Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

To Αμερικανάκι επιτέθηκε στον Πούτιν...


http://on-news.gr/wp-content/uploads/2012/04/AVRAMOPOYLOSPUTINLarge-300x175.jpgΑναίτια επίθεση Δ.Αβραμόπουλου σε Ρωσία: “Να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά μας”!
Σε πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσία την οποία κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι “Επεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας”, προχώρησε πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διαδικτυακή συνέντευξή του.



Απαντώντας σε ερώτημα για τις ελληνορωσικές σχέσεις, αρχικά είπε ότι “Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία”, αλλά συνεχίζοντας και με αφορμή τα ρωσικά παράπονα για μη τήρηση των δεσμεύσεων εκ μέρους της Ελλάδας είπε: “Οι ξένες δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασε ο καιρός που παρενέβαιναν στα εσωτερικά μιας χώρας”!

Προφανώς κατά τον Δ.Αβραμόπουλο ο Γερμανός επίτροπος της τρόϊκας, Ματίας Μόρς που ευχήθηκε νίκη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και απέστειλε επιστολή με την οποία είπε ότι “Δεν επιτρέπεται να νομοθετεί η ελληνική κυβέρνηση χωρίς να ενημερώνεται η τρόϊκα”, δεν είναι “ξένη δύναμη” είναι … εσωτερική ελληνική υπόθεση..

Αλλά συνέχισε αμφισβητώντας και την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή: “Καλά έκανε και παρενέβη ο εισαγγελέας για την υπόθεση Καραμανλή και συνωμοσιών, αλλά εγώ δεν πιστεύω σε αυτά. Ολα αυτά προκαλούν και συζητήσεις εκτός Ελλάδος και πρέπει να τα αποφεύγουμε”.

Προφανώς κατά τον Δ.Αβραμόπουλο, η όλη ιστορία βγήκε από το μυαλό του κλιμακίου των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών…

πηγη

12 σχόλια:

Panos7595 είπε...

Δηλαδή,συγνώμη κύριε Αβραμοπουλε!Ο Ραιχενμπαχ δεν επεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας;;Παρα τον προθυπουργο είναι!Τι μας λες;Η τροικα δεν επεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας;;Η ´´μαμα ´´ Αμερικη δεν επεμβαίνει και μάλιστα πρόσφατα σας απαγόρευσε να δώσετε την ΔΕΠΑ σε Ρωσικων συμφερόντων εταιρια;Άντε ουστ από δω προδότες!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αλήτης,μπάσταρδος και δοσίλογος.Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ξέρουν πολύ καλά ποιες είναι οι απόψεις του λαού και ποιές των φεουδαρχών σαν εσένα μασώναρε.Θα πληρώσεις ακριβά!

Unknown είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ...ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ....

efh είπε...

Αβραμοπουλε....περιμενε κι εσυ τον ΠΟΥΛΟ μαζι με ολα τα πολιτικα κοθωνια της βουλης.....που μιλας για τον Πουτιν χαιβανι.......................

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΕ,ΡΕ ΣΠΙΟΥΝΕ,ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ,ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ;ΕΕΕΕΕΕ;ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ;ΕΕΕΕΕ;ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ........ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.........ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.Ο ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΑΣ ΡΟΤΑΡΑΙΑΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ,ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΕΒΑΡΑΪΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΒΓΑΖΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΛΩΣΣΑ,ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΦΦΕΝΤΗ ΑΓΑ ΡΑΪΧΝΜΠΑΧ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
Ο ΠΟΡΔΟΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΪΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΤΟΝ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ,ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ.
ΒΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ,ΑΝΑΝΔΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ,ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΒ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΥΔΙΑ. ΠΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ,ΕΝΑΣ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΟΜΩΣ ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ,Ο ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6η ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΒΑΛΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΛΑΪΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΗΣ.-

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ... ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΚΑΜΜΕΝΟ). ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητρακης ο Δημαρχαρας με τα κάγκελα. Ο αρχηγαρας του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού του υπερκομματος αποκόμματα. Γειά σου Δημητρακη διανοητη. ΚΆΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΎ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ!
ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

τι γελοιο υποκειμενο ειναι αυτος ο καραγκιοζης

Ανώνυμος είπε...

Αβραμοπουλε μπροστα στον Πουτιν εισαι ενα μηδενικο

Ανώνυμος είπε...

Αβραμ

Αβραάμ

Abraham όπουλος

Ο γιός του Αβραάμ..