Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λοβέρδος: "Με εκβίασαν για την διοίκηση του Ωνασείου"



 Πριν από λίγο σε δήλωσή του ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος γράφει

«...δέχθηκα ελλαδίτικους συνήθεις εκβιασμούς από γιατρούς, δικηγόρους και δημοσιογράφους, προκειμένου να τοποθετήσω συγκεκριμένα πρόσωπα στη διοίκηση του Ωνασείου. 

 Όλοι χρησιμοποίησαν τα χειρότερα λόγια για τους αντιπάλους και όλα αυτά σε ένα νοσοκομείο, που καταρρέει από ....οικονομικά βάρη και διαχειριστικά σφάλματα. Θα ήταν αφέλεια, οποιοσδήποτε υπουργός να μπει στο δίλλημα ποιος θα τον καθυβρίζει αργότερα για το αποτέλεσμα της επιλογής του»

 

Ανδρέα μου στον εισαγγελέα πήγες;;; Τους έκανες μήνυση;; Θα μας πεις ποιοί είναι;; Είναι δυνατόν να εκβιάζουν έναν υπουργό και να μην κινείται κανείς;; Είναι δυνατόν να σηκώνεις ψηλά τα χέρια;;;

Αν και μάλλον είναι τα γνωστά τερτίπια για να φανείς ήρωας και αγωνιστής που εν μέσω εκβιαστών και παλιανθρώπων  συνεχίζεις το ....δύσκολο εξυγιαντικό  έργο σου.

Περιμένουμε ονόματα αλλιώς μάλλον θα έχουμε δίκιο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΗΡΩΑ Λοβέρδο παοδί της προσφυγιάς ... ε ρε κλωτσιές που θέλετε, διαλύσατε όλα τα νοσοκομεία για να κονομάνε οι ιδιώτες νταβατζήδες της υγείας ... και όλη την υπόλοιπη χώρα φυσικά. Πήγαινε πέστα αυτά στα ανήμπορα γεράκια που περιμένουν σαν σκλάβοι στην ουρά, ανθρωπόμορφο κτήνος.

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε τύριοι τι λέει τούτο κουμάσι: Ελλαδίτικους,αντί για Ελληνικούς. Τέλος πάντων,το παρακάμπτουμε, άραγες 1) ο κύριος αυτούνος δεν είναι ΄Ελληνας και 2)Είναι μαθημένος και σε εκβιασμούς αλλοεθνών και ποιών; Γλώσσα λανθάνουσα τ'αληθή λέγει.Για πέσμας τουλάχιστον ωρέ "καλόπαιδο" από πού είσαι σύ ωρέ, κσι πως βρέθηκες ωρέ υποργός των Ελλήνων.΄Ηρθε η η ώρα ΡΕ ΓΙΔΑΡΜΕΧΤΕΣ να ξεβρακωθείτε ούλοι σας, να φανεί η απλυσιά σας.
Ετσι για να ξέρουμε και τι μας γίνεται δηλαδής,
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

καθε φορα που τους εκβιαζουν πρεπει να το βγαζουν στη φορα. τουλαχιστον να μη κρυβονται πισω απο το δακτυλό τους αλλα και ο κόσμος να βλέπει τη βρωμια όχι να την υποψιάζεται!!

Ο ΚΑΚΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΩ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΑΛΙΟ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ........ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΓΙΑΣΜΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΤΙΑΣ.........