Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

''Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή.Μας έχουν για μπανανία'' – Καταγγελίες ΣΟΚ από μέλος της ΕΛΣΤΑΤ που ''ξηλώθηκε'' από τον Βενιζέλο



- ''Μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς το έλλειμμα του 2009''
- ''Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός''
- ''Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε.Μου είπε μη μιλάς εδώ δεν είναι Σύγκλητος''
- ''Τρύπια η Ελληνική Στατιστική Αρχή.Πάνω από ένα χρόνο έχουμε να συνεδριάσουμε.Μας προσέλαβαν όλους γιατί είμαστε ΠΑΣΟΚ''
- Ώρα 14.00 Διαβάστε πως απαντάει στις καταγγελίες ο Γ.Παπακωσταντίνου
Καταγγελίες που σοκάρουν, και αν ισχύουν τινάσσουν τα πάντα στον αέρα, από το στόμα της Ζωής Γεωργαντά, που ανήκει στα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τα οποία εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τον Ε.Βενιζέλο.
Ο υπουργός Οικονομικών ξήλωσε όλα τα μέση της ΕΛΣΤΑΤ εκτός από τον πρόεδρο, τον οποίο η Ζωή Γεωργαντά καταγγέλει για....

''φίμωση'' της αρχής.

Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι τα κίνητρα των σοκαριστικών αυτών καταγγελιών, δηλαδή έπρεπε να εκδιωχθεί η κυρία Γεωργαντά για να αποκαλύψει , μιλώντας σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ότι ουσιαστικά μεθοδεύτηκε υπαγωγή μας στο Μνημόνιο και η εξόντωση μας με μέτρα λιτότητας. Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει ενημερώσει με επιστολή της προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και τη Βουλή, στην οποία υπάγεται η ΕΛΣΤΑΤ.

Προσέξτε τώρα τι καταγγέλει η κυρία Γεωργαντά.

- Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
- Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
- Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γ.Παπακωσταντίνου.
- Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι ''πέρασαν'' και ''περνάνε'' τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού
- Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή.Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει
- Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov.Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ


Διαβάστε πως, πάντα κατά την κυρία Γεωργαντά, φούσκωσαν σε μιά νύχτα το έλλειμμα του 2009

"Το έλλειμμα για το 2009 έβγαινε γύρω στο 12%, ασκήθηκαν πιέσεις από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία και τον πρόεδρό της κ. Βάλντερ Ραντερμάχερ, ο οποίος ήθελε να μπουν μέσα στο έλλειμμα και οι δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ".
"Για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% ελήφθησαν υπ' όψιν μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ"
''Εν μία νυκτί η Eurostat αποφάσισε ότι ορισμένες ΔΕΚΟ πρέπει να ενταχθούν στο έλλειμμα''.
"Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή"
"Ο κ. Ραντερμάχερ, της Eurostat δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, μας έχουν για μπανανία, ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πραγματικό έλλειμμα του 2009''.


Όπως δηλώνει η καθηγήτρια Οικονομετρίας την φίμωσε ο ίδιος ο Γ.Παπακωσταντίνου, τότε τσάρος της οικονομίας."Μας έλεγαν να μην μιλάμε, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα".

Η κυρία Γεωργαντά αποκαλύπτει τις εντολές αποσιώπησης που πήρε από τον Γ.Παπακωσταντίνου:"Δεν είναι εδώ Σύγκλητος πανεπιστημίου, ούτε και πρυτανικό συμβούλιο για να εκφράζετε τις απόψεις σας, είναι δημόσια διοίκηση και πρέπει να υπακούσετε".

Ανατριχίλα προκαλεί άλλη μία δήλωση της, που η ίδια φέρει την ευθύνη της τεκμηρίωσης της.
''Τόσο εγώ όσα και οι υπόλοιποι γίναμε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ υποτίθεται μέσω της διαδικασίας του opengov.Η αλήθεια είναι ότι μας επέλεξαν επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ''.

