Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ....





20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού μαζί με τ' άλλα έβγαλες και τον...μπουμπούκο για να... "επιχειρηματολογήσεις" κατά του ΣΥΡΙΖΑ...., άξιος ο μισθός σου...τι να πεί κανείς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα ο μπουμπούκος απο κάπου τα διαβάζει δε τα βγάζει απο τι φαντασία του (τουλαχιστον για το συγκεκριμένο), και όντως έτσι είναι αν το ψάξεις και εσύ.

ΥΓ: καλό λαμόγιο και ο Άδωνης δε λέω..

mik62 είπε...

Άρχισε να πέφτει χρήμα και στα μπλογκς! Πάνικ!!!

Ανώνυμος είπε...

mprabw - mprabw!!! sta xnaria tou kke ki emeis!!! anti na ta xwnoume stous pragmatikous ftaixtes (pasok - nd), ta xwnoume stous aristerous!!! myalo pote 8a baloume den 3erw, alla 3erw pws oso oi aristeroi 8a trwgonte meta3y tous, oi kapitalistes kai oi fasistes 8a paizoun mpala xwris antipalo. afhste thn propaganda kai balte ta me to kefaleo paidia

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τα σοβιετικά καθεστώτα δεν είχαν κρατικά κεφάλαια 7.01, που θες να τα βάλεις με το κεφάλαιο και τους φασίστες. Να διαβάσεις καλύτερα το "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΓΚΟΥΛΑΓΚ" να μάθεις για τα εγκλήματα του φασιστοκομμουνισμού. Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα και όποιος άθεος κομμουνιστής δεν γουστάρει να τα μαζεύει για αλλού.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ 150000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ?ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΟΡΗΤΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που πολλοί θίγονται κι όλας και ορίονται. Δεν έχετε καταλάβει ακόμη δηλαδή το ρόλο της αριστεράς? Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο σκοπός τους είναι αυτός που δείχνει το βίντεο. Να μετατρέψουν τη χώρα μας σε ένα εθνολογικό αχταρμά για να αλλοιωθεί η εθνική μας ταυτότηα-συνείδηση. Δεν έχουν να φάνε οι ίδιοι οι Έλληνες και τους πήρε ο πόνος για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Υπερασπίζονται δήθεν τις μειονότητες, αλλά για τις δικιές μας (βλέπε Β. Ήπειρο) ούτε λέξη. Δυσστυχώς εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και αποδεικνύεται συνεχώς. Μετά τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας μας. Είναι διεθνιστές, που μάχονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης και κατά της ορθοδοξίας μας. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

οι βαρεια κομμουνισμενοι ειναι εδω.
καληνυχτα ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις μαλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος ξύπνησε και καταλαβαίνει πια ποιος εξυπηρετει και ποιανού συμφέροντα , δεν το περιμενα και σεις έδώ να στηρίζεται αυτές τις ώρες τις κρίσιμες ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΣΑΜΑΡΑ, γιατί αυτό κάνετε!!!!!!!!!

steelman είπε...

Δηλαδή Ανώνυμε των 7.01,
θεωρείς αντίπαλο των καπιταλιστών και των φασιστών την αριστερά ?
Η ιστορία από τη δημιουργία της αριστεράς μέχρι σήμερα, άλλα λέει γι αυτήν.
Άλλο τι μας λένε για να κρατάνε το παιχνίδι τους ενεργό κι εμας κοιμισμένους.

Ανώνυμος είπε...

Αξιος ο μισθός σας. Από που τα παίρνει το μπλόγκ για να βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

- Αν αυτά τα λέγατε πριν ένα χρόνο ή μετά από τρεις ημέρες όλα θα ήταν διαφορετικά. Τώρα, υπάρχει λόγος που βγαίνετε και τα λέτε. Είναι σαφέστατο αναμφισβήτητο, και δεν σηκώνει και συζήτηση. Ένα μόνο:
Κοιταχτείτε το πρωϊ στον καθρέφτη.

