Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ. ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΚΛΟΚΟΖΑΣ...



Ξεκίνησε και ο Κλοκόζας να γυρίζει από μονάδα σε μονάδα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, δίνοντας νέες οδηγίες και κατευθύνσεις για τον πόλεμο που έρχεται. Η πρωταγωνίστρια Ελληνική Πολεμική Αεροπρία, είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά...
Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2011 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αρχηγό Τακτικής κατευθύνσεις.


Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι, το 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής στη Ζήρο και την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Αρχηγός συνομίλησε με το προσωπικό και έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στους Διοικητές των Μονάδων.

πηγή

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΕ ΕΝΑ F16 ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ EJECT !

Modestus είπε...

Χαχαχαχα καλά η ανάρτηση είναι για γέλια το λιγότερο. Περιμένετε από άκαπνους στρατηγούς να κάνουν δουλειά. Πρώτα από όλα είναι γνωστό ότι αν δεν είναι κομματόσκυλα δεν γίνονται στρατηγοί, όπερ σημαίνει ότι οι άχρηστοι είναι αρχηγοί για αυτό ο στρατός έχει το μαύρο του το χάλι.

Ανώνυμος είπε...

οπα ρε modestus,εσυ εισαι καπνισμενος?γιωτομπαλο..........

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν ξεκομμένα πράγματα. Βλέποντας την Ελλάδα σαν σύνολο πως σας φαίνεται; "Η πρωταγωνίστρια Ελληνική Πολεμική Αεροπρία, είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά";

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ!!!
Είναι αυτοί που ανέχτηκαν τον Πάγκαλο να τους λέει μ@λ@κες και να ακούν από τα χείλη του τα περί ανέμων και σημαιών χωρίς να γαργαλάει το μυαλό τους η σκέψη να υπερασπιστούν την ανδρική και Στρατιωτική τους τιμή...!!!
Γλυφτράκια του κερατά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι να το "λύσουν" οι μεγάλοι και τα παιδιά μας να είναι γερά γιατί επιτελικά ΔΕΝ εμπιστεύομαι κανέναν και πιστεύω να μην κλαίνε σαν πιπίτσες εάν ηχήσει η σειρήνα...!!!
Θα είναι και κουρασμένοι από τα ρουσφετάκια που θα στείλουν τον κάθε Φίφη που η μαμά του φοβόταν να πάει το παιδί στο στρατό...και κάτι γλυψηματάκια για τις προαγωγές....γ@μ@σέ τα τώρα που να τρέχουμε!!!!Θα πει και ένα ευχαριστούμε τους Αμερικάνους και τους Εβραίους ο ΓΑΠ και όλα καλά!!!!

Ανώνυμος είπε...

SYMFWNW ME TON MODESTUS.Esy pou ton les gietompalo trava na fas kana souvlaki oso prolavaineis....frapedomagka

Ανώνυμος είπε...

Προλαβαίνω ή δεν προλαβάινω να μάθω να πλέκω; Μάλλον ο πόλεμος θα με προλάβει....

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
ΒΛΑΧΟΚΑΜΠΟΗΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

10.09 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

10.09 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ . ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ , ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ , ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ο modestus ειναι πολυ αστειος ε οχι και ακαπνος ο αρχηγος της αεροποριας που εχει κανει εκατονταδες συμπλοκες με τουρκους στον αερα ελεος

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πιά.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΜΑ ΚΛΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ!!! ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα οταν ο κα8ε ασυνηδιτος τρεχαντηρις βρισκετε εκει που δεν πρεπει. Το Ισραηλ ξερετε πως 8α κανει μαγκια "γιατι κανει μαγκιες" 8α πει στους δικους μας να σηκωσουν την αεροπορια και να χτυπησουν 1 στοχο η να παρενοχλισουν κατι "αυτοι ξερουν πως 8α κανουν κατι να παει στραβα" , γιατι το σπιτι του το νοιαζει οχι η Ελλαδα, 8α γινει καμια τετοια μαλακια και στο τελος 8α βρε8ουμε να τσακονωμαστε εμεις για το Ισραηλ.
Ο κα8ε ασυνηδιτος πασοκτζης κ.τ.λ. να τα βλεπει ολα αυτα γιατι δεν μπλεκεις σε πολεμο με προ8υπουργο τον γαπ, κομματικο επιτελειο και μοια βουλη οπου οπου αντε να χει και 2 σωστους, δεν ειναι

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο ΓΑΠ έχει κάνει τις συμφωνίες του με ερντογάν - δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς ποιές είναι, τί παίζεται.Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε επεισόδια για πολούς λόγους και το σίγουρο επίσης είναι ότι τώρα, έχου με ανάγκη από "ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥΣ"

Ανώνυμος είπε...

Βλαχαδερα ξυπνατε ειναι στημενα ολα.

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

Αει στο διάολο μ@λ@κ@@ με τις συνομοσιολογικές ανωμαλίες σας. Ένα σοβαρό θέμα το κάνετε του κώλου.
Ακόμη κι αυτοί που πέρασαν μιά νύχτα από το στρατό σαν καντινιέριδες και έχουν άποψη για αξιόμαχο.
Ακόμη κι αυτοί που δεν παρέλειψαν να γλύψουν μιά μεταθεσούλα ακριβώς έναντι της πόρτας της πολυκατοικίας τους, κατακεραυνώνουν το σύστημα των κομματικά ανελισσομένων αξιωματικών.
Αφήστε κανέναν άλλον να μιλήσει.
Ο Κλόκοζας έχει τις δικές του αμαρτίες πατώντας σε δυό βάρκες, αλλά ποτέ του δεν έπαψε να είναι ένας αεροπόρος πρώτης γραμμής.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγός Γράψας..το γράφει ας πούμε..η μοίρα του..

Ανώνυμος είπε...

Αν κρινει καποιος ,απο την παιδεια ,την εφορια, την δικαιοσυνη,την οικονομια,την δημοσια διοικηση,το ποδοσφαιρο,θα πρεπει να υποθεση ,οτι ειναι δυσκολο, η ελληνικη αεροπορια θα κανει την διαφορα.
ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
( το προγραμμα ενος ολοκληρωμενου κυκλωματος να χαλαση. θα φερουμε αμερικανο, η γαλλο τεχνικο).