Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Ο 'Αδωνις είναι του καλλιτεχνικού..."


"Σας παρακαλώ, ας μην κάνουμε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ". Αυτό ανέφερε, μιλώντας στον Real FM και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Πάννος Καμμένος, σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, που τον κάλεσε να αντιπαρατεθούν σε τηλεοπτική εκπομπή.


Σχετικά με τα μεγάλα ποσοστά πού συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι η επιτυχία αυτή θα «ξεφουσκώσει», καθώς δεν πρόκειται για κόμμα, αλλά για κίνημα πολιτών.

Παράλληλα, ανέφερε ότι όποιος από τους κοινοβουλευτικούς θέλει να υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη και δεν έχει πει «ναι» στο μνημόνιο είναι ευπρόσδεκτος.

Σχετικά με τα χρήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν οι πολίτες στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις εκλογές, εξήγησε ότι θα επιστραφούν εφόσον λάβουν την κρατική επιχορήγηση.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

4 σχόλια:

Χρηστος απο Χανιά είπε...

Καλημέρα σας επειδη διάβασα το ρεπορτάζ στο Πρώτο θέμα με αναδημοσίευση στο parapolitika.gr με τις δηλώσεις του Κου Γεωργιάδη για τον Κο Καμμένο παρακολουθοντας όλα όσα συμβαινουν και χωρίς να είμαι πολικοποιημένος σας στέλνω τα εξής και εσείς αν θέλετε τα δημοσιοποιητε(καλό είναι να γίνει)
1)Ο κος Καμμένος μετά την εμφανίση του στο Πρωίνο με τον Παπαδάκη στις 20 Μαρτίου 2012 απάντησε σε σχόλιο που του έγινε στο twitter (την ίδια ημέρα ήταν και η κα Μανωλίδου στους Σίσσυ-Χρηστο).
*και μάλιστα το σχόλιο ήταν ιδιαίτερα αιχμηρό.

Σχόλιο:
@george_harley με την κ.ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ συναντηθηκατε στα γυρισματα?Εστειλες χαιρετισματα στο σπιτι στο παιδι που επλενε τα πιατα?

Απάντηση :
@PanosKammenos όχι προσωπικές επιθέσεις


2)Αυτό που έχει πει ο Κος Καμμένος και αφόρα μόνο τον κο Γεωργιάδη είναι το εξής και πάλι σε απάντηση από σχόλιο(Ε δεν έχει και άδικο όλα τα μεσημεριαννα και τα πριναδικα τον πάιζουν 15ωρες την ημέρα στην TV).

Σχόλιο :
@AmpatielosG ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?

Απάντηση:
@PanosKammenos θα στείλω έναν του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ......

3)Σε συνέντευξη που έδωσε ο Κος Καμμένος στον Σεραφείμ στον real fm ο Κος καμμένος δεν έκανε κανένα σχόλιο για την Κα Μανωλίδου αντιθέτως μάλιστα.
( http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/03/real-fm-2632012.html )

Από το real-fm από το 7.27 λένε όσο αφορά τον Κο Γεωργιάδη:
Σεραφείμ :
Από τι μια έχουμε τον Κο Γεωργιάδη ο οποιος σας προκαλει να βρεθήτε σε τηλεοπτικές συζητησεις.
Καμμένος :
Εντάξει τώρα να σας παρακαλέσω πολύ θα σας παρακαλέσω πολύ να μην κανουμε καλλιτεχνικό ρεπορταζ.
Σεραφείμ :
Εντάσετε τον Κο Γεωργιάδη προφανώς λόγω της συζήγου του στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ
Καμμένος :
Δεν μιλάω εγω για οικογένειες,εγω δεν ανακατέυω οικογένειες δεν θα πεσω στο επίπεδο να κάνω διάλογο με τον Γεωργιάδη.
(Επίσης απανταει και για ελικοπτερα και για άλλα που τον κατηγορουν.)

Θα σας παρακαλουσα να το δημοσιοποιησετε δεν είμαι δημοσιογραφος αλλα οσα σας λεω υπάρχουν μπορειτε να τα βρείτε και εσεις είναι άδικο και είναι προφανες ότι ο Κος Γεωργιαδης είναι μόνο προκλητικος και διαστρευλόνει αυτά που λέει ο άλλος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΝΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κρατική επιχορήγηση ε? Ακόμη δεν κατάλαβες ρε Πάνο τα βασικά που συχαίνεται ο Έλληνας στο υπάρχον πολιτικό σύστημα? Κι εσύ μιλάς για επιχορηγίσεις αντί να μιλάς για κατάργησή τους? Αυτοί που σε στηρίζουν δεν ονειρέυοντε να τους επιστραφούν τα λεφτά αλλά να αλλάξει η Ελλάδα και με τέτοιες υποσχέσεις δεν βλέπω να αλλάζει.