Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Το μήνυμα των εκλογών!!!!


Το μήνυμα  της κάλπης, δεν ήταν κάλπικο, ήταν μια πραγματικότητα που θέτει την διαχείριση της κρίσης στον Ελληνικό Λαό και  αφορά την επιβίωση της  Πατρί-δας μας, από αυτούς που επιβουλεύονται το Εθνος...

Δεν έχουν το δικαίωμα,  οι προδότες του Ελληνικού Κράτους κ.κ. Παπούλιας, Παπαδήμος, Σαμαράς, Βενιζέλος και οι λοιποί παρατρεχάμενοι, που παρέδωσαν την Ελληνική Κυριαρχία της Χώρας μας, σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο στους δανει-στές, στους εχθρούς της Πατρίδας μας, να παραποιήσουν το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαίου 2012 που αντιπροσώπευε το 59,98 % , του Ελληνικού  Λαού , ήταν ξε-κάθαρο, και δήλωνε την μη συμμετοχή των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων, προς στους οικονομικούς δυνάστες μας.

 Εμείς οι καταδυναστευμένοι πολίτες, αυτής της Χώρας, οι προδομένοι πατρι-ώτες, δια της ψήφου μας δηλώσαμε,  ότι  οι προαναφερόμενοι  εθνοκτόνοι της πατρί-δας μας  :

α) Εχουν εμφωλεύσει στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού  τις προδοτικές ενέργειες κατά της Πατρίδας μας, διότι, ψήφιζαν, και νομοθετούσαν δίχως την δική μας συγκατάθεση, καθότι πλέον δεν είχαν την λαϊκή βούληση, για τις ανοίκειες συμπεριφορές τους.

β) Τους αφαιρούμαι  το δικαίωμα οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης για την δη-μιουργία οποιασδήποτε μορφής διακυβέρνησης, διότι θα παραβούν και πάλι  τις συ-νταγματικές επιταγές του Εθνους, κατά τον προσφιλή τους τρόπο, όπως κατά κόρο ενήργησαν την τελευταία διετία, κατ΄επανάληψη, που μας οδήγησαν στην καταστρο-φή, και θα οδηγηθούμε και πάλι σε συνταγματική εκτροπή που θα έχει σαν αποτέ-λεσμα την επιπλέον επιβάρυνση της θέσης μας,

γ)  Είναι ανεπιθύμητοι στην Ελληνική επικράτεια, διότι....
με τις πολιτικές αντε-θνικές επιλογές τους, μας καταδίκασαν για 30 και πλέον χρόνια, στην διαβίωση των υποσιτισμένων χωρών, δίχως πατρίδα, δίχως όραμα, δίχως ελπίδα, συνεπώς οποια-δήποτε εμπλοκή των μνημονιακών δυνάμεων για την δήθεν διάσωση της Χώρας,  είναι επικίνδυνη, αν αναλογισθούμε από τις ιταμές αποφάσεις του πρόσφατου παρελ-θόντος, που ήταν καταστροφικές, συνεπώς είναι  άκυρη και αντισυνταγματική η οποι-αδήποτε μνημονιακή απόφαση, η οποία θα απέχει κατά πολύ από την απόφαση του κυρίαρχου λαού, και

δ)  Τους απαγορεύουμε να τρομοκρατούν τους ψηφοφόρους,  με τα ανήθικα κελεύσματά τους και με τους δονκιχοτισμούς  τους,  με μοναδικό σκοπό να μας εξα-πατήσουν και πάλι για τα προσωπικά τους συμφέροντα, διότι επί διετία και πλέον, τη-ρούν αυτή την τακτική,  αυτή την πρακτική και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια, προς τι λοιπόν η επιμονή τους να «προσκυνήσουμε» τους κατακτητές μας και παγκοσμίως να  ξευτελιζόμαστε και να διαρρηγνύεται η αξιοπρέπεια του  Εθνους.

Εχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη, και αυτό  αποδεικνύεται από τις ψευδείς εκ-φράσεις τους,  όπως  π.χ. επικαλούνται με τον πιο επαίσχυντο τρόπο ότι θέλουν και πάλι να μας σώσουν, «πιπιλίζουν» την φράση σαν καραμέλα, αν και γνωρίζουν ότι σωτηρία δεν υπάρχει, διότι, γνωρίζουν πολύ οι καταστροφείς του γένους ότι αργά η γρήγορα θα έρθουμε στην «δραχμή».
Με τις ψευδείς τους εκφράσεις,  μας θεωρούν προφανώς πολίτες μειωμένης κρίσης και αντίληψης, μας λέγανε ότι το μνημόνιο είναι αδιαπραγμάτευτο, ενώ τώρα το θεωρούν διαπραγματεύσιμο, ότι θα επανέλθουμε στις αγορές με τις επενδύσεις, και δεν μας λένε με ποιές επενδύσεις, μήπως θα έλθουν οι επενδύσεις, δια της εκφράσεως ή δια του οράματος ; μήπως με την συρρίκνωση των εισοδημάτων μας,;  επίσης, δεν μας διευκρινίζουν εάν «δώρισαν» τον ορυκτό πλούτο, που ευρίσκεται στα υπόγεια σπλάχνα της Ελλάδας, έναντι πινακίου φακής, δεν μας διευκρινίζουν για την περιβόητη ΑΟΖ, μήπως και αυτή  εδόθη, άνευ οικονομικών ανταλλαγμάτων,  προς αξιοποίηση  και  ικανοποίηση των δανειστών μας  κ.λ.π. κ.λ.π. συνεχώς ψεύδονται, αν και γνωρίζουν την πραγματικότητα!!! Είναι κατ ήθος και ύφος ψευδείς οι δηλώσεις τους!!!!

Στις επόμενες επαναληπτικές εκλογές, την κυβέρνηση, θα την καθορίσει ο Ελληνικός Λαός και όχι  οι συνωμοτικές «εταιρείες»  που μας πρόδωσαν.
Δυστυχώς πιστεύω ακράδαντα , ότι τα δύο εθνοκτόνα κόμματα της τελευταίας βουλής πριν από τις εκλογές προτιμούν την εθνική μας  καταστροφή από τον πολιτικό τους  θάνατο!!!! συνηγορώντας  και σαυτό ο 15χρονος τότε για την  αντιστασιακή του δράση στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και νυν ο 82χρονος Πρόεδρος της Δημο-κρατίας,, ο οποίος είναι βαρύτατα υπεύθυνος, (βέβαια έχει ζήση την ατομική – προ-σωπική του ζωή και δεν τον ενδιαφέρει) που μαζί με τους εντολοδόχους του πρώην κόμματός του,  υποδουλώσαν την Πατρίδα μας και μας εξαθλιώσαν, ενώ ως όφειλε, ως είχε υποχρέωση, σαν ο υποτιθέμενος θεματοφύλακας των δημοκρατικών θεσμών και αρχών, έπρεπε να είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αρνηθεί να υπογράψει όλους τους αντιδημοκρατικούς  εθνοκτόνους νόμους που παραβιάζαν το Σύνταγμα, αλλά  συντάχθηκε με τους κατακτητές που οδηγούν τους Έλληνες στον όλεθρο και καθιστούν τη χώρα κατεχόμενο προτεκτοράτο και αυτό οφείλετε δυστυ-χώς  στο ότι γαλουχήθηκε με τις «ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ» πολιτικές του τοποθετήσεις, που κανονικά θα  έπρεπε να ήταν τελείως ανεξάρτητος!!!

Εάν επιμείνετε να εφαρμόσετε, δίχως την λαϊκή ετυμηγορία, δίχως την έγκρι-ση του Λαού, τα εθνοκτόνα σχέδιά σας, δια εγκαταστάσεως  της τρομολαγνείας και να μας εμφυτεύσετε τον πανικό και τον φόβο, πρέπει να γνωρίζετε ότι για τις  πραξι-κομματικές σας ανθρωποκτόνες πράξεις, το καψούλι της οργής ξαναγεμίζει, οπλίζεται και είναι έτοιμο να εκπυρσοκροτηθεί και θα εκραγεί , αν οι επικείμενες και πάλι αντισυνταγματικές σας ενέργειες υλοποιηθούν, θα είστε υπόλογοι και υπεύθυνοι  έναντι της παγκόσμιας ιστορίας, για την επικείμενη αιματοχυσία και για τον κατα-κερματισμό της Πατρίδας μας, και θα πρέπει να λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη και να εγγραφείτε στην  παγκόσμια ιστορία, ότι με τις προδοτικές σας ενέργειες, παρα-δώσατε την Χώρα σας  στους οικονομικούς κατακτητές!!!!

Δεν είναι δυνατόν την ύστατη ώρα, ο Ελληνικός Λαός, να «κρέμεται» κυριο-λεκτικά από τα χείλη σας,  και η συμπεριφορά της έκφρασής σας να είναι απαρά-δεκτη  σ αυτές τις δύσκολες στιγμές,  που βιώνει η  Χώρα μας, και σεις οι «νεκρο-θάφτες» της φυλής μας,  εξακολουθείτε να  προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες ο ένας στον  άλλο, προκειμένου να επιβιώσει το κόμμα σας και όχι η Πατρίδα μας.
Γι αυτό πλέον, πρέπει να λάβουμε ενεργό δράση εμείς οι πολίτες !!!!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ρόδος   13  Μαίου 2012
Ζήφιας   Ελευθέριος – Συνταξιούχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης
Ενας ανήσυχος πολίτης  από το σύνολο των πολιτών
που ανησυχούν για την ύπαρξη του Εθνους!!!
πηγη