Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

2BINTEO ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΙΝΕΙ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌΙ ΤΥΠΟ



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ,ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΤ3...Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ......ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ....ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ....ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tenis είπε...

Οι σοφοί δημοσιογράφοι που τα ξέρουν όλα δεν έχουν θέση στην δημοκρατία της Ελλάδας.
Αυτοι που επιτίθενται σε πολίτες, πολιτικούς, ειδικούς με τον χειρότερο τροπο πρέπει να εξαφανιστούν άμεσα.
Στην ναζιστική Γερμανία η έδρα τους ήταν το υπουργείο προπαγάνδας.
Η ´´δημοκρατια ´´ δεν σηκώνει έτοιμους όρους και καλυμμένα τερτίπια.
Κύριε Καμένο αυτο μήπως συμβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια η απο την εποχή που επιστρέψαμε στα συμφέροντα των δικών μας ανθρώπων να επιβάλουν αυτο που τους βόλευε.
Με το κράτος στο ρόλο του κυρίου μπαμπούλα και τα κανάλια με το άλλοθι ότι δεν έχουν άδεια κάνουν την δουλεια τους πολυ ποιο εύκολη.
Άλλοθι και στις δυο πλευρές.
Στις μέρες μας είναι ντροπή να είσαι δημοσιογράφος σε μεγάλο αλλα και σε μικρο κανάλι. Αυτοι οι άνθρωποι πνίγουν την φωνή και το δίκιο του ελληνικού λαού πίσω απο σίριαλ και στημένες εκπομπές.
Φτάσαμε στο σημείο 0 όπου δυο κυρία χαρακτηριστικά της δημοκρατίας, η βουλευτική θέση και η δημοσιογραφία να χαρακτηρίζονται ως ύβρις.

Ανώνυμος είπε...

Ε τον καημένο Καμμένο πολύ πόλεμο δέχεται γι΄αύτο είναι κάθε μέρα στα κανάλια. Ξύπνα Ελληνικέ λαέ σε κοροϊδεύουν ένα πιόνι του συστήματος είναι και αυτός!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 2:31 σκεψου και την αντιθετη πλευρα...αν δεν τον βγαζουν στα καναλια με αυτα τα ποσοστα που εχει στις δημοσκοπισεις ειναι σαν να παραδεχονται οτι ολα αυτα που λεει ειναι αληθεια. Συνεπως προσπαθουν, κατα τι γνωμη,μου να τον βγαζουν οσες περισσοτερες φορες γινεται για να προσπαθησουν να τον φερουν σε δυσκολη θεση και να του ασκησουν κριτικη