Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Θα μας στείλει στο ψυχιατρείο…(Βίντεο)


Ο Γ.ΑΠ βρέθηκε στο Durban (Νότια Αφρικη), όπου συμμετείχε στο συνέδριο των Η.Ε “U.N. Climate Change Conference”, ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς…
Μέχρι εδώ όλα καλά…
Έλα μου ντε που του πήραν συνέντευξη, όπου μίλησε για όλα…
Όταν λέμε για όλα το.... εννοούμε, μόνο που με αυτά που είπε θα μας στείλει στο ψυχιατρείο και θα μας ρίξει στα χάπια…
Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί.
Ο άνθρωπος καταγγέλλει ότι η παγκόσμια οικονομία και η ισχύς είναι στα χέρια λίγων, όπως ΜΜΕ, τεχνολογία …που δεν ελέγχονται δημοκρατικά…είτε λέγονται οίκοι αξιολόγησης, είτε λέγονται CDS, είτε φοροδιαφυγή..
Λέει ότι είναι με τους αγανακτισμένους, υποστηρίζει το κίνημα κατάληψης της Wall Street…και λέει ότι πρέπει να γίνει αναδιανομή πλούτου..
Έκανε το δημοψήφισμα για να πάρουν οι Έλληνες τις τύχες και το μέλλονστα χέρια τους και για να δώσει το μήνυμα στις αγορές και στην Ε.Ε ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, αποφασίζοντας εμείς ..
Το απίστευτο είναι ότι στο τέλος επιτίθεται και κατηγορεί την Goldman Sachs

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΊΣΩΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΤΟ ΑΝΤΊ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ :-)

MARINOS

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...
ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ...
ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΣΚΕΛΑ...

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Tα λαμογια δεν κανουν κανεναν μαγκα!
Τον αρμεγουν πρωτα, και μετα τον πεταν!

Δυσαρεστηθηκε το "παιδι" φαινεται.

Κλεομένης είπε...

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εσείς αυτό καταλάβατε; Μας δουλεύετε; Ξέρετε τι είπε; Τα εντελώς ανάποδα απο αυτά που καταλάβατε και γράφετε. Πώς το πρόβλημα των CDS, των ισχυρών τραπεζών, των οίκων αξιολόγησης κλπ είναι τα Εθνικά Κράτη τα οποία πρέπει να καταργηθούν και να έρθει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που θα εποπτεύει τη Δημοκρατία. Ενώ στην πραγαματικότητα το πρόβλημα είναι πως ουσιαστικά τα Εθνικά Κράτη έχουν καταργηθεί για αυτό και περνάμε ότι περνάμε σήμερα. Επίσης, καλύπτει πλήρως τη Goldman Sachs λέγοντας πως ήταν νόμιμη και αναφέρεται σε επινοήσεις που ήταν απλώς ατυχείς και δεν μιλά για κλέφτες και απατεώνες.
Τι νόμίζατε ότι εννοούσε όταν μίλαγε για Παγκόσμια Πρόκληση;
Ποιός δυσαρεστήθηκε; Αναβαθμισμένος είναι, πέτυχε την αποστολή του, την έβγαλε καθαρή και όταν ξεσηκωθεί ο κόσμος θα κυνηγούν άλλον και όχι αυτόν. Ουσιαστικά βέβαια αυτός και πάλι κυβερνά αφού ο Παπαδήμος ήταν σύμβουλος του.
Ξυπνάτε...

Καρντάσης είπε...

ΙΚΑΝΩΤΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ--ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ…

2) ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ....
ΕΚΑΝΕΣ «ΡΟΜΠΑ» ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
3) ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ . ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ,
ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,
ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ,
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
ΣΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..

Greekfox είπε...

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΜΠΙ.!ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ,ΜΠΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.

ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...

ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Τ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ...