Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ερντογάν: Αμβλωση σημαίνει φόνος


Ερντογάν: Αμβλωση σημαίνει φόνοςΕίμαι ένας πρωθυπουργός που θεωρεί την άμβλωση ως ένα φόνο", ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. "Κανείς δεν θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να το επιτρέπει. Είτε σκοτώνετε το μωρό μέσα στην κοιλιά....
της μητέρας του είτε το σκοτώνετε μετά τη γέννησή του, δεν υπάρχει καμία διαφορά", σημείωσε. Στην Τουρκία η άμβλωση είναι νόμιμη κατά τις πρώτες δέκα εβδομάδες της κυοφορίας. Η συγκατάθεση της μητέρας είναι απαραίτητη, αλλά αν είναι παντρεμένη απαιτείται επίσης και η συγκατάθεση του πατέρα.

ethnos.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για δεύτερη φορά θα αναφωνήσω ότι ντρέπομαι και ζηλεύω, που ο Τούρκος πρωθυπουργός βάζει «τα γυαλιά»,σε όλους τους δικούς μας άθεους ασυνείδητους και αναίσθητους σε εγκληματικό βαθμό, πολιτικάντηδες μας,που εμείς αυτοκαταστροφικά «αναθρέψαμε και παχύναμε» όλα αυτά τα χρόνια…

Ο αγαπών την πατρίδα του και άρα πατριώτης Τούρκος ηγέτης κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος «δεν μασάει τα λόγια του», όταν είδε τον κίνδυνο για το έθνος του,έπιασε «απ’το αυτί» το Δ.Ν.Τ. και το πέταξε «με τις κλωτσιές» έξω από τη χώρα του.

Ο άξιος, και κλάσεις ανώτερος από τους Τούρκους και Έλληνες πολιτικούς ηγέτες των τελευταίων 50 χρόνων Τούρκος πρωθυπουργός κ Ερντογάν κάνοντας πολύ καλά και ευσυνείδητα τη δουλειά που του εμπιστεύθηκε ο Τουρκικός λαός,με έξυπνο φορολογικό σύστημα και εθνική οικονομική πολιτική έφτασε την Τουρκία σήμερα σε τεράστια οικονομική άνθηση και ανάπτυξη, καθιστώντας την μια από τις πιό ανερχόμενες οικονομικές και στρατιωτικές δυνάμεις παγκοσμίως.

Και το σπουδαιότερο όλων!:
Ο Μωαμεθανός πρωθυπουργός κ.Ερντογάν,βλέπουμε ότι υπακούει στη φωνή της συνειδήσεως που έδωσε σε όλους τους ανθρώπους ο Θεός και δεν την πνίγει,όπως αθεόφοβα και αδιάντροπα κάνουν οι αντίστοιχοι δικοί μας «Χριστιανοί» κατά τα άλλα πολιτικοί ηγέτες και μη.
Και ομολογεί μια πανανθρώπινη πικρή, νομική και ηθική πραγματικότητα και αλήθεια:
Η ΕΚΤΡΩΣΗ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ «ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ» , ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ(ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΩΣ ΨΥΧΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ(ΓΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ(ΓΟΝΕΙΣ).
ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ 300.000 ΜΕ 400.000 ΕΚΤΡΏΣΕΙΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!!!

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣ ΛΑΟ.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΠΛΗΓΗ ,ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ…

Δώσε Θεέ μου στους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες που θα έρθουν στην εξουσία, μια συνείδηση,
αν δεν γίνεται σαν του Ρώσου Ορθόδοξου Χριστιανού ηγέτη Βλαδίμηρου Πούτιν, τουλάχιστον σαν του Τούρκου πρωθυπουργού…,
τουλάχιστον…
αμήν.


δ.Κ.Π.