Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορεί να εξοφληθεί μόνο η ΔΕΗ, χωρίς να καταβληθεί το χαράτσι;;;;


Κάποτε η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί περιείχε μέσα και δικαιώματα υπέρ της ΕΡΤ. Πριν δύο μήνες, ο υπουργός οικονομικών κ. Βενιζέλος (συνταγματολόγος) είπε πως δεν μπορούν να ενσωματωθούν φόροι μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Νομικοί κύκλοι με τους οποίους μιλήσαμε, μας είπαν ότι είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική, έτσι κι αλλιώς, η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα παράνομες τόσο η ενσωμάτωσή της μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ, όσο και η απαράδεκτη απειλή ότι θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα, η οποία διακοπή ενδέχεται να προκαλέσει υλικές ζημιές, αλλά και κινδύνους σωματικών βλαβών, ακόμα και θανάτων σε καταναλωτές που θα στερηθούν αναίτια τη χρήση του.

Οι ίδιοι νομικοί κύκλοι μας είπαν (και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη) ότι υπάρχει νόμιμος τρόπος αποφυγής…. της καταβολής αυτής της έκτακτης εισφοράς μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς τον κίνδυνο να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Μας είπαν λοιπόν πως:

1) Αν η κυβέρνηση βάλει μέσα στο φάκελο που θα αποστείλει η ΔΕΗ, σε ξεχωριστό χαρτί την έκτακτη εισφορά, τότε ο πολίτης μπορεί να πληρώσει μόνο τον λογαριασμό του ηλεκτρικού για να μην του κοπεί το ρεύμα και να μην πληρώσει την έκτακτη εισφορά, εφόσον δεν το επιθυμεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει τότε η κυβέρνηση είναι αφενός να μην χορηγεί φορολογική ενημερότητα στον πολίτη και αφετέρου να βάλει την αρμόδια ΔΟΥ να βγάλει το σπίτι του συγκεκριμένου πολίτη στον πλειστηριασμό, αν έχει φυσικά τα κότσια. Εξάλλου στην περίπτωση αυτή, οι προσφυγές που θα ασκήσουν οι πολίτες εναντίον των πράξεων των αρμόδιων ΔΟΥ για αντισυνταγματικότητα της έκτακτης εισφοράς, θα ματαιώσει στην πράξη την είσπραξη.

2) Αν όμως η κυβέρνηση βάλει στο ίδιο χαρτί τα χρήματα που αφορούν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και εκείνα που αφορούν την έκτακτη εισφορά και εφόσον η ΔΕΗ αρνείται να εισπράξει μόνο τα χρήματα που την αφορούν (και μάλιστα αυτό θα συμβεί και για πρακτικούς λόγους, δεδομένου ότι στα κομπιούτερ της ΔΕΗ θα φέρεται ο καταναλωτής χρεωμένος και με την ενσωματωμένη εισφορά, σε ενιαίο ποσό, οπότε δεν θα μπορεί ο αρμόδιος υπάλληλος να κάνει διάκριση) τότε ο πολίτης έχει το δικαίωμα να πάει στο ΤΠΔ και να παρακαταθέσει τα χρήματα που αφορούν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και μόνον, κοινοποιώντας στην ΔΕΗ με δικαστικό επιμελητή το γραμμάτιο παρακαταθήκης. Αυτή, όπως μας είπαν, είναι, με βάσει τον νόμο, νόμιμη καταβολή της αντιπαροχής για την γενόμενη από την ΔΕΗ παροχή. Στην περίπτωση αυτή η ΔΕΗ δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να κόψει την ηλεκτροδότηση, αφού ο καταναλωτής θα της έχει ήδη καταβάλει νόμιμα και με τον προσήκοντα τρόπο, όλα της τα δικαιώματα που αφορούν την ίδια.

Αν παρόλα αυτά, η ΔΕΗ προχωρήσει παράνομα στην διακοπή της ηλεκτροδότησης, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από την ΔΕΗ, για όποια ζημιά υποστεί εξ αιτίας της παράνομης διακοπής.

Μετά από αυτή τη νόμιμη λύση, την οποία η κυβέρνηση και ο συνταγματολόγος υπουργός της, την γνωρίζουν και την φοβούνται, μόνο μια επιλογή έχει η κυβέρνηση. Να περιλάβει στο νομοσχέδιο που θα ψηφίσει, διάταξη που να λέει ότι το ρεύμα θα διακόπτεται, έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν εξοφληθεί η ΔΕΗ, οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, τότε θα περιπέσει στα έσχατα σκαλοπάτια του εξευτελισμού και της παραβίασης νόμων και Συντάγματος. Θα έχει απλά μετατρέψει την ΔΕΗ σε όργανο αναγκαστικής εκτέλεσης εναντίον των πολιτών.
Πηγη 

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Modestus είπε...

