Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο Φράγκος στη τάφρο του Έβρου, απαντά στον προκλητικό Μπαγίς


Στη τάφρο του Έβρου, σήμερα ο ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος. Την είχε ξεκινήσει ως Α/ΓΕΣ και σήμερα πάει για να διερευνήσει πως μπορούν να επιταχυνθούν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή της το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται όσοι εργάζονται στο έργο να ...
αρχίσουν “διπλοβάρδιες”! Ο Φράγκος επιμένει ότι πρέπει η τάφρος να ολοκληρωθεί άμεσα.

Η επίσκεψη Φράγκου στο Δ΄Σώμ Στρατού και στη τάφρο έρχεται ένα 24ωρο μετά από τις νέες προκλητικές και απαξιωτικές για την Ελλάδα,δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ε.Μπαγίς,ο οποίος έχει μετατραπεί σε “Πάγκαλο” της Άγκυρας.
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες ο Μπαγίς και αναφερόμενος στιον φράχτη και στη τάφρο είπε:
“Αν έχουν ανάγκη από φράχτη στήνουμε φράχτη και εάν θέλουν να σκάψουν τάφρο, και τάφρο σκάβουμε. Μετά την Κίνα έχουμε τον πιο ισχυρό εργοληπτικό τομέα στον κόσμο. Τώρα το αν οι φράχτες και οι τάφροι θα σώσουν ή όχι την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, αυτό ας το λογαριάσουν οι ίδιοι. Ας γίνουν εκλογές στην Ελλάδακαι συνεχίζουμε τις επαφές μας από εκεί που τις αφήσαμε”.

Δεν ξέρουμε πόσο ισχυρό “εργοληπτικό τομέα” έχει η Τουρκία του κ.Μπαγίς και είναι και αδιάφορο.Θα αρκούσε να μην έκανε το “κορόϊδο” και να φύλαγε όπως έπρεπε τα συνόρά του ο κ.Μπαγίς.Ο οποίος είναι αλήθεια ότι “εξευρωπαϊστηκε”. Παλιότερα -όχι και πολλά χρόνια πριν- η χώρα του έστελνε μετανάστες να περνάνε μέσα από ελληνικά ναρκοπέδια,μόνο και μόνο για να τα “καταγράφουν”.
onalert