Ανώνυμος είπε...

Πάει και τελευταία ημέρα του αγώνα της εξέδρας ..

Τώρα όλοι ξέρουμε {εκτός από μερικούς που δεν βλέπουν την μύτη τους από το βόλεμα που τους παρέχουν τα κόμματα τους } Έλληνες είμαστε οι κυρίαρχοι του παιγνιδιού της Ευρώπης, τα ψευτοδιλήμματα της Ν.Δ …ΠΑΣΟΚ …ΔΥ.ΣΗ … ΛΑ.ΟΣ το Ευρώπη +ευρω η Χάος , είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΑΛΑΚΕΣ , ας το τολμήσουν να μας πτωχεύσουν … φαντάζεστε τι θα γίνει αμέσως στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση;…Θα πάνε την άλλη ημέρα από φόβο μην χάσουν τα λεφτά τους οι Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ολλανδοί κ.ο.κ και θα τραβάνε από της Τράπεζες τους, το ευρω σε χρόνο μηδέν θα γίνει παρελθών, άρα το δίλημμα που βάζουν Σαμαράς ,Βενιζέλος, και τα υπόλοιποι δεκανίκια Μνημόνιο—Ευρώ ---.Ε.Ε η Χάος δεν υπάρχει , αν συμβεί αυτό θα χάσουν τα δικά μας Λαμόγια που έχουν τα λεφτά σε ευρω ΕΞΩ , άρα στο Χάος θα είναι ΝΕΚΡΗ όλη η Ευρώπη..

Ο Ψήφος της Κυριακής είναι να στείλουμε έξω αντιμνημονιάκες πολιτικές δυνάμεις ΑΜΕΣΩΣ ώστε
να μην τους δώσουμε χρόνο να αυτόογρανθούν ,όπως έκαναν οι δοσίλογοι ΣΑΜΑΡΑΣ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ- ΝΤΟΡΑ , όταν έκαναν την κυβέρνηση Παπάδημου την μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης οι κρατικομαφιόζοι γιατί περί μαφιόζων πρόκειται αυτοί που σήμερα ζητούνε την ψήφο σας για να μας χώσουν πιο βαθιά στα ΣΚΑΤΑ , να θέσουμε εμείς τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ…

Απορώ πως δέχεστε μερικοί να σας λένε ότι μέχρι το 2042 θα είμαστε υπό κατοχή !!, και μετά ΤΙ ρε Έλληνες ; Νομίζετε ότι φεύγοντας το Δ.Ν.Τ και η τρόικα θα αφήσουν καμία χώρα σε ανάπτυξη; Σε ευημερία; μια ευκατάστατη χώρα; ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!! τότε θα δείτε , όσοι ζείτε, τι είναι τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ… Ας μας πούνε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..Ν.Δ…ΛΑ.ΟΣ.. ΔΥ.ΣΗ μια χώρα που πήγε το Δ.Ν.Τ και η τρόικα και άφησαν φεύγοντας μια οργανωμένη χώρα ΜΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ … Δεν υπάρχει δεν θα βρείτε ΚΑΜΙΑ …. Όσο πιο γρήγορα τους πετάξομε έξω με όποιο κόστος τότες και μόνο τότες έχει ελπίδα η ΕΛΛΑΔΑ ,κάθε ώρα μέρα που περνά με αυτούς στο σβέρκο μας καταδικάζετε τους απόγονους μας ,,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …



Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης {σελίδα 1}

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ δυο χρόνια σκληρής φτώχιας μέχρι να βγούνε οι πρώτοι καρποί ΜΑΣ, παρά ΕΚΑΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ , και μετά τι; μόνο συντρίμμια !!!! ..

