα απο δημαρχος κλητηρας, σε ελαχιστους μηνες το απολυτο τιποτα,οτι δουλευα τοσα χροννια για να μου τα παρουν οι τοκογλυφοι.ΟΛα ηταν τοσο φουσκα .Μεσα απο τα σκατα θα διαλεξω το λιγοτερο σκατα. Εξαλου τωρα που τα ειδαμε ολα ,δεν εχετε περιεργεια να δειτε μια αριστερη δυναμη κοντρα σε ολα αυτα τα ανθρωποειη που γεμισε ο πλανητης?
Εχω παντος την εντυπωση, οτι στο τελος θα παιζουμε μπαλα με το κεφαλι του Παπακωσταντινου,του Τζεφρυ και καθε προδοτη .