Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή προσλαμβάνει εταιρείες σεκιούριτι για να περιπολούν στο κέντρο


Η Χρυσή Αυγή προσλαμβάνει εταιρείες σεκιούριτι για να περιπολούν στο κέντρο ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Το νόμο στα χέρια της θέλει να πάρει η Χρυσή Αυγή, αφού ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία με τρεις εταιρείες σεκιούριτι, ώστε να αναλάβουν από κοινού τη φύλαξη υποβαθμισμένων περιοχών στο κέντρο, όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι υπάλληλοι των εταιριών φύλαξης θα περιπολούν σε συνεργασία με μέλη της Χρυσής Αυγής, και θα ενημερώνουν την αστυνομία για κάθε ύποπτη κίνηση.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή προτίθεται να καλύψει τα κενά προσωπικού στις εταιρείες αυτές με άνεργα μέλη και φίλους του κόμματος, οι οποίοι θα πληρώνονται από την κομματική επιχορήγηση.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η πρόθεση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστεί με εταιρίες φύλαξης, δημιουργεί προβληματισμό στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Χαρακτηριστική ήταν η προειδοποίηση του νέου υπουργού κ. Νίκου Δένδια κατά την ημέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιικό ούτε από το αξιακό μας δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησής μας από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος», δήλωσε με νόημα, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή και τις προθέσεις της.

http://newpost.gr/post/138935/view/&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιάκος, τα υποπολυβόλα και ο εξοπλισμός του… «πολέμου»

Έναν ολόκληρο στρατό εξοπλισμένο με υποπολυβόλα, βομβίδες κρότου-λάμψης και αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα ζητεί επιπλέον από τις αστυνομικές αρχές για την προοσωπική του ασφάλεια και των βουλευτών του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος επικαλούμενος ειδικούς λόγους ασφαλείας.

Προτείνει μάλιστα τη δική του λίστα ονομάτων με αστυνομικούς που επιθυμεί να γίνουν συνοδοί ασφαλείας της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, «καρφώνοντας» έτσι το δικό του «πυρήνα» στους αστυνομικούς κύκλους, σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαιτεί από τις αστυνομικές αρχές περισσότερη προστασία, σαν να ήταν αρχηγός κράτους. Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν σε μία περίοδο που πληθαίνουν οι καταγγελίες στα γραφεία της ΓΑΔΑ για ρατσιστικά πογκρόμ εναντίων των μεταναστών από ομάδες που δηλώνουν «φίλοι» της Χρυσής Αυγής.

Επιπλέον φρούρηση για τους βουλευτές του κόμματος

Ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος πριν από λίγες ημέρες απέστειλε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία στην ΕΛΑΣ με την οποία αιτείται επιπλέον αστυνομικούς για τη φύλαξη των 18 βουλευτών του κόμματός του και του ίδιου και μάλιστα με ειδικό εξοπλισμό, πέραν του συνήθους υπηρεσιακού που φέρουν, έτοιμοι να δώσουν μάχη αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ζητεί και δεύτερο αστυνομικό για διάστημα ενός έτους για τον κάθε βουλευτή της Αττικής. Το παράδοξο της υπόθεσης και το πιο ακραίο είναι ότι για τη δική του προστασία και της οικογένειάς του θέλει δίπλα του έναν ολόκληρο στρατό από αστυνομικούς.

Ο ειδικός εξοπλισμός του «πολέμου»

Ένα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, τρία υποπολυβόλα MP-5, σαράντα αλεξίσφαιρα γιλέκα ελαφρού τύπου, είκοσι βομβίδες κρότου-λάμψης τύπου Ραιμένταλ (2-bang) και δύο ανιχνευτές μετάλλων για σωματική έρευνα.

Πάντως η νομοθεσία προβλέπει ρητά ότι για την ασφάλεια του αρχηγού κόμματος το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη υποχρεούται να διαθέσει έως 20 αστυνομικούς, 2 συνοδευτικά αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες. Περαιτέρω για την ασφάλεια των βουλευτών Αττικής διατίθεται ένας αστυνομικός ενώ για τους βουλευτές της επαρχίας δύο.

Στο έγγραφο γνωστοποιείται ότι η Κοινοβουλευτική ομάδα του αποτελεί στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων. Μιλάει για στοχοποίηση προσώπων από νεοεμφανιζόμενες τρομοκρατικές οργανώσεις και κάνει ειδική αναφορά στην επίθεση στα γραφεία της Microsoft.

Δεν παραλείπει να υπενθυμίσει και την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία του κόμματος στην οδό Σωκράτους τον Μάρτιο του 2010 για αυτό και ζητεί επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

ποσο βλακας εισαι;αναπαραγεις μια ψευτικη τσατσοειδηση απο δημοσιοτσατσογραφους,απο τα φερεφωνα και τους υποτακτικους που βοηθησαν τους πολιτικαντηδες να μας υποδουλωσουν;μα ποσο... τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες. Τα τάγματα εφόδου του Πακιστανολιάκου θα μας σώσουν από αυτούς που μας υποδούλωσαν.

