Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Βράβευσαν οι Εβραίοι της Ολλανδίας τον Βαρθολομαίο στην πόλη Μπίντελμπεργκ!!Γιατί άραγε;


Εν τω μεταξύ, ο Βαρθολομαίος Αρχοντώνης όσο γερνάει, τόσο τουρκεύει!..
Την περασμένη Κυριακή 13 Μαΐου, οι Εβραίοι της Ολλανδίας του απένειμαν το Βραβείο «Ελευθερίας της Πίστης», για τις άοκνες προσπάθειές του να αγαπηθούν οι ....
Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους.
Η βράβευση έγινε στην ολλανδική πόλη Μίντελμπεργκ και κατά την διάρκεια της τελετής, ενώπιον της Βασιλίσσης της Ολλανδίας, Βεατρίκης, τι νομίζετε πως έκανε ο Πατριάρχης;
Άρχισε να "γλείφει" τον μέντορα του Ταγίπ Ερντογάν, διαβόητο ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζεί τα τελευταία 15 χρόνια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, κυνηγημένος από τους Κεμαλικούς της Άγκυρας!..
Είπε επί λέξει, ο "Αρχηγός" της Ορθοδοξίας, για τον άνθρωπο στον οποίο λέγεται πως οφείλεται το σημερινό ΟικονομικόΘαύμα της Τουρκίας:
«Συνεργαζόμαστε στενά με τον κύριο Γκιουλέν, εδώ και πολλά χρόνια.
Είμαστε πολύ κοντά, διότι έχουμε τα ίδια ιδεώδη, την ειρήνη και την ενότητα. Εκτιμούμε την προσφορά του στην εκπαίδευση.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν συνέβαλε και συμβάλλει στον διαθρησκευτικό διάλογο. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα στην Τουρκία.
Έχουμε συναντηθεί και στην Τουρκία και στις ΗΠΑ. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, για τη διεθνή ειρήνη και την ευημερία της χώρας μας (σ.σ.: της Τουρκίας!).
Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος»!..
Όπως έχει αποκαλύψει ο μακαρίτης Νεοκλής Σαρρής, ο Φετουλάχ Γκιουλέν επιδιώκει την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος μέσω της Ιδρύσεως δεκάδων θρησκευτικών μουσουλμανικών σχολείων σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, όπου θα παρέχεται υψηλού επιπέδου εκπαίδευση (και) σε Ορθόδοξα Ελληνόπουλα με πολύ προσιτές τιμές.
Η Ρωσία του Πούτιν έχει κλείσει κατάμουτρα την πόρτα στα «δώρα» του Γκιουλέν, διότι ξέρει πού το πάει ο μέντορας του Ερντογάν. Αντιθέτως, η πτωχευμένη Ελλάς ετοιμάζεται να δεχθεί – αντί πινακίου φακής - την εισβολή των «Σχολείων Γκιουλέν».
Κι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρωτοστατεί στα σχέδια του φιλαράκου (και χρηματοδότη του, σύμφωνα με τον Τουρκικό Τύπο!) του Γκιουλέν, για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειστε τωρα προσκυνημενα εβραιο παπαδοπροβατα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...............ΟΥΣΤ.

HUNTER είπε...

ειναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.