Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκλονιστική αποκάλυψη του antinews.gr, για τις στενές επαφές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με το Ίδρυμα Κόκκαλη.


Ο Γιώργος Ζανιάς, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών
Εμπειρογνωμόνων, δεξί χέρι του πρωθυπουργού (ήταν και στην ομάδα που τον προετοίμασε για την τηλεδιάσκεψη) και μέχρι πρότινος και του Γ. Παπακωνσταντίνου, ταξίδεψε μαζί τους αλλά κι εκπροσώπησε τη χώρα πολλές φορές μέχρι σήμερα σε κρίσιμες
συνεδριάσεις στις Βρυξέλλες. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών σε κάθε κρίσιμη αποστολή στην Ευρώπη αλλά και στο ΔΝΤ, έχει στο παρελθόν διατελέσει και γενικός γραμματέας στην κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό τον Ν. Χριστοδουλάκη.

Συμμετείχε και από πιο πριν δηλαδή στην οικονομική διαχείριση της χώρας. Φροντίζει ωστόσο να κρατάει χαμηλό προφίλ και να κινείται μόνο στο παρασκήνιο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν δίνει συνεντεύξεις και δεν επιθυμεί να κυκλοφορούν φωτογραφίες του, γιατί όπως συνηθίζει να λέει, όταν τελειώσει η θητεία του στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, επιθυμεί να συνεχίσει να εργάζεται ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Ζανιάς, λοιπόν, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, και λογικά δεν θα έπρεπε να έχει χρόνο ούτε για να κοιμάται, ετοιμάζεται να ταξιδέψει μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να δώσει τα φώτα του και να ενημερώσει το «Kokkalis Foundation» (κι ας σνομπάρει τόσο πολύ τα εγχώρια ΜΜΕ και την ενημέρωση του «κοσμάκη»). Η εκδήλωση του «Kokkalis foundation», με τιμώμενο ομιλητή τον κ. Ζανιά, θα γίνει στις 26/9/11 το μεσημέρι, όπου θα μιλήσει για όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ιδίου και του οικονομικού επιτελείου. Εάν, δε, έχει συμβεί μέχρι τότε και το απευκταίο, το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει και στην πράξη το αποτέλεσμα των επιτυχημένων πολιτικοοικονομικών πρακτικών τους. http://www.kokkalisfoundation.gr/page.ashx?pid=5&aid=423

Υ.Γ Όσοι αποφασίσετε να πάτε, πάντως, μη φάτε: θα σερβιριστεί γεύμα.





Πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς γδύνουν τους Έλληνες ωσάν σε κατοχή για να τρώνε με χρυσά κουτάλια το αληταριό η μαφία του παπανδρέου - σιωνισμός και δυτικοί . Μας πήραν τα σώβρακα χωρίς να υπάρχει θέμα χρεοκοπίας . Ο παπανδρέου μερίμνησε για τα πάντα. Τους εξασφάλισε το αίμα των Ελλήνων να έχουν να πίνουν οι βρυκόλακες . Από το 1204 δεν έχουν σταματήσει να αδειάζουν την Ελλάδα. Τελικά ήταν μεγάλο λάθος το δέσιμο με αυτά τα καθάρματα τους "Δυτικούς" (απλά ρέει αίμα Ούννων μέσα τους όπως τους αποκαλούσε η Λέλα Καραγιάννη )
Τι θέλαμε και μπλέκαμε μαζί τους , εεεεεμ πως θα γίνεις Ευρωπαίος ? δεν βλέπεις οι Νορβηγοί που δεν ανήκουν στην ΕΕ δεν είναι ευρωπαίοι !!! είναι απλά Νορβηγοί !!!
Κερδίσαμε κάτι ? το μόνο ηταν να καταλαβουμε πόσο αγαπούν τους τουρκομογγόλους.

Ετεός