Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ποιες εκλογές; Για ανασχηματισμό πάει ο Λ.Παπαδήμος!


ImageΠάει για ανασχηματισμό η κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία μάλιστα χαρακτηρίστιηκε και ως "Πολεμική" από τον εκπρόσωπό της και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΟΛ, Παντελή Καψή, στην πρώτη ενημέρωση των δημοσιογράφων, την Τετάρτη.


Πρόσθεσε όμως ότι το έργο των υπουργών θα αξιολογηθεί. «Κανένας υπουργός δεν είναι διατεθειμένος να βάλει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στο ευρώ» τόνισε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικών αλλαγών στην κυβέρνηση λέγοντας πως οι αρμοδιότητες του πρωθυπουργού ορίζονται από το Σύνταγμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε ότι τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν δεσμευθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ότι η συμφωνία αυτή ισχύει.

Απαντώντας σε ερώτηση αν οι εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και οι διεργασίες στα άλλα δύο κόμματα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη συνοχή της κυβέρνησης, δήλωσε ότι υπάρχει αναγνώριση από όλους πως το κυβερνητικό έργο είναι τεράστιας σημασίας.

Σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Καψής επισήμανε πως ο βίος της κυβέρνησης προσδιορίζεται από το έργο της. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα παρά αυτό να ολοκληρωθεί και όλοι να δώσουμε συντεταγμένα τη μάχη» δήλωσε.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλα μέτρα στο τραπέζι από την τρόικα και ότι αν αυτό εφαρμοσθεί όπως έχει συμφωνηθεί, δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα φοροεισπρακτικά μέτρα.

Τέλος, ο κ. Καψής ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ ήδη ο κ. Παπαδήμος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Καρατζαφέρη, τους οποίους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και ανάλογη επικοινωνία θα έχει το βράδυ με τον Αντ. Σαμαρά μόλις αυτός επιστρέψει από το Ισραήλ

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tί έγινε Δεν φτάνουν 50 πανάθεμα τους ,θα ανακατέψουν την τράπουλα,θα ξαναρίξουν τα χαρτιά και θα βάλουνε και μπαλαντέρ;
Πάντως τί σου κάνει η ρημάδα η εξουσία!! Είδατε συνέντευξη Βορίδη στο mega;
Είδατε κυνισμό,ειρωνία,δουλοπρέπεια ,γλύψιμο προς τα πάνω,φασκέλωμα προς τα κάτω;
Οταν ανεβαίνεις ιεραρχία,είναι σαν να μπαίνεις στα σκληρά ναρκωτικά.Δεν υπολογίζεις τίποτα και κανέναν.