Θα σας ακουστεί παράξενο, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε αλήθειες μεταξύ μας κανένα κόμμα στης 7 Μαΐου και από τα αντίμνημονικά δεν θα στυλώσει τα πόδια του στο πρόγραμμα του, τα προγράμματα τον κομμάτων δεν είναι ευαγγέλιο ιδικά αυτή την εποχή , θα γίνουν σύγκλησης προγραμμάτων ώστε να πάνε έξω να χτυπήσουν το ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.. ΟΜΩΣ το θέμα είναι να γίνουν από κόμματα και άτομα που δεν έχουν υπογράψει χειροπόδαρα για την παράδοση της χώρας μας ..

Και επιτέλους θα πρέπει αμέσως να διαλυθεί αυτό το σαθρό παράνομο κράτος ΑΛΛΑ περνώντας και μαζί του όλα τα από-κόμματα και τα πρόσωπα που ήταν στην πολιτική σκηνή και γλεντούσαν τον κόπο του Έλληνα Πολίτη …

Έχω γράψει ότι είμαι υπέρ του ένοπλου αγώνα για αυτήν την κατάσταση και δεν το κρύβω ..
Όμως θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα δημοκρατικά μέσα ώστε να μην φαγωθούμε μεταξύ μας γιατί εκεί το πάνε μαθηματικά η Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνει χωρίς αίμα αθώον , γιατί μετά η δημοκρατία θα γίνει πολύ είναι ακριβή .. ΚΑΙ επιτέλους θα πρέπει να γίνει η ανακατανομή δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου , δεν λέω να πάρομε κανενός το σπίτι η την περιούσια ,ΑΛΛΑ τα κλεμμένα σπίτια , περιούσιες, λεφτά, επιβάλετε να τους τα πάρομε και να πάνε στους πολίτες που δεν έχουν.. το ποίος θα το κάνει ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ που θα πρέπει να τα ελέγξουμε όλοι, γειτονιά, γειτονιά και όχι τα καρτέλ μερικών ισόβιων δήμαρχων, μεγάλη πληγή αυτή η φάρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ.. .. Η πολιτική εξουσία θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι για 8 χρόνια σε όλους από δημοτικό σύμβουλο μέχρι το ανώτατο αξίωμα , μετά στο καλό στης δουλειές τους ,ούτε διοικητές σε οργανισμούς, ούτε σε νοσοκομεία, ούτε σε ΔΕ.ΚΟ πουθενά ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ για να ξεβρομίσουμε …

Ψηφίσετε ότι θέλετε και όποιον θέλετε, ΑΛΛΑ μην γίνετε άλλη μια φορά οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕ, ΨΟΦΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ …

Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης {σελίδα 2}

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΗΚΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ
ΣΤΑ BLOGS ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ (ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ)!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ???ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ CLUP ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ.ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΦΙΔΙ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΛΟΒΟ!Η ΕΠΕΧΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ,ΤΑΧΑΤΕΣ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.!!!ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ !!!ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΗΡΙΟ!ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ(ΣΥΡΙΖΑ).ΤΑΧΑΤΕΣ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΣΗΚΟΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ!!!ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗΜΕΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΛΑ ,ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΜΗΝ ΑΦΗΝΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΗΝ ΓΗΝΕΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ!!!.

Οβελίξ είπε...

Σας ενόχλησε η ανάρτηση?Είναι γνωστό πως η αριστερή ιδεολογία κατασκευάστηκε για να βοηθήσει την δημιουργία της παγκοσμοιοποίησης!!!Είναι ηλίου φαεινότερον!!!Το ύπουλο πρόσχημα είναι η συμφιλίωση των λαών,τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τέτοια!!!Για να έρθει στους λαούς η αδελφοσύνη και η ενότητα χρειάζεται ανθρώπους βαθειά συνειδητοποιημένους με Χριστιανικό πνευματικό υπόβαθρο!!Με άλλα λόγια χρειάζεται Χριστός!!Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους δεν ζουν τις εντολές του Χριστού!!Οπότε κάθε κουβέντα περί αδελφοσύνης και αλληλεγγύης των λαών είναι στην καλύτερη περίπτωση αστεία και στην χειρότερη ένα ύπουλο εργαλείο στα χέρια των εκμεταλλευτών του κόσμου τούτου για την καταδυνάστευση των λαών!!!Ενα ύπουλο εργαλείο των παγκοσμοιποιητών είναι τα αριστερά κόμματα για να ξεγελούν τους ανθρώπους!!

popaia είπε...