Με την οικονομική υποστήριξη της ΕΥΠ βέβαια...


Ποιοί τα έπαιρναν από την ΚΥΠ. Με αμοιβή-μαμούθ ο Μιχαλολιάκος

Αίσθηση προκαλεί απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ (νυν ΕΥΠ) που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks και δεν έχει απορριφθεί επισήμως. Το έγγραφο αποτελεί πρόταση έγκρισης μισθολογικής δαπάνης για τους έκτακτους συνεργάτες του κλάδου. Τα ευρήματα από το έγγραφο είναι δυο, αφενός ποιοί είναι οι μισθοδοτούμενοι της κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφορίών και αφετέρου τα ποσα που ελάμβαναν. Σύμφωνα με το έγγραφο οι μισθοί όλων των συνεργατών ήταν έως και 10πλάσιοι του μέσου μισθό στην Ελλάδα την εποχή 1980-82. Οπερ σημαίνει ότι οι μισθοδοτούμενοι “πατριώτες” απομυζούσαν τη χώρα από το 1980 προσφέροντας αδιευκρίνιστες υπηρεσίες “πρακτόρων” πληροφοριών.

Αν η υπόθεση διερευνηθεί διεξοδικά και σε βάθος και δεν περιοριστεί σε επιδερμική προσέγγιση ενδέχεται να προκύψουν σημαντικά ευρήματα για το ρόλο ανθρώπων των Media και της πολιτικής καθώς και για τη διαχρονική διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Στο συγκεκριμένο έγγραφο πάντως φαίνεται ότι ο… πατριώτης επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ελάμβανε μηνιαίο μισθό 120,000 δραχμές όταν ο μέσος μισθός ήταν μεταξύ 12-15,000 δραχμών. Στο ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι μισθοδοτούμενος της ΚΥΠ ήταν και ο Κ. Πλεύρης και μάλιστα υψηλόμισθος, λαμβάνοντας μηνιαίως 200,000 δραχμές. Επίσης ο πρόεδρος του ΕΝΕΚ (εθνικιστική νεοναζιστική οργάνωση) και εν συνεχεία στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πολύδωρος Δάκογλου, ο οποίος μισθοδοτούνταν με 92,000 δραχμές. Ο εκδότης, καναλάρχης και προσφάτως καταδικασθής για υποθέσεις εκβιασμών Γρηγόρης Μιχαλόπουλος με μισθό 180,000 δραχμές. Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΓΣΕΕ για την εποχή, με βασικό μισθό 10.840 δραχμές…

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Ένας τρόπος για να πολεμήσουμε την ύφεση είναι η μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών.

Κοίταξε τι γίνεται στις φυλακές, στα νοσοκομεια και στους μεγάλους πεζόδρομους. Μονο τότε θα καταλάβετε πόσο μας στοιχίζει η λαθρομετανάστευση όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε ζωές.

