Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ... ΘΥΜΑΣΤΕ; ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΠΑΝΤΟΥ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ"...


Μην ρωτήσετε με ποιούς; Με τέτοιο "σπινθηροβόλο" βλέμμα και... κοφτερό νου... Μα φυσικά με τα βλήτα και τα πουρνάρια των Οικολόγων Πρασίνων.
Υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους θα είναι ο Γιώργος Καραμέρος. Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να κατέβει στο στίβο της πολιτικής στηρίζοντας ενεργά την Ιωάννα Κοντούλη, η οποία ανέλαβε επικεφαλής του κόμματος.

Ο Γιώργος Καραμέρος θα είναι στη....
λίστα των υποψήφιων βουλευτών της Β’ Αθηνών.
Θα σώσει και αυτός την Ελλάδα...
πηγή

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ένα παιδί του σάπιου συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ακούσεις τον κοινωνικό και πολιτικό λόγο που αρθρώνει κάθε απόγευμα στο FLASH τραβάς τα μαλλιά σου. Καραπασόκος μετανοημένος που βρήκε καταφύγιο στους ανύπαρκτους!

Ανώνυμος είπε...

Α!!!ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕΣ;;;;ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ!!ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ!!!Ε! ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

εδω αλικη,καλησπερα ηγετη,επιτελους βρηκα σχολιο σου,ευχομαι να εισα καλα..η ελλαδιτσα μας εγινε μαριονετα..

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ!ΡΕ ΑΛΙΚΗ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΞΑΝΑ ......ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΗ!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΛΙΚΗ Ν Α ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Κ ΟΝΟΜΑ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Ε;;;

Ανώνυμος είπε...

ηγετη μου,τι λογαριασμο να κανω ,δε καταλαβαινω βρε χαρα μου,?μπορω να αποδειξω οτι ειμαι η αλικη απο τις αναμνησεις με την πριγκιπισα και το γαμο..το ζουζουνι σου που σπουδαζει..καποτε χαλασε κ ο υπολογιστης σου,θυμασαι?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΚΗ
ΛΥΠΑΜΕ!ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ!!ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ *ΣΚΙΑ *ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ
ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!ΣΤΗ ΓΗ Ε;;ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ CHAT.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΛΥΠΗΜΕΝ- ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

να μην εισαι λυπημενη. μερικες φορες οι αγγελοι κατεβαινουν και στην γη.
Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Σ.ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ
ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΟΥΣ
ΘΗΛΥΚΟΥ;ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΥΠΗΜΕΝΗ;ΕΙΜΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΗΣ ΑΡΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΣΥΡΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΧΩΡΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο συγγνωμη εκανα λαθος, αλλα αυτο που γραφο ισχυει.
Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΚΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Σ.ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ.
http://www.youtube.com/watch?v=9li5NBqEW4k

Ανώνυμος είπε...

εδω παλι αλικη..συγχωρα με ηγετη,μακαρι να ηξερα τον τεχνολογικα να κανω αυτο που ζητας.δε ξερω.,δε πειραζει,εχει ο θεος.εγω θα διαβαζω τα σχολια σου,θα γραφω και εγω και ισως καποια στιγμη πειστεις.παντως την πρωτη φορα που σε γνωρισα ηταν σε σχολια που αφορουσε το γραμμα μιας μητερας υης βασιλικης.ποσοι γνωριζουν αυτο?τελος παντων,χαρηκα που εισαι καλα,η παναγια να σε προσεχει και καλο βραδυ χαρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Ηγετη και Αλικη δεν πατε να γαμηθητε σε κανα σπιτι και αφηστε τις μαλακιες με το chat

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;Ε;;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΚΗ ενας που κανει για χιλιους!!!
παμπονηρη αλεπου που ομοια της δεν υπαρχει!! ευκολο ειναι να γινει ζητησε απο καποιον που ξερει να σου δειξει!δεν κραταω κακια με ενοχλει που συνεχιζει να με υποτιμαει ενω το ξερει πως δεν μπορει!!*ΗΓΕΤΗΣ*

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗ
Όσο εσύ θα ανοίγεις πόλεμο με υβριστές του Χριστιανισμού αυτές τις συμπεριφορές θα έχεις ως επακόλουθο να σε κυνηγάνε Ανθέλληνες .
Και πιστεύω πλέον με αυτά που σου είπα να μην δηλώνεις ακόμη κατά ενός προσώπου που περνά πολύ δύσκολες οικογενειακές ώρες ;
ΙΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗ
Kαι σε αυτό το τελευταίο που σε ρώτησα πιστεύω πω πάντα είχες μεγάλη καρδιά πιστευω να μην άλλαξε τίποτε και φορτώνεις αμαρτίες άλλων σε άλλους ;
Τώρα σε καληνυχτίζω γιατί αυριο πρέπει να πάω οικοδομή.

ΙΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ω!!!!!!!!!
ΙΟΛΑΕ ΑΓΑΛΜΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ!ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ Ε;
ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΔΕΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΕΔΩ; Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ;
ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Α!ΙΟΛΑΕ
ξεχασα!συγνωμη!χαιρετισματα
τωρα που φταιω;δεν εδωσα ποινικο μητρωο
πουθενα!ενω θα μπορουσα τα παντα το ξερει αλλωστε
εκεινο που με προβληματιζει ειναι γιατι;κοροιδευει τοσο κοσμο ενω θα μπορουσε να χαιρει ακρας εκτιμησεως αποδοχης κ σεβασμου!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ειπώθηκε στο άλλο μπλόκ που δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που είδα και ήθελα μόνο σε εσένα να μιλήσω που γράφεις και εκεί .
Δεν πίστευα αυτό που είδα .
Άλλος να παλεύει και άλλος να τον υβρίζει και να παριστάνει πως ήταν κάποτε και φίλος μέσα από τα μπλόκ .
Άστο τώρα σε καληνυχτίζω γιατί άργησα και πάω για ύπνο .

ΙΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έχει την σύζυγό του με την επάρατη νόσο και τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά μάλλον εφιαλτικά θα έλεγα .Δυστυχώς .
Και έχει καιρό να γράψει ψάξε να δεις και σε άλλα μπλόκ δεν θα τον βρείς πουθενά .
Πρίν από λίγο πέρασα και απο το άλλο μπλόκ και άφησα τα δυσάρεστα μαντάτα .
Σε καληνυχτώ όμως γιατί αύριο θα κοιμηθώ στην σκαλωσιά.

ΙΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

IOΛΑΕ Ε;
ΝΑΙ!παω και απο κει τωρα πια.
γιατι εγω εμαθα να σεβομαι και τις φιλιες να τις εκτιμω αναλογα και αν μιλαμε για τον ΜΟΡΦΕΑ δεν θα παψω να τον υποστηριζω ειναι καθαρο παιδι γνωριζω για αυτον γνωρισα και εκτιμω την οικογενεια του και οσο βλεπω την αδικια σε βαρος του θα μιλαω πανω στο δικαιο λεξη Ελληνικη!Ε;και επισης θελω να ενημερωσω ενα ζευγαρι ματια που με παρακολουθουν και το νιωθω!να ξερεις πως δεν γελιεμαι ευκολα δυσκολο το παιχνιδι μαζι μου και θεου το δωρο καλη σας νυχτα!!!!!και μια αφιαιρωση τρεξε μαγκα να ρωτησεις ....και αμα μαθεις τα ξαναλεμε!!!
και παρακαλω να σταματησει εδω το ξεκατινιασμα που ειναι προνομιο των γυναικων και δεν τιμαει εναν αληθινο αντρα!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΟΛΑΕ
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΩΣΙΑ;ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μαλακες να σας ρωτησω κατι?πουστηδες ειστε?τι μαλακιες λετε τοση ωρα
Αρχιμιδης

Ανώνυμος είπε...

ηγετη,ζητησα τη βοηθεια του γρηγορη σχετικα με τον υπολογιστη.τωρα φευγω για δουλεια,το βραδυ θα του γραψω σε αλλο αρθρο που ξερει και κανε υπομονη.ισως βγαλω ακρη.σε φιλω,αλικη.

Ανώνυμος είπε...

ρε εχετε καψει φλαντζες?? ο ιδιος παπαρας εισαι και κανεις διαλογο με τον εαυτο σου? ηγετης και παπαρια μαντολες...πολλαπλες προσωπικοτητες εχεις? κοψε το τρολιασμα γιατι εχεις γαμησει τα σχολια με τις παπαριες σου...

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗ
Έψαχνα να σε βρώ για να σου μιλήσω γιατί νόμιζα ότι ενδιαφερόσουν ειλικρινά αλλά βλέπω ότι έκανα λάθος αν φυσικά το σχόλιο 25 Ιανουαρίου 2012 2:16 π.μ. είναι δικό σου .
Φαίνεται πως έκανα λάθος εκτίμηση . Δεν πειράζει.

ΙΟΛΑΟΣ