Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ξεκαρδιστικό θέμα το "Μακεδονικό" για το "φιλέλληνα" Ντανιέλ Κον Μπετί (βίντεο)


Ο ευρωβουλευτής από το Κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας, Daniel Cohn-Bendit, χαρακτήρισε την πολύχρονη διαμάχη μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας ως ξεκαρδιστική και ζήτησε το δυνατόν συντομότερο να επιτευχθεί συμφωνία, σύμφωνα με το 'Κανάλ 5'. Ο Cohn-Bendit δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει μεγαλύτερα προβλήματα από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία πρέπει να......




πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA MHN ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. ΟΥΣΤ!!!!!

Dean είπε...

Εγώ δεν το κατάλαβα με τη καλή του πλευρά, "Η Μακεδονία είναι η Μακεδονία" αλλά δεν είπε οτι η Μακεδονία βρίσκεται στην Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέται κανείς ποιό έρχεται πρώτο, το προσωπικό συμφέρον ή η ηλιθιότητα σε τέτοιους ανθρώπους. Είναι καταρχήν τα σάπια μυαλά και μετά το προσωπικό συμφέρον, γιατί για να ευδοκιμήσει το προσωπικό συμφέρον και να εκτοπίσει κάθε άλλη προτεραιότητα, πρέπει το έδαφος να είναι πρόσφορο, να μην υπάρχουν αξίες, να μην υπάρχει κριτική σκέψη, να υπάρχει μόνο κοπριά για λίπασμα στο κεφάλι του!

Σχετικά με τους Οικολόγους-Πράσινους, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η φήμη τους! Οπότε τώρα ξέρετε τι ψηφίζετε!

Όσο για το ψευδοκρατίδιο που θέλει να γίνει Μακεδονία και νομίζει ότι θα το πετύχει φυτεύοντας αγάλματα του Μέγα Αλέξανδρου και του Φιλιπου αντί για δέντρα -λες και ο κόσμος ζει στην εποχή του Μεσαίωνα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ μέχρι να δυαλυθεί!
Τα ανθελληνικά σχέδια των μεγάλων ενορχηστροτών ΔΕΝ θα περάσουν!