Μετά από όλα αυτά ενημέρωσε, όπως λέει, τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη καθώς και τα πολιτικά κόμματα.


Αν αληθεύουν όσα λέει η κυρία Γεωργαντά τότε έχουμε μπροστά μας μία βόμβα που απειλεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, μια και η ίδια ισχυρίζεται πως τους έχει ενημερώσει ΌΛΟΥΣ.

Συνεπώς και χωρίς περιστροφές ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ μία άμεση και πειστική απάντηση τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τη Βουλή.

ΠΗΓΉ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φουκαρα ελληνα εσυ θα τα πληρωσεις ολα...Η κυρια γιατι δεν μιλησε πιο πριν ??

Ανώνυμος είπε...

γιατι τώρα τουσ έχει άχτι και γιατι ήξερε οτι και να μίλαγε πιο πρίν όπως και ΄τωρα πάλι τρελλή θα τη βγάλουν . Μας λυπάμαι όλους δεν μπορουμε να δουμε ποια είναι η πραγματική αλήθεια πλεον. Μπλέξαμε αδέλφια και αντε να δώ πως θα ξεμπλέξουμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ;
ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.
ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΩΡΑ. ΝΤΟΥ ΡΕ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

3:44...
μιλησε φιλε μου...
ετυχε να ακουσω ολη τη συνεντευξη της ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, στον Χατζηνικολαου...
της εγινε η ιδια ερωτηση...
μιλησε και μαλιστα με επιστολες στον τζεφρυ, τον πετσαλνικο και τη βασω παπανδρεου...
οπως ανεφερε εχει στοιχεια για ολα οσα υποστηριζει...
ο χατζηνικολαου ρωτησε στο τελος:
ακουει κανεις εισαγγελεας;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά κάθε μέρα ξυπνάω μέσα στα νεύρα,θα μας καταντήσουν ψυχοπαθείς.Ηρεμείς λίγο και όταν ενημερωθείς για τις νέες εξελίξεις σου ρχεται να τους γαζώσεις με κανά καλάσνικοφ.Θα μας καταστρέψουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά

Ανώνυμος είπε...

πως να οργανωθεί κάτι μαζικό;
τα blogs δεν μπορούν να συγκεντρώσουν κόσμο,να τους βγάλουν στο δρόμο; οργανωμένα,ενωμένα,μια ομάδα όλοι.τι να κάνουμε;
πείτε ρε παιδιά αλλά να μην είναι ουτοπικό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο Μ Α Λ Α Κ Α Σ ??????
ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ.......

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΜΕΤΡΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΑΛΑ, ΨΩΜΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΘΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ 10 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?? ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ( ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ) ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ILSXxrLcSV4&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ COOPER ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΗΞΕ????TO 2009 ΕΛΗΞΕ!!! ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η σύμβαση Cooper, υπεγράφη το 1940 και εληξε τελος 2009..Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο..που σημαινει οτι θα μπορουσαμε να τα εκμεταλευτουμε αφου εληξε τοτε...αλλα μας βαλανε στο μνημονιο και δεσμευτηκαμε για αλλα 70 χρονια...τυχαιοοοοοο???????? ολα σχεδιασμενα ητανε....πια κριση μου λετε και μαλακιες?????

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Γεωργαντά μπορεί να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία της ή/και να καταθέσει ως μάρτυρας :

ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_6399.html

dont remain silent είπε...

Τί αίσχη είναι όλα αυτά Συνέλληνες;;.. Γίναμε λαός καρπαζοεισπράκτορας.. Συγχαρητήρια στην κα. Γεωργαντά..

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο Μ Α Λ Α Κ Α Σ ??????
ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ.......

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΜΕΤΡΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΑΛΑ, ΨΩΜΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΘΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ 10 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?? ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ( ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ) ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6,54 ΜΑ;ΖΙ ΣΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 28%ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΟΤΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ , ΟΛΟΙ ΠΑΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΤ ΚΛΠ.