Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤHΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Anti-ntp:Θα γίνει ένα απίστευτο ΜΠΑΜ από όλους τους Έλληνες που δεν διανοείται κανεις... εμείς εδώ προειδοποιούμε....
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...

Μεγάλη συγκέντρωση στον Αγ. Παντελεήμονα μετά την δολοφονική επίθεση σε 13χρονο παιδί



“Έξω οι Δουλέμποροι, έξω οι Φραγκάτοι Ελληναράδες της Εκάλης”
Η αποψινή μας συγκέντρωση στην πλατεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ  είχε πάνω από 1.500. άτομα,κάτι που ούτε εμείς περιμέναμε και καταχειροκροτηθήκαμε  για τον λόγο που επισυνάπτουμε.
Κάτοικοι από την πλατεία ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, ΚΥΨΕΛΗΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΑΘΗΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ακόμα από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και το ΠΟΛΥΓΩΝΟ, που ακόμα και όταν τελείωσε η συγκέντρωση δεν ήθελαν να φύγουν.
Φύγαμε όλοι με την.....
.. υπόσχεση να ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ,φύγαμε με ένα σύνθημα Η ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ , ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΑΣ  ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ , Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ  ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑ BLOGS ,  ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΈ ΝΑ  ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ  ΤΟΥ  ΑΛΛΟΥ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ . ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!
Διαβάστε την ομιλία της εκπροσώπου των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα..
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 20/09/10, 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΠΛ.ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Φωνάζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, Τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ στην κοινωνική εξαθλίωση που μας επιβάλλουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας έβαλαν στο Δ.Ν.Τ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΣ ΓΕΝΙΑΣ. Παιδιά αμόρφωτα χωρίς αξίες και ιστορική γνώση. Μια γενιά που την ΚΑΙΝΕ με ναρκωτικά και Ανεργία ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ να μην έχει όνειρα, να μην μπορέσει να κάνει οικογένεια(με αυτούς τους μισθούς και μερική απασχόληση) και που δεν θα φτάσει ποτέ στη σύνταξη.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΟΧΙ στο Δήμο και την Νομαρχία που κυνηγαει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥς ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ και τους τσακίζει στα πρόστιμα για βλακείες και δεν σφραγίζει τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες μας.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ που εχει μετατρέψει την Πόλη μας σε ένα βρώμικο αντιαισθητικό Μπουρδέλλο και Τεκέ και που με δική του άδεια μετέτρεψε την προηγούμενη παρασκευή όλη την ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ. (χιλιάδες μουσουλμάνοι πλημμύρισαν την πλ. αττικής, αγίου Παύλου, Κουμουνδούρου ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με τους ιμάμηδες να προσεύχονται όλοι μαζί και το γνωστό για την κομματική του προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου χουντοκαναλο να μας λέει πόσο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΗΤΑΝ. ΟΧΙ ΡΕ , ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ .
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που καλοπερνάνε εις βάρος των κορόιδων ξεπουλώντας τα πάντα , βγαίνοντας στην σύνταξη με μόλις 2 4ετίες όταν εμείς θέλουμε 40 χρόνια δουλειάς , ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ,έχουμε συνεχόμενη δουλειά .
ΟΧΙ στους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ προσκυνημένους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ( ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ) που, παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ με πρωτοστάτη το MEGAΛΟ ΚΑΝΑΛΙ
ΟΧΙ στους ΑΛΗΤΕΣ, ΛΕΡΕΣ, ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ να διαλυθούν τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, να ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ στην αγορά, να καταργηθούν ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ.
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ που ξεδιάντροπα και προκλητικά αφήνουν ελεύθερους τους εγκληματίες αλλοδαπούς (με εντολές άνωθεν) για όποιο έγκλημα και να έχουν διαπράξει.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΤΑΚ που καλούμαστε να πληρώσουμε για τα σπίτια μας που δεν αξίζουν φράγκο.
ΟΧΙ στα Δημ .Σχολεία και παιδικούς σταθμούς που δεν παίρνουν τα παιδιά μας γιατί προηγούνται οι αλλοδαποί.
