Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Απίστευτη δήλωση Ντράγκι για τα μέτρα λιτότητας!


Δήλωση – βόμβα έκανε ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για την ανάπτυξη στην Ευρώπη, που χτυπάει καμπανάκια στην πολιτική πολιτικη λιτότητας της Μέρκελ...


Τι είπε; Ότι η Ευρώπη θα πρέπει να κάνει ..πισωγύρισμα και να φτιάξει μηχανισμό Αναπτυξης! Αυτό, σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο, είναι πλήγμα στα μέτρα λιτότητας, τα οποία βαλλονται απο παντού τις τελευταίες εβδομάδες.

«Τώρα χρειαζόμαστε μια συμφωνία για την ανάπτυξη, έχουμε ένα δημοσιονομικό σύμφωνο…θα πρέπει να πάμε πίσω, για να φτιάξουμε ένα σύμφωνο για την ανάπτυξη, είναι πολύ σημαντικό », είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, αυτή η δήλωση χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρη για τραπεζίτη και είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του περιοδικού Challenges που έγραψε· “Τι μύγα τσίμπησε τον Μάριο Ντράγκι αφού είναι πρωτοφανής η φράση περί συμφώνου ανάπτυξης”!

Λέτε να ήρθε η ώρα της Μέρκελ; Μήπως το κατάλαβαν αργά και πιέζουν τη Γερμανία;

Ήρθε το χαστούκι απο την Ολλανδία, η Τσεχία είναι ήδη στα όρια της,οι εκλογές στην Γαλλία έχουν επίσης άρωμα λιτότητας, τα νούμερα σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία δεν βγαίνουν, η Αγγλία μπήκε και τεχνικά σε ύφεση…

Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει για να το καταλάβουν;
πηγη