Όλα τα αλλά περί αστυνόμευσης και φύλαξης περιοχών δεν πρόκειται να φέρουν ουσιώδης λύσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μη γελιόμαστε. Ψάχνουμε να αναλύσουμε το αιτιατό ενώ θα έπρεπε να εντοπίσουμε το αίτιο. Η χρυσή αυγή είναι αποκλειστικά και μόνο αγνό τέκνο του διεφθαρμένου συστήματος. Η πολιτιακή ανωμαλία πάντα οδηγούσε στις άκρες και όσο η πολιτική ανωμαλία συνεχίζεται τόσο και οι άκρες θα ανεβαίνουν. Ας το δούμε όμως και απο την πλευρά της ίδιας της κοινωνίας η οποία δίνει αξία στην κάθε πολιτική παράταξη. Καθρέφτης της πολιτικής είναι η κοινωνία. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι έχουμε μια διεφθαρμένη, αγανακτησμένη, απροστάτευτη κοινωνία η οποία εκδηλώνεται με διαφορετική πολιτική τοποθέτηση ανάλογα με την βιοτική και μορφοτική της διαστρωμάτωση. Επιπλέον μετά τη μεταπολίτευση η Ελλάδα μπήκε σε μία εποχή απομυθοποίησης και ποινικοποίησης της εθνικοφροσύνης - η οποία φυσικά δεν βρίσκει ως αντιπρόσωπο την Χ.Α. - έχασε τις αξίες της μέσα απο ένα τσουνάμι καπιταλισμού, απομυθοποίησε ακόμα και τον ίδιο τον άνθρωπο ανάγοντάς τον σε χρηματική ποσόστοση και ενώ όλο αυτό το πάρτι τελείωσε, προσπαθεί ακόμα και τώρα να ξαναζήσει το όνειρο το οποίο πλέον εχει γίνει εφιάλτης. Το αποτέλεσμα ήταν όλοι αυτοί που είχαν δουλειά ή ένα κομπόδεμα το οποίο μπορούσαν να διαφυλάξουν ή δεν είχαν ιδέα για το τι ακριβώς παίζει να επιλέξουν το τερατούργημα αυτό το οποίο καλείται κυβέρνηση το οποίο θα τους εξολοθρεύσει σιγά σιγά, οι άλλοι, οι "αριστεροί" εμφανιζόμενοι ως προοδευτικοί, εκπροσωπόντας την παγκοσμιοποίηση και τον μηδενισμό επιλέξαν μια αντιπολίτευση η οποία ψάχνει μέσα της να βρεί την ταυτότητά της, και τα μπράτσα, ο ιδρώτας του γυμναστηρίου, ο τσαμπουκάς και οι πραγματικά απροστάτευτοι μπροστά σε ένα λαθρομεταναστευτικό κύμα που πάει να πάρει διαστάσεις εθνικής γάγγραινας επέλεξαν τη άκρα δεξιά. Οι συνομοσιολόγοι νομίζω ήταν οι καλύτεροι πρώτον γιατί πλέον η συνομοσιολογία είναι αλήθεια -ετσι φαινεται μέχρι στιγμή- και ίσως αντιλήφθηκαν τι εστί πατρίδα αλλά έχουν ακόμα δρόμο μποστά τους. Πλέον όλη η κατάσταση είναι ένα κοινωνικό εκρηκτικό μίγμα που έχει τάση να πάρει διαστάσεις εμφυλίου πολέμου. Μόνο αν κατανοήσουμε τι είναι η πολιτική και ποιός ο σκοπός της θα βγούμε από αυτή τη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε το εμετικό σας παραλήρημα κατά του κόμματος που ο Ελληνικός λαός επέλεξε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο. Καλό κάνετε και αρνητική διαφήμιση. Εσείς απ΄ότι φαίνεται το κοινοβούλιο το θεωρείτε τσιφλίκι σας,γιατί τόσα χρόνια σας βόλευε το σάπιο πολιτικό σύστημά σας. Έλα μου που ο λαός έχει άλλη άποψη και άρχισε ν'αντιδρά. Γιαυτό σας χαλάει η σούπα.
Εν πάση περιπτώσει ο φίλος που κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ως πράκτορες της ΚΥΠ,να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στον αρμόδιο Εισαγγελέα διαφορετικά κινδυνεύει να του καταλογισθούν ευθύνες που απορρέουν από τον νόμο. Την λάσπη θα την λουστείτε, είτε σας αρέσει είτε όχι. Εάν τόσο πολύ κόπτεσθε για τις πρωτοβουλίες της Χ.Α. για την φύλαξη του λαού,ας την πάρουν τα δικά σας κόμματα ή το πουλημένο προδοτικό σύστημά σας. Πάρτε το απόφαση όμως μια και καλή,θα το διαπιστώσετε στην πορεία αυτό άλλωστε, ότι η αστυνομία πλέον είναι αστυνομία της Παγκοσμιοποίησης και ως τέτοια θα χρησιμοποιείται. Στην Υπηρεσία της Παγκόσμιας σατανικής Τάξης.Όσο για σένα αντ-ντπ,βγάλε τουλάχιστον τον σταυρό από την λέξη πραγμάτων,γιατί χρησιμοποιείς ένα Ιερό Σύμβολο ως δόλωμα του μπλόκ. Όσο για το ΑΝΤΙ άστο, σε πήρανε είδηση όλοι. Τό μόνο που έχω να σας πώ,ότι ο Ξεσαμάρωτος Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης των μασόνων,ξέχασε την ανακατάληψη των χωριών και των πόλεων και προέβη σε άτακτη υποχώρηση. Σε λίγο θα τρέχετε για την προστασία σας στην Χ.Α.,εκτός κι αν περιμένετε απ΄τον καραμασόνο Δένδια να σας φυλάξει.

Ανώνυμος είπε...

TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ .ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΑΠΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΟΒΟ...ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ'ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ'ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγωγή κατά Τύπου της Κυριακής από την Χρυσή Αυγή για τα υποπολυβόλα

http://troktiko.eu/2012/07/agogi-kata-tupou-ths-kuriakis-apo-thn-chrusi-augi-gia-ta-upopolubola/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΛΟΓΚΣ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ .ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.
.

Ανώνυμος είπε...

kai mpravo sta paidia... kapoios na koitaxei kai tous polites.... kata ta alla o mixalotsiakos kai ta paidia toy sth boulh kata ta alla zhrane epipleon metra prostasias, astynomikous, polyvola, xeirobombides, kanonia tanks kai elikoptera gia na tous filane, giati einai leei stoxos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ma kala re seis, mas doyleuete??? apo ti mia na deixete oti niazeste gia tous 'ellines', arnontas ta bouleutika amxia, kai pairnontas sekouritades gia thn prostasia tou 'ellin' politi, kai apo thn allh apaiteite ola auta ta metra me exoda tou ELLHNA???? ma eiste elleinoi kai xeutes.... ta moutra sas thelete na prostateysete kai oxi toys polites... gi autoys pote de sas eniase KANENAS SAS...., glikathikate tora pou geytikate thn pipila ths boulis...,
a na xatheite!!! oust reee
ekmetaleyeste kai eseis ton pono kai thn aganakthsh ton anthrwpon, kai me vash ayta ta prosximata, kerdizete psifous kai pernate ta metra tou vromikou systhmatos...
sokratis