Με την ελπίδα θα μείνεις. Αν δεν πάρουμε τα όπλα να διώξουμε όλα αυτά τα σκατά στον τόπο μας δεν βγαίνει άκρη.

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΜΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΚ ΕΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΩΝΤΟΣ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ,ΤΣΑΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι πολλούς τους έχουν αναλάβει οι ευνούχοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ !!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΝ ΓΤ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Ο ΧΙΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ...
Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΤΟ ΄ΠΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ συζητα το εγω θα συζηταω με φιλους υπο το φως των κεριων ετσι κιαλλιως την τηλεοραση την εχω πεταξει εδω και καιρο στα σκουπιδια και νετ μπαινω απτο αδερφι μου(ανεργος 18μηνιτης).

Ανώνυμος είπε...

Παρακαταθηκων,Δικαστικος Επιμελητης, θελουν τρεξιμο και χρημα Προταση μου να μαζευτουμε τρια εκατομυρια ΛΑΟΣ στη βουλη και να την κατεδαφισουμε και να αρχισουμε απο την αρχη

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ 9:21 ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. Ο ΧΙΟΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει πάλι να ενωθούμε στο σύνταγμα πιο δυναμικα!!!!
το ξύπνημα της συνείδησης είναι μεγάλη υπόθεση..

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ! 9.38 !...........ΟΜΟΙΩΣ! 3 ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

απλα δεν πληρωνουμε και αν ερθουν να το κοψουν τοτε τα μαχαιρια θα εχουν το λόγο.Αυτα απο μενα για την ωρα .Ελπίζω να ειναι πολλοι σαν και εμενα

Ανώνυμος είπε...

Πριν δύο μήνες ήμασταν όλοι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ και τρέχαμε στο Σύνταγμα.Τα χρειαστήκανε ..στείλανε τα σκυλιά τους και μας πνήξανε στα χημικά και ....αυτό ήτανε τα καταφέρανε.Πάει και η Αγανάκτηση πάει και η ανάταση που είχαμε όλοι και τώρα ΚΟΤΕΣ μέσα στα σπιτάκια μας να ψάχνουμε πως δεν θα πληρώσουμε τα γ@@@σιάτικα..Τι να πω δεν ξέρω.Μήπως βρίσκουν και τα κάνουν;;;;;Λέω μήπως;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ας ανοίξει τις αποθήκες ο στρατός να πάρουμε οπλα και σε δυο ωρες ολα θα ειναι ανάμνηση.Αλλα θελει αντερα και θαρος.Ποιος τα εχει?Οι αγανακτισμένοι(μεσα και εγω)δεν μπορουν με γυμνα χερια να χτυπουν αυτα τα σκατα που ειναι εκει επάνω.Βαζουν τα ξεωοφερτα κοπροσκυλα να χτυπουν γυναικες και γερους για να φοβουντε οι νεοτεροι.Με τα λογια δεν βγαινει τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

h plateia htan moufa..
gia na mas exoun olous mazemenous..
se mia plateia wste na mas xeirizontai aneta
(opws ki egine)..

epishs.. sygxronws na metriasoun allou typou antidraseis.. opws eksw apo spitia bouleytwn
kai grafeia.. dhmous klp.. kai tromokratika xtyphmata..

etsi kataferan.. na'xoyn mikroteres dynameis..
se ENAN xwro.. na koumantaroun thn kinhtopoihsh
ki epishs na Fwtografisoun osous katebhkan..

na kanoun k merika SKETSAKIA.. antimetwpishs
ekkru8mwn katastasewn klp.

Skefteite to loipon...

Ανώνυμος είπε...

a! kai gia na mhn ksexniomaste..
to KKE ki oi aristeroi genikws
den anagnwrisan to kinhma..
giati tous soutare(epitelous) o LAOS
apo thn Plateia..ki (epitelous)oxi mono autous
alla kai ka8e allo koproskylo
pou phge na kaphley8ei.. apo politikous
ews megala koproskyla tragoudistes..

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

modestus...συμφωνω μαζι σου...

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στον Βενιζέλο τείνει να γίνει κίνημα!

Η επιστολή, που έστειλε Έλληνας φορολογούμενος στον κ. Ε. Βενιζέλο και το Υπουργείο Οικονομικών και δημοσιεύτηκε
χθες στην prionokordela.gr, έχει προκαλέσει ολόκληρο «κίνημα» αγανακτισμένων πολιτών, που ένας προς έναν δηλώνουν και εκείνοι την πρόθεση τους να σταματήσουν να πληρώνουν πλέον τα «σπασμένα» άλλων! Όλα έχουν ένα όριο και αυτή η κυβέρνηση το ξεπέρασε προ πολλού…
Ας θυμηθούμε ξανά την επιστολή του κ. Κωνσταντίνου Κυρία, που νομίζουμε ότι εκφράζει σύσσωμο τον ελληνικό λαό…
Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών: «Αρνούμαι να…πληρώσω!!!»
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
Οι λόγοι είναι απλοί:
Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε.
Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία.
Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε. Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός;
Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος.
Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα.
Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια.
Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταϊζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του.
Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια.
Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά.
Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.
Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε. Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του.
Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου. Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω.
Κωνσταντίνος Κυρίας

Ανώνυμος είπε...

