Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Όποιοι σας παραμυθιάζουν με την υποτιθέμενη “υπαναχώρηση” Παπανδρέου, σας θεωρούν εντελώς βλήτα.



Anti-ntp: Αν δεν μοιράσει τα πετρέλαια στο Αιγαίο δεν πάει πουθενά!
Τουλάχιστον εσείς που μας διαβάζετε τακτικά, γνωρίζετε ότι ο Παπανδρέου δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την καρέκλα εάν δεν φέρει το έργο του εις πέρας.
Έτσι, το όλο καραγκιοζιλίκι με την ......
δήθεν συμφωνία δεν ήταν τίποτε άλλο από απέλπιδα προσπάθεια για να κερδίσει χρόνο, μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Η κυβέρνηση των προθύμων που έρχεται, θα “τελειώσει” την υπόθεση CDS γιατί πλέον δεν υπάρχει γυρισμός.
Στο δια ταύτα, το δούλεμα που συνεχίζει να ρίχνει ο πολιτικός τσαρλατάνος, είναι ενδεικτικό των προθέσεων του για την πατρίδα.
Η υπόθεση τώρα είναι καθαρά στα χέρια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αφού ως φαίνεται, ο Παπούλιας είπε ένα ηχηρό “Όχι” στις ταρζανιές με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
Δυστυχώς, υπάρχει στο τραπέζι και ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τα εθνικά θέματα, για να συσπειρώσει τους βουλευτές του. Θα το αποκαλύψουμε σε λίγο.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΙΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ....ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΜΑ ΤΙ ΖΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ GAP.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΛΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ(KΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ).

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΊΝΑΙ ΘΎΜΑ, ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ.
θΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ.
ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

NICK

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Φίλτατε NICK θέλω να πιστεύω ότι το σχολιό σου είναι ειρωνικό.

Ανώνυμος είπε...

Κυμασε ΟΡΘΙΟς NICK H μαλον βρωμιαρης πασοκος εισαι

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ. ΟΞΩ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ..........................

ΚΙΚΗ είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΣ...NICK, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

nick "τζακ νορις" θελεις και εσυ και αυτος.Ασε τις παπαριες.Καλο το παραμύθι σας αλλα δεν εχει δρακο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΤΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

Γρηγορείτε.Έρχονται μεγάλες στιγμές για την χώρα.Το ψέμα θα τελειώσει μια και καλή.Να είστε κοντά στον Θεό και όλα θα πάνε καλά.Πλησιάζει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, χρειάζεται ένοπλος αγώνας για να ξεβρομίσει η χώρα από τους βρομιάρηδες.Όλα τα άλλα είναι για το πούτσο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


NICK