Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...


Το έχουν βρει το κόλπο στο Mega. Φωνάζουν εριστικούς καλεσμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ τους βάζουν να πλακώνονται μεταξύ τους και βγάζουν τα απωθημένα τους στον Τσίπρα για την ακυβερνησία που υπάρχει. Τους δίνουν το...

δικαίωμα τα συντρόφια των δυο αριστερών κομμάτων. Και δίνουν την εικόνα του εμφυλίου στην αριστερά που βολεύει το σύστημα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

Βλέπω όμως ότι παλεύουν αργια για το ευρώ φοβούμενοι ότι αν κατάρρευση το ευρώ , θα χάσουν πολλοί που έχουν τα λεφτά τους ΈΞΩ , γιατί όσοι τα έχουν στην Ελλαδα η σε άλλες χώρες θα τα πάρουν σε ευρώ άρα χαρτί υγείας,η νομίζουν ότι αν τα έχουν ευρώ σε Ελβετία Αγγλία η θα τους δώσουν εθνικά χρήματα; π.χ ελβετικά φράγκα ..

Αυτό ΕΙΝΑΙ το μυστικό αν γίνει ατύχημα ΌΣΑ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΝΌΜΙΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΆΒΟΥΝ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ...ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΤΟΝ ΟΦ ΣΟΡ ΘΑ ΟΔΗΓΟΎΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΉ... άρα εμείς δεν φοβίζουμε τον ΛΑΟΥΣ της Ευρώπης αλλά τους ελευθερώνουμε ..η ΜΕΡΚΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΗΘΙΚΕ ΜΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΊΑ ΣΕ ΕΚΓΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

Μην δώσεις κανένα άλλοθι σε Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι τους μπορούνε να μας ψηφίσουν ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ οι ηγεσίες τους πρέπει να λογοδοτήσουν .. απλά και καθαρά..

Pidgey είπε...

Αντιμνημονιακή Αριστερά VS μνημονιακή αριστερά. Ένας τελικός που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα. Στην αριστερά γωνία, ο δευτεραθλητής Αλέξης Τσίπρας μετεκλογικός αντιμνημονιακός πρωταθλητής. Στη δεξιά γωνία, ο διεκδικητής του τίτλου "θέλω κυβέρνηση και υπουργεία" Φώτης Κουνέλης, μνημονιακός πυγμάχος που προπονήθηκε από τους μεγάλους μνημονιακούς προπονητές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Και τώρα η αναμέτρηση ξεκινά με αριστερά άπερκατ από τον Τσίπρα και δεξιά κροσέ από τον Κουνέλη. Οι σημαίες των αντιμνημονιακών υποστηρικτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν πλημμυρίσει το στάδιο δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος που παρακολουθεί το ματς είναι εκστασιασμένος από αυτό το μοναδικό ντέρμπι, καθώς ζητωκραυγάζει κατά του μνημονίου με σύνθημα "Ξύλο,Ξύλο,Ξύλο!!!"