διαδωστε το στους φιλους συγγενης περαστικους γνωστους αγνωσους να μην πληρωσει κανενας τιποτα οσοι πιο πολλοι τοσο πιο δυνατοι δεν θα μπορεσουν να κανουν τιποτα ας τα πληρωσουν αυτοι(που τα φαγανε)εγω αυτο θα κανω για μια φορα ας συναινοηθουμε για κατι δεν ειμαι μονος μου ειμαστε πολλοι ελατε κι εσεις να γινουμε περισσοτεροι

Ανώνυμος είπε...

θα παρουν τα αρχιδια μας

Ανώνυμος είπε...

...εδω θα απολυθουν λενε υπαλληλοι!!! αυτο κι αν είναι θέμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει σωρεία μηνύσεων για έσχατη προδοσία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Εάν η κυβέρνηση είναι παράνομη, παράνομοι είναι και οι φόροι της . Κάντε και εσείς μια μήνυση και στηριζόμενοι σε αυτήν, αρνηθείτε να πληρώσετε οτιδήποτε μέχρι στην εκδίκασή της. Ποιο φτηνά θα σας βγει και δεν θα θεωρηθείτε συνένοχοι ….

Σύνταγμα, Άρθρο 120
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Αμφισβητεί πια κανείς τη κατάλυση του Συντάγματος και την αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος ;

Ανώνυμος είπε...

Τις ιδιες μαλακιες λεγατε για να πληρωνουμε το ρευμα χωρις την ΕΡΤ στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων και οσοι το εκαναν τους εκοβαν το ρευμα.

Αμα θελουν να το κοψουν το κοβουν, ετσι απλα.

Αφηστε τις πισω πορτες γιαλαντζι επαναστατες και σκαστε τα φραγκα.

Ανώνυμος είπε...

" Αφορολόγητοι και πάλι Real Estate και Ιουδαίοι
Από το έκτακτο σοσιαλιστικό Χαράτσι της Καμινάδας, απαλλάσσονται τα ΝΠΔΔ, δηλαδή ,και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και η αμύθητη ακίνητη περιουσία των μελών του, καθώς και τα απούλητα σπίτια των εργολάβων.


Οι Ωραίοι (εργολάβοι) και οι Ναζωραίοι δεν πληρώνουν, δεν πληρώνουν.


Το καθεστώς δεν φορολογεί τον εαυτό του, αλλά γδέρνει όλους τους ραγιάδες, άνεργους, ανάπηρους, φτωχούς.


Ας πούμε κι εμείς στους Κλεπτοσοσιαλιστές ευραιοεργολάβους,δεν σας πληρώνω, δεν σας πληρώνω και να συνδέσουμε τα σπίτια μας με το ρολόι του κοινόχρηστου.


Σπ.Χατζάρας "

http://deltio11.blogspot.com/2011/09/real-estate.html

Ανώνυμος είπε...

Για να αποφυγω τις ουρες και τα ταμεια παρακαταθηκων, ανοιξα ενα λογαριασμο με λιγα χρηματα σε τραπεζα και ζητησα διαχείριση του λογαρισμου απο το ιντερνετ (web banking). Αναμεσα στις δυνατοτητες που αποκτας με αυτη τη δυνατότητα ειναι να πληρωνεις λογαριασμους δεη. Η διαδικασια ειναι απλη εισαγωντας τον κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης και το ποσο πληρωμης. Στο ποσο πληρωμης βαζω μονο την αξια του ρευματος. Εδω και 7 μηνες δε μου εχουν κοψει το ρευμα, ουτε με εχουν ενοχλησει. Αν θελετε δοκιμαστε το. Δεν εχουμε και πολλα να χασουμε πλεον..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ? Α) ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π Κ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Β) ΞΑΝΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ 1000 ΑΤΟΜΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΤΡΟΠΙΝΗΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ Κ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ Η ΠΤΥΣΟΜΕΝΑ .ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.Γ) ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΟΥΝΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ- ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΚΟ Κ ΕΥΡΩΑΡΙΣΤΕΡΙΚΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΑΝΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΜΕ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΝΧΕΣΤΕ ΑΠ' ''ΑΛΛΟΥΣ'' ΟΠΩΣ ΤΟ 67,ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Κ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

12:02 ταρχιδια τα προτιμας μελατα η σφιχτα.

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολεισαι με τον βλακα ετσι κι αλλιως τελειωμενος ειναι απλα δεν το ξερει...