Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"Όταν θα έρχεστε στα τέσσερα ελάτε να τα πούμε!"



Απίστευτη ατάκα του Βασίλη Χύτου στον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. αποκάλεσε νούμερο τον Χύτο και τους Α.Ε. Εισέπραξε όμως απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε... "Όταν θα έρχεστε στα τέσσερα ελάτε να τα πούμε!". Τι να πει ο άλλος... μπούκωσε και έκλεισε. Η κόντρα μεταξύ Α.Ε. και Ν.Δ συνεχίζεται. Πάντως το αξιοπερίεργο είναι οτι Η ΕΥΠ δεν μηνύει τον ΕλΤύπο για την πλαστή απόδειξη.

3 σχόλια:

Ungry Birds είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ! ΣΤΗΝ Κα ΡΑΙΚΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ enikos. gr ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έπρεπε να κάνει η υπηρεσία το έκανε και ήταν Μηνυτήριος αναφορά προς την Εισαγγελία. Που ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει περαιτέρω εξέταση του θέματος από τον Εισαγγελέα;

http://www.nis.gr/portal/page/portal/NIS/News/LatestNews?newid=180531

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη!Δεν είμαι Ηπειρώτης αλλά έμαθα ότι εκεί σε αγαπάνε πολύ!Ρώτησα φίλο που μένει Γιάννενα εάν ήξερε ότι πολιτεύεσαι και απάντηση του ήταν "Για τον Βασιλάκη δε ξέρω;;;". Οι φίλοι σου εκεί σε αποκαλούν με το μικρό σου "χαϊδευτικό" όνομα...Κάποιου άλλους έχω ακούσει να τους προσφωνούν με όλα τα παλαιά και σύγχρονα, soft ή hard κοσμητικά επίθετα...!!!Τολμούν να περπατήσουν στο δρόμο;;;ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ...ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΟΤΑΝ "'ΑΚΟΥΓΑΝ" ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΦΡΑΖΑΝ ΩΣ "ΑΓΩΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ...!!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ.......ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ!