Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ



1 σχόλια:

Διογένης είπε...

Μάλιστα... Προσκλήθηκε στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ και πέρασε μια βολτίτσα, έτσι από περιέργεια, να δει τι γίνεται και έφυγε. Βέβαια! Θυμάμαι την περίπτωση. Ήταν τότε που περίσσευε μία από τις εκατό περίπου προσκλήσεις για συμμετοχή, που στέλνει η λέχση παγκοσμίως, και την έστειλε στην Ντόρα. Τυχερή... Και παρά το "φτύσιμο" από την πλευρά της, η λέσχη τής ξαναέστειλε πρόσκληση! Είδες; Άμα είσαι οικογενειακή φίλη των Μπους και πεθερά της αδελφής στενού συνεργάτη του Σόρος, μέχρι και στην Μπίλντερμπεργκ καταλήγεις ή ψευδογραφείς στο "Foreign Affairs".

Η Ντόρα Μπακογιάννη, πλέκει το εγκώμιό της, ψευδολογεί και αποπροσανατολίζει στην ελληνική έκδοση του περιοδικού "Foreign Affairs", του διαβόητου CFR, "προγόνου" της Μπίλντερμπεργκ:

"Μαζί με τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, οικοδομήσαμε τις ελληνο-ρωσικές σχέσεις βήμα προς βήμα, με όραμα και πρόγραμμα, και με έναν και μοναδικό στόχο: την αξιοποίηση της στρατηγικής γεωγραφικής θέσης της Ελλάδας και την ενίσχυση του ρόλου της στη διεθνή σκηνή της ενέργειας.
...
Ας μη γελιόμαστε. Η συλλογιστική που ήθελε – και συνεχίζει να θέλει – την Ελλάδα να «ανοίγεται» προς τη Ρωσία με γνώμονα τους ομορθόδοξους παροξυσμούς και στόχο την επίλυση των εθνικών μας θεμάτων ή ακόμα και την άντληση φθηνών «σωτήριων» κεφαλαίων, είναι πέρα για πέρα λανθασμένη. Την εξωτερική πολιτική δεν την σχεδιάζεις με αφελείς προσεγγίσεις και πολιτικούς οπορτουνισμούς."
(http://foreignaffairs.gr/articles/68738/ntora-mpakogianni/pos-anatrepetai-o-ellinikos-energeiakos-sxediasmos?page=show)

Κι ένας Μπάμπης Παπαδημητρίου "συχνάζει" εκεί κι ένας Νίκος Χριστοδουλάκης, αλλά δεν ξέρω...