Μεγάλο το θράσος των αριστερών να παρουσιάζονται σαν ανίδεοι απ' το φόνο! Σαν αθώοι του αίματος! Τί λε ρε, σοβαρά; Και που ήσασταν τόσα χρόνια όταν οργίαζε το πάρτυ της λαμογιάς; Κι όταν δρομολογείτο η σημερινή κατάληξη με μυστικές συμφωνίες και συναλλαγές; Α, ξέχασα μωρέ ήσασταν απασχολημένοι να πατάσσετε το ρατσισμό των μικροαστών!.. Και το φασισμό των μπάτσων
Αλλά πού ήσασταν ακόμα και την τελευταία τριετία; Τί κάνατε για να παρεμποδίσετε την πρωτοφανή προδοσία, τα τέρατα και τα σημεία του ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ σας και λαθρολάγνου ΓΑΠ; Κι εν συνεχεία τη λαίλαπα των χαρατσιών, το αίσχος με τη ΔΕΗ, την κατάργηση μέχρι και των συλλογικών συμβάσεων; Ποιά είναι η αντίσταση που οργανώσατε για ν' αποφευχθεί ή μετριαστεί η τραγωδία;
Α, ξέχασα μωρέ, κάτι κάνατε: Συνεργήσατε στην προβοκάτσια της κομβικότερης διαδήλωσης (10-5-010)μαζύ με τα κολλητάρια σας τους αντιεξουσιαστές που δε δίστασαν να κάψουν και τους ανθρώπους στη Μαρφίν. Το δε ΚΚΕ ντουμπεκί, περί άλλα τύρβαζε εκείνη την αποφράδα μέρα.
Ξέρετε μόνο να φωνασκείτε αντιμνημονιακά και ψηφοθηρικά, παριστάνοντας και τους πατριώτες ξαφνικά!.
Είσαστε όλοι ανάξιοι να λέγεστε αριστεροί, το μόνο που έχετε προσφέρει σ' αυτή τη χώρα και σ' αυτό το λαό είναι ισλαμολαθρό και έγκλημα. Τίποτ'άλλο. Κάνατε την Αθήνα μια χαβούζα, κάνατε το βίο μας αβίωτο. Υπέρ ποίου άραγε; Ποιός ωφελείται;;
Ούτε καν οι λατρεμμένοι σας "μετανάστες".
Κι έρχεστε τώρα σαν αθώοι να ζητάτε την ψήφο του κοσμάκη. Των ρατσιστών για να μην ξεχνιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Steelman & όλοι όσοι είσαστε στο ίδιο μήκος κύματος θα συμφωνήσω μαζί σου στο "..Άλλο τι μας λένε για να κρατάνε το παιχνίδι τους ενεργό κι εμας κοιμισμένους.""
Δες όμως μήπως είσαι & συ θύμα της αλήθειας αυτής.
Ψάξε & συ αλλά όχι με παρωπίδες...οι παρωπίδες ποτέ δεν θα σε αφήσουν να δεις κανονικά.
Λυπάμαι πολύ αλλά δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς....
Πρέπει να το έχουμε στα γονίδιά μας.
Στην εποχή της πληροφόρησης είμαστε..ψάξτε το λιγάκι πιο πολύ ρε παίδες...δε σας κοστίζει τίποτα.
Είναι κρίμα να φτάσετε σε μεγάλη ηλικία (όπως την έπαθα εγώ) για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας.
Τώρα, για την ιστορία ξεκίνα από εδώ...πήγαινε στην ελληνική Wikipedia & αναζήτησε:
1) Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος (διάβασέ το όλο προσεκτικά, αλλά αν βαριέσαι πήγαινε στο κομμάτι που λέει: Έναρξη του πολέμου),
2) Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή αλλιώς Σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ (αυτό είναι λίγο, αλλά ουσιώδες & αν έχεις όρεξη θα σου ανοίξει & άλλους δρόμους αναζήτησης),
3) Εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία - 1939 (κι αυτό είναι πολύ. Κανονικά πρέπει να σου πω να το διαβάσεις ΟΛΟ, αλλά & πάλι, αν βαριέσαι πήγαινε στο: Ιστορικό υπόβαθρο {παρ.6}..)
Για να προλάβω το γονίδιο που θα μου επιτεθεί θέλω να δηλώσω εδώ ότι δεν κάνω κανενός είδους κατήχηση, propaganda ή ότι άλλο...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.
Εκείνο που θέλω & ελπίζω είναι --αν μπορέσω-- να βάλω ένα λιθαράκι μήπως & σταματήσει επί τέλους, αυτή η ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ του λαού μας, να ΑΛΛΗΛΟτρώγεται Ννα ΑΛΛΗΛΟεχθρεύεται για τα συμφέροντα των ΞΕΝΩΝ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ...ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΠΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ..
ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ "ΕΝΗΛΙΚΑ" ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ...ΠΑΛΕΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ --ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.
ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ & ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ...ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΕΙ...
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ & ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΤΕ & ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ.
ΑΥΤΑ & ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΑΝ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΝΩ & ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ STEELMAN.

Φίλε Ανώνυμε των 7.01 & όλοι όσοι είσαστε στο ίδιο μήκος κύματος θα συμφωνήσω με τον φίλο steelman στο "..Άλλο τι μας λένε για να κρατάνε το παιχνίδι τους ενεργό κι εμας κοιμισμένους.""
Δες όμως μήπως είσαι & συ θύμα της αλήθειας αυτής.
Ψάξε & συ αλλά όχι με παρωπίδες...οι παρωπίδες ποτέ δεν θα σε αφήσουν να δεις κανονικά.
Λυπάμαι πολύ αλλά δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς....
Πρέπει να το έχουμε στα γονίδιά μας.
Στην εποχή της πληροφόρησης είμαστε..ψάξτε το λιγάκι πιο πολύ ρε παίδες...δε σας κοστίζει τίποτα.
Είναι κρίμα να φτάσετε σε μεγάλη ηλικία (όπως την έπαθα εγώ) για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας.
Τώρα, για την ιστορία ξεκίνα από εδώ...πήγαινε στην ελληνική Wikipedia & αναζήτησε:
1) Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος (διάβασέ το όλο προσεκτικά, αλλά αν βαριέσαι πήγαινε στο κομμάτι που λέει: Έναρξη του πολέμου),
2) Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή αλλιώς Σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ (αυτό είναι λίγο, αλλά ουσιώδες & αν έχεις όρεξη θα σου ανοίξει & άλλους δρόμους αναζήτησης),
3) Εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία - 1939 (κι αυτό είναι πολύ. Κανονικά πρέπει να σου πω να το διαβάσεις ΟΛΟ, αλλά & πάλι, αν βαριέσαι πήγαινε στο: Ιστορικό υπόβαθρο {παρ.6}..)
Για να προλάβω το γονίδιο που θα θέλει μου επιτεθεί, δηλώνω εδώ ότι δεν κάνω κανενός είδους κατήχηση, propaganda ή ότι άλλο...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.
Εκείνο που θέλω & ελπίζω είναι --αν μπορέσω-- να βάλω ένα λιθαράκι μήπως & σταματήσει επί τέλους, αυτή η ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ του λαού μας, να ΑΛΛΗΛΟτρώγεται να ΑΛΛΗΛΟεχθρεύεται για τα συμφέροντα των ΞΕΝΩΝ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ...ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΠΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ..
ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ "ΕΝΗΛΙΚΑ" ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ...ΠΑΛΕΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ --ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.
ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ & ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ...ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΕΙ...
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ & ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΤΕ & ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ.
ΑΥΤΑ & ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΑΝ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ.