Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Επεισόδια και επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής


Επεισόδια και επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής ΑυγήςΕπίθεση δέχτηκε από αγνώστους ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης έξω από τα γραφεία τηλεοπτικού σταθμού στην Πάτρα, όπου επικράτησε νωρίτερα απόψε ένταση, με αφορμή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταναστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο βουλευτής είχε ολοκληρώσει την συνέντευξή του στο ....
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άγνωστα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον κτυπούν. Επίσης τα άγνωστα άτομα κτύπησαν τον δημοσιογράφο και πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολο Βουλδή, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο Απόστολος Βουλδής δέχτηκε την επίθεση, την στιγμή που προσπάθησε να πείσει τους αγνώστους, να μην κτυπήσουν τον βουλευτή. Οταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. Επεισόδια έξω από την Πειραϊκή-Πατραϊκή Επεισόδια ξέσπασαν, νωρίτερα, έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής, στην Πάτρα, όταν ομάδα διαδηλωτών καθώς και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να εισβάλλει στο κτίριο, όπου διαμένουν μετανάστες.

Επεισόδια και επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ενας διαδηλωτής τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν με ρίψη χημικών. Οι διαδηλωτές έβαλαν, μάλιστα, φωτιές από τις εγκαταστάσεις και δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν για να τις θέσουν υπό έλεγχο. Κάτοικοι των νότιων συνοικιών της Πάτρας, που βρίσκονται κοντά στο νέο λιμάνι, πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό 30χρονου από τρεις Αφγανούς και παράλληλα ζητούσαν την απομάκρυνση των μεταναστών από την περιοχή τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους κάνουνε! Αφού είναι Έλληνες, άρα είναι φασίστες!
Δεν κατάλαβα... επειδή πληρώνουν φόρους, δουλεύουν τίμια, σπουδάζουν και πάνε φαντάροι, έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμένα;;;
Εγώ μπήκα στην πατρίδα τους επειδή άλλοι με βομβάρδισαν, χωρίς να ρωτήσω, χωρίς να πληρώνω φόρους και εισφορές και έχουν υποχρέωση να με ταϊζουν στα συσσίτια, να με θεραπεύουν στα νοσοκομεία και να μου δώσουν "άσυλο"!!!
Μέχρι τότε, εγώ έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι γουστάρω!!!
Και όποιος διαφωνεί με αυτά που λέω, είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας έχει τσούξει πολύ το 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και δεν μπορείτε να το χωνέψετε;

Μην ανησυχείτε ορφανά του Στάλιν, στις εκλογές του Ιουνίου θα τσούξει πολύ περισσότερο.