Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΕΧΕΙ Η WIKILEAKS



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Μέχρι πριν δυο ημέρες η χώρα μας δεν ήταν στο πρώτο πακέτο απόρρητων εγγράφων-σημειωμάτων των ΗΠΑ που θα δώσει σύντομα στην δημοσιότητα ηWiKiLEAKS του Αυστραλού μαθηματικού-ειδικού στους υπολογιστές και χάκερ ΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ. Μάλλον το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ(πλην ίσως κάποιων επιμέρους εγγράφων θα δοθεί το δίμηνο ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ και «περιλαμβάνει αρκετές βόμβες…». Πηγή στην ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ μου έλεγε προ ημερών ότι «αναμένεται πολύ θερμό το 2011 στην χώρα μας, για αυτό προτιμάνε οι δυνατές βόμβες να πέσουν τότε… και να εκθέσουν πολιτικούς και πως τους έχουν εκτιμήσει οι Αμερικανοί…»..

Λέγεται ότι συνολικά υπάρχουν για την ΕΛΛΑΔΑ αρκετά έγγραφα των Αμερικανικών υπηρεσιών για την περίοδο 2006-2010 και επί θητείας του πρέσβη ΝΤΑΝ ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ εδώ. Λένε ότι «τα έχουν εντάξει στο πακέτο ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, αλλά θα δοθούν για την ΤΟΥΡΚΙΑ ορισμένα τώρα» .
Πάντως υπάρχουν υπολογίσιμα σημειώματα για την χώρα μας και ειδικότερα για τα εξής
*Την φοβική και προβληματική συμπεριφορά μας στο ΝΑΤΟ. Υπάρχουν αρνητικές και υποτιμητικές θέσεις για την συμμετοχή μας σε διάφορες αποστολές σε διεθνές επίπεδο.
*Με πολλά στοιχεία καταγράφεται η διαφθορά στο πολιτικό μας σύστημα και ο παρασιτισμός.
*Οι σχέσεις της κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ με την ΜΟΣΧΑ σε στρατιωτικό και ενεργειακό επίπεδο, με εντονότατη κριτική ειδικά για τον ρόλο αξιωματικών-άλλων παραγόντων και στενές σχέσεις με ΜΟΣΧΑ. Γίνεται λόγος για πολλά-ύποπτα αλλά και ευρύτερα θέματα στις ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ της ΜΟΣΧΑΣ…Υπάρχει αναφορά για «ιδιότυπες δοσοληψίες» με συγκεκριμένους ΕΛΛΗΝΕΣ-ΡΩΣΟΥΣ για ενεργειακές και αμυντικές πληροφορίες….
*Η Κινεζική κατασκοπευτική δραστηριότητα στην χώρα μας, καθώς και η Ιρανική διείσδυση σε διαφόρους χώρους(μεταξύ των οποίων και Πανεπιστημιακούς..).
*Υπάρχει εκτενής αναφορά των Αμερικανών για διακίνηση ύποπτων φορτίων στα βόρια της χώρας, και κλιμακούμενη εγκληματική κινητικότητα. Υποστηρίζεται ότι δεν έχουμε αντιληφθεί τις ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
*Πολυσέλιδες αναφορές για την τρομοκρατία στην ΕΛΛΑΔΑ, και ειδικά γιατί οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θεωρούν ότι κάποια στελέχη της ΕΟ 17Ν διαφεύγουν…ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
*Υποτιμητικές αναφορές για το σύνολο των πολιτικών μας, την οικογενειοκρατία, την ασχετοσύνη πολλών υπουργών, την τραγική εξέλιξη της οικονομίας μας(λέγεται ότι από το 2007-2008 μας είχαν προειδοποιήσει…)…..Ακόμα και στα αβέβαια «ανοίγματα» των τελευταίων 3 μηνών προς ΑΡΑΒΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ υπάρχουν σχολιασμοί…(τέλος ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010).
*Για επικίνδυνους ακραίους Ισλαμικούς θύλακες μέσα στην ΑΘΗΝΑ που έχουν σχέσεις με ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ -ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΑΦΓΑΝΩΝ-ΑΣΙΑΤΩΝ-ΣΟΜΑΛΩΝ που έχουν  εξτρεμιστικές τάσεις και επαφές με ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ-ΣΟΜΑΛΟΥΣ της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ κλπ.
Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει , αν δώσουν κάποια στοιχεία τώρα, αλλά στην διάρκεια της επερχόμενης καυτής άνοιξης προετοιμάζονται να περάσουν προς τα έξω πολλά και απαξιωτικά. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ «μεγάλο πακέτο»….
drougos.gr