Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης


Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, στο σπίτι του, από τους άνδρες της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης...
.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από μήνυση του, επίσης δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, καθώς σε μπλογκ, του οποίου διαχειριστής φέρεται να είναι ο συλληφθείς, δημοσιεύθηκε, την περασμένη εβδομάδα, αντίγραφο επιταγής, στην οποία εμφανιζόταν ότι ο κ. Βαξεβάνης έλαβε 50.000 ευρώ από την ΕΥΠ.

Έπειτα από αυτό, ο κ. Βαξεβάνης κινήθηκε νομικά, υποβάλλοντας μήνυση και καταγγέλοντας ότι η επιταγή είναι πλαστή. Στη συνέχεια κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα στην Ασφάλεια, όταν και θα εμφανιστεί στο Αυτόφωρο.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

PAPAGIANNHS-ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙ ΦΙΛΟΥΣ''ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ..ΟΠΩΣ ΤΟ ''ΜΑΦΙΟΖΟ'' ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ,ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΤΟΝ ΕΥΠΟΛΗΠΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΤRA-3 ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ''ΞΕΠΛΙΝΕΙ'' ΕΝΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γινεται να τον κρατησουν μεσα ?

Καλά θα ηταν

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα