Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Χαμός την Κυριακή στα διόδια από τους"Δεν Πληρώνω"


Χθές έγινε χαμός στα διόδια...Πολύς κόσμος που δήλωνε τη διαμαρτυρία του απέναντι στα χαράτσια και πολύ μεγάλος παλμός από τους "Δεν Πληρώνω"..
Εγώ ήμουν στις Αφίδνες μαζί με πάρα πολύ κόσμο...Δείτε το βίντεο

Αναγνώστης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Έχουν δίκιο τα διόδια, πρέπει να πληρώνουμε όλοι κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εσένα εάν σου πει η TV τράβα πνίξου να πας, κάτι θα ξέρει περισσότερο απο σένα

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι έτσι, οι εταιρίες διοδίων όπου έχουν ολοκληρώσει τα έργα πρέπει να πληρωθούν και με το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Τις έταιρίες τις πληρώνουμε κάθε ημέρα .Αυτες μόνο να παίρνουν ξέρουν.Να μας πουν πόσο κόστισαν
(οι οδικοί αξονες) και αν πλήρωσαν εφορία.Φαντάζομαι δώσαν και απόδειξη!Το κράτος τι κέρδισε???δηλαδή εμείς???Μπαρμπούτσαλα!Και που είναι ο παράπλευρος δρόμος για όσους δεν θέλουν να κινηθούν στις νέες αρτηρίες?Ηπαλιά εθνική θα πείς.Καλά ε εκεί να δεις συντήρηση που γίνεται.Ρε ψάχνω για λακούβα και δεν βρίσκω!!σε απόσταση 100 κμ από Παραδεισια έως Τρίπολη έχει 3 διόδια και 2 που πρόκειται να λειτουργήσουν .Ελεος!ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είπες τι σωστή λέξη, ΚΡΑΤΟΣ, αυτό θέλει το κυνήγι, ο ιδιώτης είναι ιδιώτης δεν φταίει αυτός, αφού το κράτος του είπε να βάλει διόδια για να πάρει τα λεφτά που ξόδεψε για τον δρόμο δεν είχε άλλη επιλογή, έβαλε διόδια.
Επιπλέον και πάλι δεν βλέπω να φταίει κάπου ο ιδιώτης σε ότι αφόρα το κόστος κατασκευής, αφού το ΚΡΑΤΟΣ δεν ελέγχει αν το κόστος κατασκευής έχει καλυφτεί ο ιδιώτης συνεχίζει να χρεώνει, αφού δεν ελέγχεται.

Δεν μπορείς να κρίνεις έναν ιδιώτη, ο ιδιώτης είναι επιχείρηση και βλέπει πάντα το κέρδος της, αυτό είναι φυσιολογικό.
Το ΚΡΑΤΟΣ θέλει κυνήγι για να βάζει ένα φρένο στην κερδοσκοπία, κάτι που ποτέ δεν έχει κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιδιώτης όμως κέρδισε τον διαγωνισμό δικαίως!!(Ολοι ξέρουμε πως)Και καλώς να έχει κερδος γιατί έχει υπαλλήλους κλπ κλπ Το θέμα είναι ότι και αυτός σε συνεργασία με το κράτος που πολλές φορες είναι κράτος ο ίδιος (καταλαβαίνεις τι εννοω) μας εκμεταλεύονται χωρίς να μπορουμε να αντιδράσουμε!Ε τώρα αντιδρούμε έτσι και μόνοι μας σημειωταιον χωρίς πλάτες!Φιλε μου δεν διαφωνούμε απλώς βαρέθηκα να με κοροιδευουν και να με εκμεταλεύονται έτσι η μπάλα θα τους πάρει όλους!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι λέτε ρε? Μήπως ο Μπόμπολας είναι ηθικός επιχαιρηματίας? Απαπαπα, αθέμιτο ανταγωνισμό ο Μπόμπολας....? Είσαι τρελός ρε φίλε ανώνυμε....? Τα διόδια τα εκμεταλλεύεται εντελώς παράνομα η έκαστη εταιρία! Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις οδούς αλλά για πολλές ΣΙΓΟΥΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω, και να τα εκμεταλλεύονται παράνομα δεν φταίνε αυτοί, είναι ιδιώτες και αφού τους αφήνει το ΚΡΑΤΟΣ σιγά μην που όχι στην είσπραξη διοδίων.

Το ΚΡΑΤΟΣ φταίει που τους αφήνει, όχι οι ίδιοι.
Αυτοί κάνουν την δουλειά τους, τι περιμένετε δηλαδή να πουν όχι δεν θέλουμε να κερδοσκοπούμε;

Στον καθένα αν του έλεγαν βαλε διόδια θα το έκανε, ξέρεται καμία ιδιωτική εταιρία να δουλεύει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρων;

Το ΚΡΑΤΟΣ πρέπει να βάζει ένα φρένο σε όλα αυτά ( κερδοσκοπία και αθέμιτο ανταγωνισμό ), όχι ο ιδιώτης, ο ιδιώτης αν δει ότι με τις ανοχές του κράτους μπορεί να προκαλέσει αθέμιτο ανταγωνισμό και κερδοσκοπία φυσικά και θα το εκμεταλλευτή, φυσιολογικό είναι αυτό.
Αν όμως το κράτος δεν του έδινε τα περιθώρια να το κάνει αυτό δεν θα το έκανε, επομένως ο μόνος υπεύθυνος είναι το ΚΡΑΤΟΣ, όχι ο ιδιώτη.