Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σήμερα η Χρυσή Αυγή στην βουλή...


ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ!
Όσο κι αν διαφωνούμε με την χρυσή αυγή, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση της Ελληνικής κοινωνίας. Με το να επιτίθενται τα κανάλια συντονισμένα στην Χ.Α. με ψεύτικα επιχειρήματα, επιβεβαιώνει τους ψηφοφόρους της.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι αλλοι διαφωνουν με την εισοδο του πασοκ κ της ΝΔ στην βουλη....αλλα τους τρωμε στην μαπα για χρονια

Ανώνυμος είπε...

ε ρε παιδια ιδεα δενεχετε πως λειτουργει το συστημα..δεν προβαλλεται η ΧΑ; δεν την προωθει το βαθυ κρατος οπως τα μπαχαλάκια; τι νομιζατε το θεμαμε τους λαθρο στο κεντρο της αθηνας και η ανυπαρια πολιτικης είναι τυχαία;

koursaros είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ……………….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ (ΑΟΖ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΛΕΦΤΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ)ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΓΙΑΤ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΔΕΝ ΕΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

@ Ανωνημος 17 Μαΐου 2012 7:49 μ.μ.,

+ 1

Ανώνυμος είπε...

Σωστος...........Συμφωνω κι εγω δηλ.τοσα χρονια με κλεφτες αλ-καπονες καναμε τα στραβα ματια ολοι ε......????????Τωρα μας επιασε ο πονος μετα τοσα χρονια για την χρυση αυγη.......Αφου κανενας δεν βρεθηκε τοσα χρονια να δειξει πειθαρχεια σε ολους αυτους τους αχρηστους βλακες ισως το καταφερει η χρυση αυγη,Ευχομαι και ξυλο να τους ριξει αν γινετε το λιγοτερο απο οτι τους αξιζει αυτους τους αλητες...........................