Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!



  ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ;...
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά ρε εσείς εκεί ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ? Μα φυσικά ο Ελληνικός Λαός που κατάντησε ζητιάνος μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩ διαβάζω καθημερινά "έρχετε η ώρα σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο ελικόπτερο, η επόμενη μέρα..." ρε πάτε καλά ? Ένα μάτσο πουστράκια γίναμε που ο κάθε προδότης πολιτικός ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ότι θέλει. Ξεπουλάνε την Πατρίδα, έγινε κάτι? Μας εξαθλίωσαν ηθικά, οικονομικά έγινε κάτι?

Και ξέρετε και κάτι άλλο? Σαν ζώα που είμαστε ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ θα βγάλουμε για να κυβερνούν

Ένα μήνυμα για τους πολιτικούς...και εγώ μαζί σας ρε, κάντε τους μισθούς 200€ και απο αυτά να κρατάτε και 23ΦΠΑ, κάντε το ρε, οι Έλληνες κοιμούνται όρθιοι,ο κάθε Έλληνας το έπαιζε τόσα χρόνια πολιτισμένος και ευρωπέος (!!!) αλλά έλειπε το ευρώ απο την λέξη.


Τους κάνατε να ξεχάσουν πατρίδα, θρησκέια, οικογένεια και κάθε νέος που έδειχνε την αγάπη του για το Έθνος, την Πατρίδα μάθατε το σύνολο να τον αποκαλεί ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ και να τον δείχνουν όλοι με το δάχτυλο.

Αυτοί είμαστε...ρημάξτε μας γιατί δεν τιμήσαμε την κληρονομία που μας χάρισαν οι προγονοί μας και αφήνουμε τον κάθε πέταμα να ξεπουλάει την Ελλάδα λες και τους ανήκει.


Ξεφτιλίστε μας...ΠΟΤΕ κανείς δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει.


ΑΑΑ και το κολπάκι με τα νέα κόμματα που πάλι τα 2 μεγάλα κόμματα υποστηρίζουν....μπορώ να πώ ότι ήταν και ΓΑΜΩ τα κολπάκια! Χαίρομαι που μας έχετε για τόσο μαλάκες !!!!


ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο αδελφέ σε πολλά..

Κατά βάθος μέσα μου δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι ... Όμως οφείλουμε να πάμε μέχρι το τέρμα και το τέρμα είναι οι εκλογές ...

Αν μετά ξαναβγούν, που θα ξαναβγούν είμαι 99% σίγουρος, με νοθεία θέλεις ,με τρόμο θέλεις, με προπαγάνδα θέλεις, κανονικά θέλεις, θέλω να τους δω όλους αυτούς που απλώς φωνάζουν ,όταν θα συνεχίζουν να τους ΓΑΜΆΝΕ ΤΗΝ ΖΩΉ ,τι θα κάνει τότε αυτός ο ΛΑΟΣ ...

Το θέμα είναι ότι όλοι που φωνάζουν φοβούνται, το ξέρουν αυτοί οι
ψευτομάγκες και τους δουλεύουν, ΔΕΣ 100 κόμματα ΓΙΑ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Η ΧΩΡΆ , ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΈΧΕΙ ΣΉΜΕΡΑ Η ΕΛΛΆΔΑ , ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΌΝΙΟ , ΕΛΛΆΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ,αντί να το αντιμετωπίσουν μας το κάνουν πακέτο και λένε μνημόνιο και ευρώ πάνε πακέτο ,ΕΕΜΜΜ ΔΕΝ ΠΆΝΕ ΠΑΚΈΤΟ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!

ΠΑΛΙΌΤΕΡΑ ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΛΑΣ πολεμούσαν μαζί τον κείνο εχθρό, μετά έβγαλαν τα μάτια τους, ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΟΎΤΕ ΜΑΖΊ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΝ, ΑΥΤΆ ΒΛΈΠΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑ.. .

Από ήρωες στέρεψε τούτος εδώ ο τόπος, και γέμισε με ηγετισκους, κόμματα και αναλυτές της ΜΙΖΈΡΙΑ ΜΑΣ..

Ας είναι όμως , ας περιμένουμε ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ, ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ , αν παραμείνουν τα ίδια. ο κάθε ένας τότε ας κοιτάξει το τι θα πράξει..



Μπούτζουκας Θ.Τ