Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αναγνώστες για συνέντευξη Βορίδη σε Λιακόπουλο...


Άκουσα την συνέντευξη και πραγματικά αν την έκανε την συνέντευξη ο Σαμαράς θα του έκανε πιο δύσκολες ερωτήσεις.
Μόνο για το μνημόνιο τον ρώτησε και για την μείωση των φόρων και τελικά μάλλον συμφώνησαν. Πλέον είναι φανερό οτι ο Λιακόπουλος στηρίζει την Νέα Δημοκρατία αν και είπε οτι θα παρει συνέντευξη και από άλλα κόμματα.
Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι...
μετά την συνέντευξη είπε ότι μερικοί που έγραφαν κάποια σχόλια (κατά του Βορίδη και της Ν.Δ.? δεν διευκρίνισε) οτι είναι ανώριμοι και ότι με αυτά τα μυαλά ο "Πολέμαρχος" θα τους πάρει το κεφάλι!
Τα συμπεράσματα δικά σας.

αναγνώστης


Ο Λιακόπουλος ενώ πριν την προκήρυξη των εκλογών μιλούσε για νέα τάξη πραγμάτων για πολιτικούς αρχηγούς των Δύο μεγάλων κομμάτων που είναι εγκάθετοι της παγκοσμιοποίησης, τώρα κάνει απίστευτη προπαγάνδα για λογαριασμό της Ν.Δ. Επιχείρησα να εκφράσω τη γνώμη μου για την επιλογή του να φέρει το Βορίδη στην εκπομπή του και έσβηνε όλα τα Post. Κατέλειξα στο συμπέρασμα ότι ο μόνος λόγος που κάνει εκπομπές είναι για να πουλάει βιβλία και να επιβάλει τις απόψεις του στους γκoήμ (πρόβατα) πιστούς ακροατές του που δεν έχουν κρητική σκέψη και πιστεύουν ότι μπαρούφα τους λέει.
αναγνώστες

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο;;; Οι ερωτήσεις είχαν σαν στόχο να δείξουν δύο πράγματα:

1.το μνημόνιο σου δίνει παράθυρα απο τα οποία μπορείς να ξεφύγεις.
2. η σωστή μέθοδος απαγκίστρωσης απο το μνημόνιο ξεκινάει με την μείωση των φόρων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που ο Λιακόπουλος έχει προτείνει εδώ και 3 χρόνια...
αυτά ελπίζω να δημοσιευτεί το μήνυμα να μάθουν οι αναγνώστες την αλήθεια...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ, ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς.
Σήμερα είχε κάποιον Δούκα πάλι της ΝΔ που έλεγε πως άμα πούμε όχι στο μνημόνιο θα μας.. κάνουν πόλεμο.

Και έκανα ένα κοσμιοτάτο σχόλιο πως αυτό είναι κινδυνολογίες για να πάρει ψήφους,και μου σβήσαν το σχόλιο και με έκαναν και ban και πλέον δε μπορώ να ξανασχολιάσω.