ΟΧΙ στην Ελληνοποίηση των ξένων που ούτε να μιλήσουν Ελληνικά δεν ξέρουν και που με την Ελληνική Ταυτότητα στο χέρι η με τον τίτλο του Ευρωπαίου πολίτη ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα μας σφάξουν.
ΟΧΙ στις γειτονιές φαντάσματα που Έλληνα βλέπεις μόνο το πρωί που πάμε στη δουλειά μας. ΟΧΙ στην πλατεία ΑΜΕΡΙΚΉς ΑΦΡΙΚΗΣ, , όχι στην πλατεία της ΚΑΜΠΟΥΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, όχι στην πλατεία της ΠΡΕΖΑΣ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όχι στην Πλατεία του ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΑΘΗΣ.
ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες που είναι, στην πλειοψηφία τους, ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΤΥΧΑΙΟ ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) και που τους ταΐζουμε με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ σαν φυλακισμένους ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ, σαν άρρωστους και μαχαιρωμένους ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ, μας τους πασάρουν ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ και που τους μεταφέρουμε ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.
ΟΧΙ στους πακιστανούς που βιάζουν τις γιαγιάδες μας (92 χρονών γερόντισσα στην Κρήτη και 85 χρονών στην Εύβοια)
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Τις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ
ΝΑΙ στην συμβίωση με τους αλλοδαπούς αλλά με ποσόστωση , ΝΑΙ στους εργαζόμενους οικογενειάρχες ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ και που ήρθαν για ένα καλύτερο μέλλον ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Όχι όμως στο ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑ ΕΓΩ.
Υπερηφανευόμαστε για τους αρχαίους προγόνους μας και αδιαφορούμε για τους πρόσφατους, τους παππούδες μας και τους γονείς μας, καταδικάζοντάς τους να στήνονται 4 τα ξημερώματα, στο κρύο έξω από το ΙΚΑ για ένα ραντεβού μετά από ένα μήνα.
Ακούμε ότι ο κόσμος φοβάται.
Φοβόμαστε να διαμαρτυρηθούμε, να καταγγείλουμε τον έλληνα γείτονα που νοίκιασε σε 40 Αφγανούς το δυάρι, φοβόμαστε να κάνουμε ομαδική μήνυση στον Δήμαρχο για το ότι μετέτρεψε αποκλειστικά με δική του άδεια όλη ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, να βρίσουμε τον φερόμενο ως Πρωθυπουργό, που όποιος αλλοδαπός συλλαμβάνεται φωνάζει ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, YORGO, φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας.
Ε λοιπόν η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ είναι η ώρα να μην ΦΟΒΗΘΟΎΜΕ να απολύσουμε τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.
Κάποιοι« ευαίσθητοι», «πολιτισμένοι» από το Φάληρο, την Ν. Σμύρνη, την Εκάλη, το Χαλάνδρι διαμαρτύρονται :ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ , γιατί τα βάζετε με τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες και όχι με τους πολιτικούς, αυτούς που τους φέρνουν;
Φίλτατοι, ανεύθυνοι, απαθείς και αυθάδεις γείτονες όποιος βιάζει , ληστεύει , ξυλοκοπαει, ασχημονει, λερώνει και προσβάλλει ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΔΥΟ χρόνια τώρα φωνάζουμε ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
Ε λοιπόν μετά την 2ετη αδιαφορία και των 2 κυβερνήσεων ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ (γιατί και αυτή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ) ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ .
Διαμαρτυρόμαστε στον καναπέ μας και στο καφενείο για το χάλι μας, για το κόψιμο των συντάξεων, για την επιχείρηση μας που την κλείνουν, για τα παιδιά μας που δεν θα βρουν ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, για τους αλλοδαπούς με την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά, για τις υποβαθμισμένες περιουσίες μας για τα δερματικά , τους κοριούς και τις ψείρες που κολλήσαμε, , για τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, για την εφορία και το ΣΔΟΕ που σε τσακίζει και τα φακελλάκια που χώνεις, για το ότι κανένας δεν νοιάζεται, για τους 1.000.000 άνεργους , για τους αλήτες τυχοδιώκτες συνδικαλιστές που διέλυσαν τον συνδικαλισμό για να περάσουν αναίμακτα όλες τις παραβιάσεις των συλλογικών κλαδικών συμβάσεων εργασίας
ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ
Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ τους ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ .
ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .
Όχι στον Ασιάτη Δήμαρχο και την Ν.Δ. που έφερε στην χώρα μας τον εφιάλτη των αλλοδαπών .
Όχι στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ που το κόμμα του θέλει να τους ελληνοποιήσει, το κόμμα που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει την Πατρίδα μας και που μας επέβαλε την ΧΟΥΝΤΑ που ζούμε .
Όχι στους προδότες της Αριστεράς, που υπερασπίζονται οτιδήποτε αφορά τους αλλοδαπούς και που στέκονται ΠΑΝΤΑ εχθροί απέναντι στους Έλληνες.
Όχι στους Οικολόγους Πράσινους του Τρεμοπουλου- Χρυσόγελου, το δεκανίκι και η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, που στις ευρωεκλογές μιλάγανε αντί για μουσουλμανική μειονότητα στη ΘΡΑΚΗ, για ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (θέμα που εγείρει τουρκικές εδαφικές διεκδικήσεις), για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ και ότι προδοτικό ανθελληνικό υπάρχει.
Όχι στον Καρατζαφέρη που υποστηρίζει τον Ασιάτη Δήμαρχο του Ισλαμαμπάντ. που ξεγέλασε το 7% των ελλήνων κάνοντας παντιέρα το μεταναστευτικό, και πέταξε στα σκουπίδια 600.000 υπογραφές για δημοψήφισμα, που απεκάλεσε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ 3.000 κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από την Βουλή στην ψηφοφορία του λαθρονομοσχεδίου και τώρα κοιτάζει πότε τη ΝΔ και πότε το ΠΑΣΟΚ , για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη.
Να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τους αλήτες πολιτικούς με την περισσή αλαζονεία και ξετσιπωσιά , να τους ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ , να τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ στην ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ με ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ που φτιάξανε με τα δικά μας κλεμμένα και χωρίς σύνταξη
Γείτονες έχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ(ακόμα) όπως και την ΕΥΘΥΝΗ για το αύριο της πόλης μας και της χώρας μας .
Είναι ΧΡΕΟΣ μας και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να συστρατευθούμε στην ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνάμε σαν ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, πέρα και πάνω από τα όποια παραταξιακά μας πιστεύω ( αν έχουν μείνει ακόμα)και τα όποια μικροσυμφέροντα μας.
Να διατηρήσουμε και να δυναμώσουμε την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και να φτιάξουμε την ΕΘΝΙΚΗ μας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .
Ο θυμός και η απελπισία μας να γίνει ΘΥΕΛΛΑ ΟΡΓΗΣ και ο καθένας μας ας ρωτήσει την καρδιά του. ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ? ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ?
ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΙ , ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ,
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ,ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΥΨΕΛΗΣ.
agiospanteleimonas@gmail.com τηλ. 6930 304 442
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Μορφή χιονοστιβάδας καθημερινά οι καταγγελίες όλο και περισσότερων αστυνομικών που υπηρετούν στο Α.Τ. Ομονοίας, Ακροπόλεως, Κυψέλης και Αγίου Παντελεήμονα, ότι υψηλόβαθμοι από την ΓΑΔΑ, επισκέπτονται αυτά τα τμήματα και απευθύνονται στους κρατούμενους ρωτώντας με ζήλο και αγωνία αν έχουν καταπατηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.
Αυτές οι επισκέψεις γίνονται σε εβδομαδιαία βάση όπου αντί να επαινέσουν τον υπεράνθρωπο αγώνα που καταβάλλουν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί των 4 τμημάτων, να ανταποκριθούν στην εφιαλτική εγκληματικότητα που μαστίζει τις γειτονιές της Αθήνας, τους ΕΦΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , προκαλώντας την οργή, για το άδικο άδειασμα, την αδιαφορία και την ύποπτη συμπεριφορά τόσο της ηγεσίας του Υπουργείου όσο και της αστυνομίας, καθώς και των εκπροσώπων της δικαιοσύνης που αφήνει τους συλληφθέντες ελεύθερους.


olympia.gr