Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το έκανε κι αυτό...."Ο Γ. Παπανδρέου γιόρτασε την 25η Μαρτίου στην Τουρκία"


Στη θεία λειτουργία χοροστάτησε ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Ο ευρισκόμενος στην Κωνσταντινούπολη τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου...... παρέστη στη...
θεία λειτουργία που τελέσθηκε, σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Βαθεοχώρι Βοσπόρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με την ευκαιρία της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό Κόσμο, στην οποία και προήδρευσε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστος και η Παναγια!!!!!!
Αν αυτα τα ζωα εχουν ως προεδρευοντα αυτον τον κρετινο, καταλαβαινει κανεις οτι ολοι τους ειναι για να φουνταρουν στη θαλασσα. Απλως μαζευονται για να διαβεβαιωσουν οτι ειναι πιστα φερεφωνα του σιωνισμου και να παρουν νεες εντολες απο τους αφανεις αρχηγους τους.
Ο δε ΓΑΠ δεν πιστευει σε θρησκειες, αλλα πηγαινει οπου γης κάνοντας μπιζνες ή διακοπες για ευχαριστηση του κορμιού του.
Υπερανω ολων η μαμα του και τα συμφεροντα των αδελφών του.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ; Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΑΣΤΑΝΑ (ΣΑΤΑΝΑ),ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΤΙΜΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ,ΤΟΝ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ,ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΥΤΗ.
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΑΝΑ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ,ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΕΝΑΣ ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Ε, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ,ΩΣ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.