Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ!!! ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΝΕΥΣΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!! ΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ; ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ;

ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ!


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπατσοι - αναρχικοι (κυπατζηδες) ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ σημειωσατε χ!!!!!..... το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο!!!! οτι και να κανετε εκει στην Σιωνιστικη.Υ.Π. - Ε.Υ.Π!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ο ΘΕΟΣ της Ελλαδος θα τιμωρησει εσας και τις οικογενειες σας!!..καταρα και καρκινος σε ολο σας το σοι...πουλημενοι ανθελληνες!!
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ...ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΖΩΑ!! ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ ...ΜΠΑΤΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΑΙ ΩΡΕ;

Ανώνυμος είπε...

Σε εσένα ρε "15 Ιουνίου 2011 4:50 μ.μ." ό,τι εύχεσαι ο Θεός να σου τα δώσει διπλά....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΤΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ..ΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

5:23 Γιατί να του τα δώσει? Τι έκανε για να τα προκαλέσει? Ή μάλλον... τι έκανες εσύ και θίχτηκες που ο κόσμος σε καταριέται? Κάτσε το βράδυ και μίλα με τον εαυτό σου (ή αν θες πες τον ομιλητή σου Θεό). Κάτι θα έχει να σου πει.

Ανώνυμος είπε...

Swstos 5:29.. O 5:23 kati 8a exei kanei.. giayto migiazete... pare tin miga loipon kai baltin ekei pou 3ereis malaka..

Ανώνυμος είπε...

αλλος καταριεται,αλλος συμβουλευει τον αλλο να συλλογιστη..ρε πατε καλα!!!???μαλωνουμε μεταξυ μας για μια ακυρη φωτο,που μονο πιθικανθρωποι βλεπουν συνομοσιες! συγγνωμη αλλα δεν αντεχω αλλο τις μαλακιες του καθενος.

Ανώνυμος είπε...

Κατά πρώτον όσοι έχουν ψυχοδιανοητικές και άλλες διαστροφές να βάλουν αυτοί στο μοσχοαναθρεμένο κώλο τους αυτά που ίσως να θέλουν.
Πραγματικά ο θεός να τους τα δίνει διπλά και τρίδιπλα όσα εύχονται οι κάθε λογής ανθέλληνες, μαλάκες αθεόφοβοι που επικαλούνται τον Θεό.
Κατά τρίτον με κάτι τέτοιους σαν και εσάς ρε κοπρόσκυλα, που έχεται το θράσσοσ να επικαλείστε το Θεό, η Ελλάδα μας οδηγήτε και πάλι σε εμφύλιο. Λυπάμαι που φέρεται την ίδια ταυτότητα του Έλληνα που φέρω και εγώ και μου το παίζετε πατριώτες παλιοαλητοφασισταριά.
Και πιο πολύ λυπάμαι που το συγκεκριμένο μπλόγκ δίνει έτσι απροκάλυπτα το "βήμα" σε εγκάθετα ανθελληνικά σκυλιά σας τους παραπάνω να εκφράζονται με αυτό το μένος για τους Αστυνομικούς.
Φίλοι Αστυνομικοί να μην ξαναπάτε σε καμιά ληστεία, κλοπή, δολοφονία, οικογενειακό επεισόδιο, σε αθλητικά επεισόδια, σε απαγωγές και δολοφονίες απο αλλοδαπούς, σε πορείες και επεισόδια αναρχοκομμουνιστών και λοιπών -ιστών και να πάν να γαμηθούν όλοι αυτοί που δεν αξίζουν να λέγονται ΈΛΛΗΝΕΣ.
Κουράγιο αδέρφια συνΈλληνες Αστυνομικοί! κουράγιο....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΟΛΟΙ Κ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ.......ΜΑΠΑ Η ΦΩΤΟ !!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ....
...
ΑΛΛΗ ΜΟΥΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ>???????

Ανώνυμος είπε...

PEDIA PARTE OLOI APO ENA ZEYGARI XEIROPEDES. MOLIS DEITE ALITES APLA PIASTE TOUS VALTE TIS XEIROPEDES KAI PETAKSTE TA KLEIDIA. APLA PRAGMATA.XILIA ZEVGARIA XEIROPEDES KAI OI DOULIA EGINE.MHN KSEXASETE NA PARETE KAI FOTOGRAFIES ME OTI XARTIA KAI TAFTOTHTES KOUVALANE

manos2626 είπε...

μακαρι να μην αντιπροσωπευει ολους τους μπατσους αυτο που θα πω...αλλα μιλωντας τις προαλλες με 2 μπατσους γνωστους μου τους εκανα την εξης ερωτηση...τους ειπα οτι αν αυριο μεθαυριο ξεσηκωθει ο κοσμος και εχουμε επεισοδια και γινει ντου κατα των βουλευτων κλπ αυτοι ποιον θα υποστηριξουν και ποιον θα χτυπησουν? τον πατερα τους,τον αδερφο τους η τους πολιτικους? και οι 2 μου απαντησαν χωρις δισταγμο αμεσως οτι εννοειται οτι θα υπερασπιστουν τους πολιτικους και θα σακατεψουν τον πατερα τους η τον αδερφο τους....μετα απο αυτο δεν ειχα καποιο σχολιο να κανω....απλα ελπιζω και ευχομαι αυτοι να μην εκφραζουν και το συνολο της αστυνομιας στην πατριδα μας....

Ανώνυμος είπε...

στον 6:23 ,
ναι γιατι ειδαμε και τωρα την αστυνομια που τους λες ελατε γρηγορα γιατι μου κλεβουν το σπιτι τωρα! και ερχονται μετα απο 3 ωρες, και σου λενε οτι παλι καλα που ηρθαμε κιολας, χεσε μας ρε φιλε, η αστυνομια δεν υπαρχει για τον πολιτη, ουτε το κρατος!